Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ראיתי בכמה רכבים חדשים ואפילו קצת פחות חדשים שפנים הרכב כולו מואר ו"עתידני\טכנולוגי משהו", מה שאהבתי זה שהכפתורים שיושבים על דלתות הרכב של החלונות חשמל מוארים.

איך אפשר לעשות שהכפתור יהיה מואר?

הכוונה, הכפתורים של החלונות חשמל שבדלתות הרכב שלי הם פשוט שחורים פשוטים (קולט 94'), האם יש איזשהו קיט כפתורים או דרך לעשות אותם שקופים בשביל לשים איזה לד קטן מתחת שיעשה לי אור?

--כל הסיפור של החשמל והנורות אין לי בעיה עם זה בכלל, העניין הוא זה רק איך אני עושה את הכפתור עצמו שקוף עם ציור של חלון עליו.

תודה,

אוהד.

פורסם

אתה לא יכול להפוך חומר לשקוף.

אתה כן יכול להחליף את המתג האטום / שחור שלך המתג שקוף עם נורה. בדוק בחנות אביזרי רכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לקחת מתג קיים להוסיף לו תאורה זה בלתי אפשרי (או דורש מאמץ רב מידי).

אפשרת גם לא פשוטה: תשיג מתגים של רכב אחר שיש להם תאורה ובעזרה חשמלאי תוכל אולי לבצע את השינוי חווט ובתושבת מתגים הדרוש כדי שהם יתפקדו בצורה תקינה.

פורסם

הכותרת לא ברורה ולא ממש תואמת את כללי הפורום.

לעניין עצמו- לא תוכל להפוך את הכפתור לשקוף. מה שאתה יכול לעשות הוא להשיג כפתור אחר כמו שאתה רוצה ולהתאים אותו למיקום. לחילופין לקוות שניתן להכניס לד קטן לכפתור הקיים. כמובן שתמיד ניתן לייצר כפתור. כנראה שבמחיר ייצור כפתור תוכל להחליף רכב.

פורסם

תודה על התגובות המהירות,

לייצר כפתור בטח שלא בא בחשבון,

יש כמה אפשרויות שחשבתי עליהם:

1. להכניס לד או שתיים חזקים מתחת לכפתור הקיים ושהאור פשוט ייברח דרך החריצים של הכפתור, זה יהיה חאפרי אבל זה יעשה אור.

2. לקחת את הכפתור הקיים שגם ככה אין עליו שום ציור, לעשות בו מספר חורים ממש ממש קטנים, לצפות את הכפתור בשכבה ממש דקה של משהו שקוף כמו איזה פלסטיק שקוף ממש דק, ולהכניס לד מתחת לכפתור עצמו - אפקטיבי יותר מאופציה ראשונה?

3. קיים כפתור איפשהו בגודל שיש בקולט שהוא מואר? אולי בסופר לאנסר\ קולט יותר חדשות? , מה לגבי קיט נפרד שקונים בחנות איבזרים?

אשמח לשמוע אולי עוד עצות\קומבינות למינהם שיעבדו.

תודה,

אוהד.

פורסם

מה שנכון נכון, כל מה שברכב צבוע או מורכב או בנוי עשיתי מיתר זמן מיותר,

בכל מקרה יש למישהו רעיונות ?

אוהד.

• תוכן חדש...