Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI GT COUPE

erez59
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה הפנה חבר את תשומת ליבי לאאודי גי טי קופה מספר זר שחונה במגרש לגרירת מכוניות של עיריית ירושלים.

מאחר ובבעלותי רכב זהה, סקרנותי החלה להתעורר. חיפוש במקורות מידע שונים העלה שמדובר ברכב בבעלות דיפלומט יפני שעבד באחת מהשגרירויות בארץ וכבר מזמן עזב את הארץ. עוד מצאתי בחיפוש שלא מעט אנשים ניסו במשך הזמן לשים ידיהם על הרכב אך ללא תוצאות דבר שהעלה בי את רמת המוטיבציה להשיג את הרכב ויהי מה. לאחר שמכתב ששלחתי לאפוטרופוס הכללי נשאר ללא מענה, פניתי לחבר שבנו עובד כעורך דין בפרקליטות הראשית בירושלים והוא ניסח עבורי מכתבים לרשות החנייה בעיריית ירושלים, למדור פניות הציבור במשרד התחבורה ולרשות הרישוי מחוז ירושלים ובו אני מפרט את בקשתי לקנות את הרכב הנ"ל כדי שישמש כחלקי חילוף לרכב זהה בנמצא ברשותי וכדי לעזור ולפתח את נושא שימור הרכבים הקלאסיים בישראל. המכתבים נשלחו לכל הגורמים הרלוונטיים כדי לאפשר שקיפות ולמנוע חשדות למעשים לא חוקיים. לשמחתי אחד הגורמים שהופנו לטפל בבקשתי היה עורך דין העובד באגף היועץ המשפטי בעיריית ירושלים שהינו חבר בפורום שכינויו "ליבמן" וידוע באהבתו לנושא רכבי האספנות והרכבים הקלאסיים. מכאן הדרך נסללה, המחסומים הוסרו והאישור העקרוני ניתן. כשהתחלתי לחפש גרר שיבצע את הגרירה קבלתי טלפון מרשות החניה שגרם לי להחסיר פעימה, הפקידה הודיעה לי שעקב סכסוך עם הקבלן המפעיל את מגרש החניה של העיריה, אין ביכולתי להוציא את הרכב משטח המגרש ללא תשלום עבור עלות החנייה כפול מספר השנים שהרכב עמד במקום. (5-6 שנים).

הבחורה יעצה לי להמתין בסבלנות לפתרון הסיכסוך, עיצה שהסתברה כנכונה וכחודש וחצי לאחר מכן, כלומר היום, זכיתי להעביר את הרכב לחנייתי.

לאחר שהמכונאי שלי בדק שהמנוע לא תפוס, חיבר מצבר ובניסיון הראשון, לאחר שנים שהרכב עמד חשוף לפגעי מזג האויר הירושלמי, הוא הניע. לאחר כמה שניות כיבינו את המנוע מאחר ואין סוף נזילות דלק ומים החלו לפרוץ מצינורות המים והדלק שנסדקו ונרקבו במשך השנים.

קצת פרטים על הרכב:

מנוע 5 צילינדרים בנפח שעדיין לא ידוע לי סביר 1871 סמ"ק, גיר ידני 5 הילוכים, חלונות חשמל, סאן רופ ו... הגה ימני.

מה שמצחיק לדעתי ולא מתאים לגרמנים, פתיחת מכסה המנוע נשאר הצד שמאל כמו בדגמים האירופאים ולא עבר לסביבת הנהג.

זהו בשלב זה, אני מקווה שסיפור המעשה מצא חן בעיני הקוראים.

תודות מיוחדות לעו"ד מוחמד חג' יחיא מהפרקליטות הראשית, לגברת ריטה לדג'ינסקי מנהלת אגף החנייה בעיריית ירושלים, עו"ד "ליבמן", חבר פורום יקר מאגף היועץ המשפטי לעירייה, אבי בן טוב, מנהל אגף חזות פני העיר, מרגלית, מנהלת משרדה המקסימה של הגברת לדג'ינסקי ועוד רבים וטובים אך עלומים מעיריית ירושלים שתרמו ועזרו לסיים חוויה זו על הצד הטוב ביותר.

דרך אגב, עבור גרירה מירושלים לכ"ס נתבקשתי לשלם בטווח מחירים עצום וזו הסיבה שהוספתי בתמונות את שמו ומספר הטלפון של הגרריסט שלי חמדאן, שגם לו נתונות תודות. פרטים לגבי המחיר בה"פ.

אאודי ירושלמית 003_resize.jpg

אאודי ירושלמית 004_resize.jpg

אאודי ירושלמית 011_resize.jpg

אאודי ירושלמית 013_resize.jpg

אאודי ירושלמית 008_resize.jpg

אאודי ירושלמית 002_resize.jpg

ארז רונן

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד ארז !

אתה תותח !!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

נראה שיש שם לא מעט השקעה.

איך אתה מתכוון להוציא לו רישיון ישראלי? לעניות דעתי, הסיכויים שתוכל לקבל כזה, בהתחשב בצד שבו מותקן ההגה, שואפים לאפס.

בכל מקרה, אני שמח בשמחתך שהצלחת לשים את ידך על הרכב הזה ומאחל לך בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נראה שיש שם לא מעט השקעה.

איך אתה מתכוון להוציא לו רישיון ישראלי? לעניות דעתי, הסיכויים שתוכל לקבל כזה, בהתחשב בצד שבו מותקן ההגה, שואפים לאפס.

בכל מקרה, אני שמח בשמחתך שהצלחת לשים את ידך על הרכב הזה ומאחל לך בהצלחה.

אין לי כוונה להוציא רשיון ישראלי מאחר וזה בלתי אפשרי. הרכב מיועד לחלקי חילוף ולצורך הזה הוא נרכש.

ארז רונן

פורסם
נו, מי שמדבר...

לידך אני קפצון...

מתי אתה בא לבקר ?

אני גר רק רבע שעה מבית אגד...

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

תתחדש...תהנה ממנה !

ואם אני לא טועה הדגם 5S?

(עכשיו אני יודע שהGT של אסף היא לא היחידה :))

הצורה הזאת היא אחת החלומות שלי !

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
עם ה- GT שלי אתה גר רק רבע שעה גם מכפר סבא...

נו .... אז קדימה !

אתה יודע שאני ניסיתי פעם לשים יד על האוטו הזה ולא הצלחתי.

פורסם

תתחדש ותהנה מחלקיה :)

בהחלט מגיע לך כל הכבוד ענק על המוטיבציה וההישג!

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

ניתן לראות שמגרש שוכנים להם פיגו 405 סטיישן (מונית לשעבר) ופיגו 505

ופיאט פיורינו דור אחרון, וסיאט איביזה שנות ה 80\90

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...