Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ברכב שלי בעת בלימה (מורגש יותר כשהבלימה חזקה) ישנה מעין סטייה ימינה ואז תיקון שמאלה.

זה נראה כאילו אחד הגלגלים הקדמיים בולם חזק יותר מהשני בהתחלה.

בבדיקה שנערכה נראה כי הבלמים תקינים.

מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות מדובר במשאבת ABS?

תודה רבה על כל עצה.

נ.ב.

מתנצל על ההודעה הקודמת, קראתי בפעם הקודמת ושכחתי.

מתנצל שוב.

פורסם
מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות מדובר במשאבת ABS?

ABS באקסנט 97'?

בכל מקרה, זה לא קשור ל-ABS, יש לבדוק מצב רפידות בלמים במוסך. יכול להוית שיש סתימות בצנרת של מע' בלמים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התשובה.

יש ABS ברכב.

הרפידות נבדקו (נדמה לי שכל מערכת הבלמים נבדקה) ונאמר לי רק על סמך התיאור/התנהגות הרכב להחליף משאבת בלמים מרכזית. האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות קודם? האם זה נשמע פתרון סביר?

פורסם

אם יש בעייה במשאבת בלמים מרכזית - יש להחליף אותה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמובן.

העניין הוא שנאמר לי להחליף אותה רק על סמך התנהגות הרכב ולטענתם אין כל דרך אחרת לדעת אם היא תקינה או לא.

השאלה אם להחליף על "עיוור" או שיש מה לבדוק לפני (ואולי יש מקום בו יכולים לקבוע אם המשאבה תקינה לפני החלפתה?)

פורסם

לא יודע באיזה מוסך קבעו לך שהמשאבה לקוייה, ממליץ לנסות מוסך נוסף. אם תרשום מאיזה איזור אתה, אני בטוח שחברי הפורום יוכלו להמליץ לך על מוסך אמין.

פורסם

איזור השרון.

רק אדגיש שוב ואומר - המכונאי קבע שהמשאבה תקולה מבלי לבדוק אותה, אלא רק על סמך התנהגות הרכב.

אני לא יודע אם כך אמור המכונאי לפעול או שיש דרכים אחרות.

אשמח לכל עצה והכוונה גם לגבי מוסך וגם לגבי הבעיה עצמה.

תודה שוב

• תוכן חדש...