Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לביטוחים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשל אני נוסע באוטו שלי יש לי ביטוח ויש לי הכל גם נהג חדש

עכשיו אני רוצה לנסוע על האוטו של אמא טויוטה קורולה ואין לי רק את הביטוח שיש נהג חדש יש לי חובה יענו רגיל והכל יענו לא יודע איך להסביר את זה יש לי ביטוח לכול מיש אני רוצה רק לא לאלה נהגים חדשים עם תתפוס אותי משטרה מה יכול לקרות ?

עם לא הבנתם תשאלה אני אסביר שוב

תודה על העזרה

סטלן בפיאט פונטו הלבן:lol:

סעו בזהירות ולאט זה הכי בטוח:)

פורסם

באיזו שפה כתבת את השאלה?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

עברית פשוטה

יש לאמא שלי אוטו

אין ביטוח נהג חדש

מותר לי לנהוג ?

ד"א אני עדיין בתקופה של נהג חדש

פורסם

אם היה מותר לנהוג ברכב לנהג חדש (למרות שבסעיפי הפוליסה הנוכחית אסור לו) - אזי למה קיים בכלל ביטוח לנהג חדש?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

נוו אתה לא מבין תשאלה עם תופסת אותי משטרה מה היא עושה לי ?

רק נהג חדש אין חובה אני חושב שיש כי על הביטוח לא רשום כלום לא נהג חדש ולא כלום ככה גם באוטו שלי :wink:

פורסם

אתה באמת רוצה לנהוג ברכב כאשר אין לך כיסוי של ביטוח מקיף

ולהסתכן בתשלום מכיסך הפרטי של הנזקים במיקרה של תאונה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ממש לא זאת רק התערבות עם חבר שאני אמרתי שאם ולמשל תופסת אותי ניידת ורוצה רישיונות וביטוחים אז לא יהיה לי שלילה

זאת השאלה שלי מה עושה לי המשטרה אני לא מטומטם לנסוע באוטו בלי ביטוח כפרה ובטח לא על המכוניות של המשפחה לכל אחד מהמשפחה יש אוטו שעולה מינימום 100 אלף אני לא מפגר שאסע על זה :p

תודה אחי וסליחה על החפירה רק עם תוכל לענות לי

ניסן

פורסם

אם תופסת אותך ניידת היא בכלל לא מסתכלת על ביטוחים אתה יכול להיות רגוע .

הבעייה היא אם תדרוס איזה ילד חס וחלילה ואז תיהיה בכלא להרבה זמן כי נסעת בלי ביטוח חובה .

יצאתי עמבה

פורסם
נוו אתה לא מבין תשאלה עם תופסת אותי משטרה מה היא עושה לי ?

רק נהג חדש אין חובה אני חושב שיש כי על הביטוח לא רשום כלום לא נהג חדש ולא כלום ככה גם באוטו שלי :wink:

עצה ידידותית - תדחף כמה פסיקים. זה יעזור להבנה של כולנו. אף אחד לא יודע למה אתה מתכוון בלי פסיקים.

פורסם

הבנתי, מפעם הבאה אני אעשה פסיקים אבל אני שוב אומר אני לא מתכוון לסוע זה רק התערבות ובזה הרגע הרווחתי 50 שקל :)

תודה ניסן

פורסם

במידה ולא מדובר בנהג קבוע, שזאת תהיה הסאגה בינך לבין חברת הביטוח במקרה של תאונה ח"ו, אזי ביטוח החובה מכסה כל נהג בעל רשיון בתוקף.

פורסם

מה כוונתך לא הבנתי אותך אני לא נוהג באוטו שלה בכלל

מזה לא קבוע ועם למשל אני עכשיו לוקח תאוטו וחס ושלום עושה תאונה מה אכפת לשוטר עם אני קבוע לא קבוע אין לי ביטוח זהו נסגר עיניין כאן לא?

פורסם

ברגע שיש לך רשיון, ויש ביטו חובה כלשהו אתה "כשר" מבחינת השוטר. במידה וח"ו קורה מקרה שצריך להפעיל את הביטוח, והנהג בשעת התאונה היה אדם אשר לא עומד בקריטריון הפוליסה, החברה תנסה להוכיח כי הוא משתמש קבוע ברכב, ובכך בעצם הפר את תנאי הפוליסה וממילא לא זכאי לכיסוי.

פורסם
מה כוונתך לא הבנתי אותך אני לא נוהג באוטו שלה בכלל

מזה לא קבוע ועם למשל אני עכשיו לוקח תאוטו וחס ושלום עושה תאונה מה אכפת לשוטר עם אני קבוע לא קבוע אין לי ביטוח זהו נסגר עיניין כאן לא?

אתה עלול להעצר על ידי משטרת השפה העברית באשמת הפרת כללי התחביר וביזוי הכתיב.

• תוכן חדש...