Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זימון למשפט צריך עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי יותר מדי חפירות מיצדי הסיפור הוא כזה :

בטעות נסעתי נגד כיוון התנועה בכביש שיש עליו עבודות בניה.... לפני הפניה שאתה בא לכביש יש שלט גדול מואר שאומר שאין כניסה ולא שמתי לב .. בכל מקרה עצר אותי פקד משטרה הוא היה רע והתחלנו להתווכח שם עד שהוא ממש התעצבן ואמר אני ילך איתך למשפט עד הסוף ובנוסף אני יביא לך שתלך לעשות מין מבחן כזה "בריאותי נפשי" כתתנאי לקבלת רישון בגלל שאמרתי לו "התפקיד שלך זה רק לזיין חיליים" (בטעות נפלט לי) והא ממש התעצבן והושפל... (לפי השוטר השני שהיה איתו והיה יותר נחמד) דרך אגב כל הזמן הוזכר העניין של קלות ראש פה

בכל מקרה נקבע לי משפט לעוד 8 חודשים .... מה אתם אומרים הנזק בשבילי ואיך אני יוצא מזה הכי טוב?

תודה ויום טוב

פורסם

מה העבירה בזימון ?

בכל אופן, כשהתווכחת עם השוטר ואפילו בלי העלבות שהוא ספג ממך, חשבת לרגע שמאחר ותתוכח איתו הוא יוותר לך ?

עם שוטרים יש 2 אפשריות שיכולת לעזור רק במקרה שהוא אכן מקשיב לך, לדבר לליבו או להסביר לו בשפה נאותה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי העבירה :

נהיגה בקלות ראש וכניסה לנתיב כניסה לאזור עבודה בניגוד לכיוון התנועה ונסיעת תוך סיכון משתתפי הדרך בכיוון הנגדי הנתיב בו נסע הנהג מסומן סגור בניגוד לסעיף 62(ב)

פורסם

נהיגה בקלות ראש זה חמור מאוד, ואם השוטר החליט לרשום לך את זה (ועוד, עם נוכחות קצין), אז המצב שלך לא טוב.

באיזו עיר זה קרה?

Xbox12341

פורסם

כנראה שעשית יותר מלסוע נגד כיוון התנועה אם קיבלת סעיף של נהיגה בקלות ראש.

זה נחשב לסעיף חמור שמחמירים אותו.

אתה יכול לגשת לתובע המשטרתי להסביר לו את המקרה ולבקש שיוריד לך את הסעיף לנהיגה בחוסר שיקול דעת - סעיף אמנם דומה אבל שונה בפן של העונש.

פורסם

זה קרה בנהריה בגעטון ימינה ממש על תחנת המשטרה

עד כמה חמור המצב הזה?

כלומר מה העונש הממוצע לדבר כזה?

ומה אני יכול על מנת למזער כמה שיותר את הנזק

פורסם
בטעות נסעתי נגד כיוון התנועה

יש שלט גדול מואר שאומר שאין כניסה ולא שמתי לב .. בכל מקרה עצר אותי פקד משטרה והתחלנו להתווכח "התפקיד שלך זה רק לזיין חיליים" (בטעות נפלט לי) והא ממש התעצבן והושפל...

לא ברור לי מדוע התווכחת עם פקד משטרה?

עשית עברת תנועה(בטעות) כמו שציינת, היה גם שלט גדול ומואר בכניסה (לא שמת לב), למה לא קיבלת את הדוח, או לפחות היית פונה אל הקצין בצורה סבירה?

לדעתי ההתנהגות שלך הביאה אותך לקבל סעיף נוסף, של נהיגה בקלות ראש.

נ.ב

האם אתה נהג חדש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התווכחתי כי הם חיפשו על מי ליפול בלילה וזה היה ברור.... עוד לפני שיצאתי מהאוטו הקצין אמר לי תחנה בצד אמרתי לו כזה "שניה"... הוא אמר מזה? אל תגיד לי מה!... אמרתי לו מה את רוצה וגם שהוא דיבר עם השוטר השני הוא כזה כל הזמן אמר " ניתן לו פסילה מנהלתית? מה אתה אומר הוא לא עובר תקריטריונים" דברים כאלה שמעלים לך תפיוז במקום זה פשוט התגרות לשמה... מה היה קשה פשוט לא לדבר איתי לכתוב תדוח להביא לי וסאלמאת? היה חייב לשחק תמשחקים של השוטר הטוב השוטר הרע ?

ולשאלה שלך לא אני לא נהג חדש

• תוכן חדש...