Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להביא מגבר מארה"ב וזקוק להמלצה.

התקציב בעקרון עד 155$.

המגבר יחובר לסט אנרג'י+סאב 10 אינצ' שהתווסף אליו בעתיד הקרוב בגישור(סאב 10 אינצ' קטן של כ200-300RMS לא החלטתי עדיין איזה).

בעקרון נכנסתי לhttp://www.onlinecarstereo.com והסתכלתי שם על מגברים של כול מני חברות שראיתי אותן מוזכרות כאן בפורום.

אספתי כמה דגמים מה מומלץ יותר ומה פחות, לפעמים ההבדל במחיר די גדול מוכן לשלם את ההפרש אם שווה.

Almani HA-800.4-99$

audiobahn DUB1004-99$

Crunch PZI 175.4-109$

Lanzar MXA412-125$

Hifonics TXi 6406/08-150-155$

מה עדיף? כמה כול אחד מהם מוציא בגישור? אין בעיה לקחת כול דגם אחר עד 155$ אם יש משהו טוב יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם כבר יש לך את ההזדמנות להביא מחו"ל , תלך על מחיר גבוה של 300 פלוס דולר , פה דברים כאלה עולים פי 5 ...

ואתה יכול להגיע לתוצאות מרשימות מאוד . שווה את ההשקעה , לא נוסעים לחו"ל כל יום :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני חדש בתחום נראה לי שמגבר כמו ההייפוניקס לדוגמא שעולה כמעט 2000 שקל בארץ יספק אותי כרגע, אם נרצה להשתדרג בעתיד יש לי גישה די חופשית לשוק האמריקאי.

פורסם

אני לא חושב שצריך להביא מגבר ב600 שקל בזמן שמשלוח עולה 60-130 תלוי במגבר + מסים של 30%.

זה לא שווה.

מגברים טובים מתחלים מ$300 ומעלה.

Almani HA-800.4 שם עולה 89$ רק לדוגמה

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

המגבר לא נשלח לארץ מישהו מביא לי אותו ככה שאין משלוח, ואין מסים(פחות מ200$ למרות שרק עם מזל רע המכס נופל עליך), אפילו המשלוח מהחנות לבית של אותו אדם הוא חינם.

רשמתי את האלמאני מכול הרשימה הוא המומלץ ביותר?

פורסם

נראה לי שאתם מגזימים לא כולם פריקים מטורפים של אודיו, ולא כולם צריכים מגבר שבארץ עולה 3K שקלים.

אני סך הכול רוצה מגבר שיגביר סט אנרג'י+סאב 10 אינצ' בגישור בצורה אמינה טובה ואיכותית עד כמה שניתן.

150$ שם מקבילים ליותר מ1500 שקל בארץ לדעתי. אם תגידו לי שכול האופציות במחיר הזה הם גרועות אני ישקול להעלות את התקציב כרגע נראה לי שהוא יספק את הצרכים שלי.

פורסם

עדיין לא השתכנעתי, ואני חושב שלצרכים שלי בתקציב הזה אפשר למצוא מגבר טוב.

בכול מקרה אני יגדיל את התקציב רק מחמת הספק למרות שלא קיבלתי הסבר/טיעון למה כול המגברים עד 150$ הם גרועים.

אם כך הדבר כול המגברים שנמכרים בארץ עד כמעט 2000 שקל הם גרועים מכאן המגברים של רוב האנשים גם בפורום הזה הם גרועים!

את זה אתם קבעתם כרגע בלי שום הסבר הגיוני.

התקציב עלה לכ200$ מה אתם אומרים על הAlpine MRP-F550-210$?

פורסם

אם היייתה עושה חיפוש הייתה מוצא הסבר הגיוני על מגברים שם גרועים ועל מגברים שהם טובים..

כמו שקודמי אמרו המגברים שכתבת אפשר להביא פה באיזור ה1500 שקל וגם זה הם לא שווים לדעתי..

שווה לך לעלות תקציב אפילו שאתה לא משוגע סאונד ולעשות קנייה בטוח מאשר לקנות קקה.

פורסם

זה נשמע קצת הזוי כי אנשים פה ממליצים כול הזמן על מגברים כמו המאק אודיו/הג'יי בי אל 75 ועוד מגברים שעולים באזור ה1500 שקל ואף פעם לא שמעתי שאנשים פה אומרים שאלה חרא של מגברים.

אז אם כול המגברים באזור המחיר הזה גרועים איך ממליצים עליהם כאן בפורום.

חזרה לנושא:

איך הAlpine MRP-F550-210$?

אם אפשר המלצות בתקציב של 200%~ מהאתר הזה.

פורסם

האלפיין עושים מגברים טובים וזה בהחלט אופציה שאתה יכול ללכת עליה בשקט.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נראה לי שזו תיהיה הבחירה שלי, עדיין אם למישהו יש דעה אחרת מוזמן לכתוב איזה מגבר היה בוחר ב200$.

לא ברור לי כול כך כמה הוא מוציא יש שם פירוט, אבל בסוגריים רשום 12-14V משהו כזה.

אם אני יחבר את האנרג'י +סאב בגישור כמה כול אחד יקבל?

איזה סאב אני צריך לחבר אליו בגישור(כמה סלילים של כמה?)?

האם הוא יספיק להגברת האנרג'י+סאב 10 אינצ' קטן של כ200-300RMS?

פורסם

מה שאני לא מבין זה איך הגעת למסקנה ובחרת דווקא את המגברים האלה , ויש לך כל כך הרבה דעות על טיב המגברים לעומת מחירם , למרות שאין לך ידע קלוש מה זה מגבר בכלל ...

בשבילי , זה כאילו אתה עושה ממני צחוק .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא עושה ממך צחוק, ואני מכבד את מה שאתה אומר.

אני גם מודה שאני לא מבין במגברים, הידע שלי מצומצם מאוד.

למה בחרתי את מה שבחרתי? סתם שמות שנתקלתי בהם בפורום באזור המחירים שחשבתי עליו בתחילה.

מה שלא הבנתי זה איך אנשים פה ממליצים לאנשים על מגברים באזור המחירים הזה, ואף פעם לא קפצו ואמרו שאלה חרא של מגברים.

לפי מה שרשמת אם אין לך 3000 שקל בארץ אסור לקנות מגבר כי כול המגברים מתחת למחיר הזה מחורבנים, לא כולם מחפשים מגברים ברמה גבוהה יש אנשים שרוצים מגבר אמין, שיתן לרמקולים את העוצמה הדרושה ולא התקלקל/יגרום נזק או כול דבר אחר.

אם גם בשביל זה צריך להוציא 3K שקלים בארץ ו300$ ומעלה בארה"ב כנראה ש70% מהאנשים נוסעים עם מגברים שכול רגע עלולים להידפק.

זה הרושם שאני קיבלתי.

אם אפשר לענות על השאלות שכתבתי למעלה תודה.

• תוכן חדש...