Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה - SUN או GLI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי נזהר מאוד עם תגובות מהסוג הזה

ואני בעלים של פוקוס 2008 ואגב אני במקומך לא הייתי מגיב בצורה כל כך מתנשאת לגבי אנשים שאין לך מושג מי הם.

אםאין לך מה להגיד לפחות על תגיב עם תגובות של ילדים בני 15

אתה ב 6% שקנו פוקוס פרטית לא מליסינג ??? אתה באמת גיבור.

לפי הכתבה הזו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3538997,00.html אתה מהיחידים והבודדים במדינהץ

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האבל, וזה אולי כן יהיה חשוב לפותח השרשור - לדעתי, הנוחות בלתי נסבלת. בנסיעות קצרות בעיר אפשר להסתדר, אבל נסיעות ארוכות פשוט לא נעימות. הרכב מקפץ, רוטט ורועד על כל בליטה בכביש בצורה שמעייפת את הנהג והנוסעים אחרי שעה בערך. בהחלט לא מתקרב לרמה האירופאית, שם נמצאת הפוקוס.

תשמע, אתה האדם היחיד בעולם שאומר שלקורולה "נוחות בלתי נסבלת". אפילו מגזיני רכב, שלא נוטים חסד לטויוטה אומרים שהאוטו נוח למדי.

חוששני שאתה לא ממש נהגת בקורולה (אולי עם צמיגים עם לחץ גבוה מידי). אין הסבר אחר.

פורסם

הנוחות של הקורולה אומנם לא יוצאת דופן בצורה חיובית אך גם לא בצורה שלילית.

מבחינתי, הרכב נוח מאוד עבורי - גם אם אני נאלץ לבלות איתו זמן רב יחסית ברצף על הכביש.

אני אישיתי מצאתי את הקורולה נוחה יותר מהמאזדה 3.

נכון, הקורולה לא נבדלת בנוחות שלה, אך כמכונית משפחתית היא בהחלט נותנת תמורה הגונה.

הנוחות סבירה ביותר, המנוע והגיר מבצעים עבודה נהדרת אף על פי שהאצה משמעותית ומהירה אחרי

100 קמ"ש היא לא מספקת ודואגת תמיד להזכיר ברעש (שאני אישית נהנה ממנו) כאשר היא נמצאת על 3,000 סל"ד

ומעלה.

פורסם
ילדים כמוך ,אשר סיפרו להם על האגדה ושמה קורולה.

הפוקוס 2007 רכב עדיף על הקורולה מלבד בתחום הזריזות בכול סגמנט.

שלא לדבר על בטיחות שם מצוידת הפוקוס ב 6 כ"א וESP .

אין לי כוח להיתווכח כאן איתך אבל אתה חייב ללכת לרופא דחוף !!!

האלרגיה שלך ליפניות זה דבר שעוד לא ראיתי .

כל פעם שמזכירים איזה יפנית בפורום אתה קם ומציע איזה זבל אירופי !:evil:

אנשים רוצים אמינות אז הם קונים יפניות , וזה לא יעזור לך שתצרח כאן עד השמיים שיש לך מגאן שעשתה XXX ק"מ , אז כל הכבוד למגאן שלך הצל"ש בדרך .

בדבר אחד צדקת הקורולה היא לא משהו מיוחד ולא יותר טובה ממזדה למשל (אני לא אגיד סובארו :-)), ונכון שלא שווה לשלם עלייה מה שבעליה רוצים בדרך כלל .

אבל זה רכב מעולה עם נוחות נסיעה מטורפת ומנוע חזק (אז היו לה קצת מחלות ילדות , אז מה ?) .

אם כבר דיברו על הפוקוס אז לא מזמן נסעתי על אחת כזאת , סיכום הנסיעה ... ממש לא !!!

לפותח השרשור תקנה קורולה (ברור שעדיף GLI אבל זה לא כזה נורא )

יצאתי עמבה

פורסם
הנוחות של הקורולה אומנם לא יוצאת דופן בצורה חיובית אך גם לא בצורה שלילית.

הנוחות סבירה ביותר, המנוע והגיר מבצעים עבודה נהדרת אף על פי שהאצה משמעותית ומהירה אחרי

100 קמ"ש היא לא מספקת ודואגת תמיד להזכיר ברעש (שאני אישית נהנה ממנו) כאשר היא נמצאת על 3,000 סל"ד

ומעלה.

קורולה 2007 מנוע שקט ב100 קמ"ש על 2500 סל"ד, וגם ב 130 אין בעיה.

פורסם
אין לי כוח להיתווכח כאן איתך אבל אתה חייב ללכת לרופא דחוף !!!

