Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני לפני החלטה איזה רכב חדש :roll:לקנות למשפחתי: רנו סניק, סקודה רומסטר, או ניסאן נוט? מה אתם אומרים? ערב טוב

פורסם

ערב טוב.

מה ההרכב של המשפחה?

אם זה 5 אנשים וגם יש מספר כיסאות לתינוק \בוסטרים -רנו סניק תהיה עדיפה בגלל מרחב פנים גדול יותר.

יש גם הבדלים במחירים של המכוניות שציינת- סניק הרבה יותר יקרה.

אני נסעתי בסניק וגם בסקודה רומסטר.

אחרי שעה של נהיגה בסקודה מאוד התגעגעתי למושבים של רנו וגם לתנוחת הישיבה הגבוהה של סניק.

רצוי שתפרט יותר מה הן הדרישות מהרכב וסדר עדיפויות (אמינות, נוחות , בטיחות, שמירת ערך, אחזקה וכו..)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום,

אנחנו משפחה עם תאומים בני חצי שנה. חשוב לנו מרחב, שאשתי תוכל לשבת מאחורה עם הילדים, חשוב מאד תא מטען גדול שהעגלה תכנס (בשלושתם העגלה נכנסת), חשובה מאד אמינות, אין לי זמן להתחיל להסתובב במוסכים, וכמובן שהאחזקה תהיה סבירה. כיום יש לנו B4 סטיישן שנת 2003, אוטו טוב מאוד אך צורך המון דלק, וגם צריך לעשות טיפול כל חצי שנה/או 10,000 ק"מ. קראתי שיש בעיה לסניק עם כסאות התינוקות, שהחגורות מאחורה לא מספיק ארוכות וצריך לעשות תוספת לחגורה (כאן באחד הפורומים). בנוסף, שיש לסניק המון בעיות חשמליות ועם הגיר. אנחנו חשבנו על הסניק 1600. הנוט נחמדה ומחיר אטרקטיבי אך מאחורה לא יהיה לאשתי מקום לשבת ברגע שנשים 2 כסאות בטיחות. סקודה רומסטר שמעתי שהיא עושה הרבה רעש בזמן הנהיגה. מה דעתך?

תודה רבה ויום טוב,

גלעד

פורסם

לעניות דעתי הסניק עדיפה על הסקודה, היא בוודאי מרווחת יותר , נוחה יותר בנסיעה , ולעניות דעתי כרב אשר נועד לשנע משפחה הוא עדיף.

הרנו יקרה משמעותית מהסקודה, כך שהכול תלוי בכיס שלך.

אני לא מודע לבעיות חשמל בסניק, אלא אם כן הכנסת את הרכב לסנדלר בהתקנות של האזעקה \ קודן \ טלפון סלולארי \ חיישן רוורס , והוא דאג לעשות לך סדר במערכת עם הרבה איזולירבנד..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כמי שהייתה לו סניק II (בעבר) וכיום נוהג ברומסטר אני יכול לאמר שלצרכים של פותח השרשור הסניק טוב בהרבה. יותר מרווח, יותר בגאז'. אני בספק שברומסטר ניתן לשבת בנוחות עם שני כיסאות של תינוקות. בסניק זה בר ביצוע.

פורסם

צפוף מאוד ביחס לסניק וגם ביחס לרומסטר. אם אתה צריך מרחב אז הנוט הוא הבחירה האחרונה מהשלישייה המדוברת בשרשור הזה. הוא גם פחות ורסטילי ובעל הרבה פחות תאי אכסון שימושיים.

פורסם

לצערי הייתה לי את "הזכות" לנהוג בנוט כרכב מושכר בשוויץ.

הרכב צפוף מביפנים, לא נוח, קופצני גיר אוטומטי מיושן, ורעש מנוע נוכח ומעצבן.

הרכב נחות מהסקודה ומשמעותית מהסניק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

במחיר של הסניק יש לך הרבה מועמדות כמו המאזדה 5,קיה קארנס,הונדה FRV אז יש די אופציות ורובם מרווחות וטובות מבחינת ביצועים אביזרים וכ'ו לגבי סקודה היא טובה ומעולה מאחורה יש אופציה להזיז כל כיסא בנפרד או את שלושתם קדימה/אחורה עד לרמת נוחות מקסימלית מאחורה אני לא הייתי משוואה את הסקודה רומסטר לסניק כי זו מלחתחילה לא השוואה נכונה פער המחירים שונה הגודל הוא טיפה שונה אי אפשר להשוואות את הסקודה לשום מכונית אחרת ביגלל שהיא היחידה במינה ובקבוצתה ובמחירה 111.000 שקל ובתמורה לכסף היא טובה יש לה מנוע נחמד אך אל תצפה למכונית ספורט אלא רק 1.6 נורמלית שהאמת בארץ לא צריך יותר מי זה אז תחשוב כמה אתה מוכן להשקיע ומה אתה בדיוק מחפש ואיזה רכב יותר מושך אותך.

יניב

• תוכן חדש...