האלרגיה שלך ליפניות זה דבר שעוד לא ראיתי .

כל פעם שמזכירים איזה יפנית בפורום אתה קם ומציע איזה זבל אירופי !:evil:

אנשים רוצים אמינות אז הם קונים יפניות , וזה לא יעזור לך שתצרח כאן עד השמיים שיש לך מגאן שעשתה XXX ק"מ , אז כל הכבוד למגאן שלך הצל"ש בדרך .

בדבר אחד צדקת הקורולה היא לא משהו מיוחד ולא יותר טובה ממזדה למשל (אני לא אגיד סובארו :-)), ונכון שלא שווה לשלם עלייה מה שבעליה רוצים בדרך כלל .

אבל זה רכב מעולה עם נוחות נסיעה מטורפת ומנוע חזק (אז היו לה קצת מחלות ילדות , אז מה ?) .

אם כבר דיברו על הפוקוס אז לא מזמן נסעתי על אחת כזאת , סיכום הנסיעה ... ממש לא !!!

לפותח השרשור תקנה קורולה (ברור שעדיף GLI אבל זה לא כזה נורא )

דבר ראשון תרגיע את עצמך ובצורה מיידית, את צורת הכתיבה הזו שלך תשמור לעצמך ולחברים שלך.

מבחינתי אתה לא שווה מאמץ נוסף .

יום טוב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
דבר ראשון תרגיע את עצמך ובצורה מיידית, את צורת הכתיבה הזו שלך תשמור לעצמך ולחברים שלך.

מבחינתי אתה לא שווה מאמץ נוסף .

יום טוב.

יום טוב גם לך . (אמרתי משהו לא בסדר ??)

אתה פשוט דורש תגובות כאלו , אם נעשה חיפוש בהודעותך בפורום אין כמעט שאלה על רכב יפני שענית עלייה ,

שואלים על קורולה אתה עונה פוקוס , שואלים על סובארו אתה עונה סיטרואן , שואלים על מזדה אתה עונה רנו .

בקיצור שאלו מה ההבדל בין קורולה GLI ל - SUN ואיך שהוא הצלחת לגרור שוב ואני מדגיש שוב ויכוח בין פוקוס לקורולה .

למה ?!

יצאתי עמבה

פורסם

עבדתי תקופה לא קצרה בחברות השכרה , הטויוטות שלנו היו

המכוניות האמינות ביותר בצי (ואני לא אוהב יפניות).

וכמו שאמרו פה כמה אנשים לפני הצרפתיות עשו המון בעיות

וכמעט ולא רוכשים אותם יותר.

לפותח השרשור תחפש אקזמפלר מיד פרטית .

Peugeot 208GTI

פורסם

להורים שלי היו מאז שנת 2006 , שתי קורולות : 2005 GLI , ו2006 SUN.

ה2005 עדיין אצלם עם אפס תקלות, על מוסכי היבואן יש רק מלים טובות לומר (היו דברים קטנים כמו בעיות באזעקה, מצבר שהלך אחרי שפגה האחריות ועדיין הוחלף ללא חיוב וזהו בערך)

ה2006 חזרה לליסינג אחרי לא מעט קילומטרים גם כאן - באמינות מופתית.

ודרך אגב, ב2006 ליסינג היו חלונות חשמל אחוריים מהתקנה מקומית ורדיו דיסק מובנה מקורי. ככה שזה מאוד תלוי איך חברת הליסינג מזמינה את הרכבים.

לדעתי לרכב שילוב מנוע גיר הטוב בקטגוריה, ומהווה שיפור ענק ביחס לדגם שהחליף שהיה לא נוח בעליל, צפוף ועם כסאות נוראיים.

עם זאת, איכות הפלסטיקה בקונסולה המרכזית לדעתי לא מספקת ויצא לי לראות רכבים שהוזנחו והשתמשו בהם באלימות, עם פלסטיקה שבורה של הרדיו ותריסי המזגן.

כל ההבדלים שפורטו כאן בשרשור מדוייקים,

לדעתי הרכב הוא מצויין לשימוש לו הוא נדרש, לא הייתי מסתבך עם זבל צרפתי שלא לצורך, וגם הפוקוס לא כזאת מוצלחת כמו שאוהבים לעשות אותה כאן בפורום.

יש גם הבדל בלוח השעונים שבGLI מואר בלבן פלורסנטי בכל שעות היום ובSUN הוא יחסית פשוט.

כמו כן גם הריפודים שונים.

עבר קצת זמן אז אני לא שולט בהבדלים לגמרי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...