Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המצב בכבישים - בואו ננסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב בכבישים הוא נוראי , אגרסיבי , וכמו בטבע החזק שורד.

אני מאמין שהשינוי צריך לבוא קודם כל מאיתנו חובבי הרכב, נכון שקל להאשים נהגים אחרים ולתרץ, גם לי...

נכון שזה יהיה מוזר לא לעקוף מימין שבנתיב השמאלי נוסעים על שמונים ולא מפנים את הנתיב.

נכון שזה יהיה קשה לחכות חצי שעה בכניסה לצומת , כי פקוק ואף אחד לא נותן לעבור.

בואו נתחייב אנחנו פה , אחד לשני שאנחנו נתן דוגמא , שאנחנו ננהיג את השינוי!

אם נצליח לגרום לאלה שלא נוהגים כמו בני אדם להרגיש שהם "העוף המוזר" אולי נצליח.

אני חושב שאנחנו מספיק בשביל להתחיל.

בואו נוותר למי שמנסה להשתחל לנו לתוך הנתיב.

בואו לא נכנס לצומת עמוסה ונגרום לפקק ובלאגן גדול יותר.

בואו נהיה קצת יותר סבלניים גם שאנחנו נורא ממהרים.

בואו נחכה עוד 2 שניות עד שצופרים , כי בינינו ברוב המקרים הנהג מלפנינו יודע שירוק ברמזור.

שינוי מתחיל בקטן , והוא צריך להתחיל מאיתנו,

אם נקפיד כל בן אדם לעצמו זוהי רק שאלה של זמן.

בואו נפסיק לדבר ונתחיל לעשות !!

:shock:
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שכל אחד מאיתנו כבר קיטר לעצמו על המצב.

אם נתחיל לפחות בפורום הזה, ונקפיד כל אחד לעצמו על כללים בסיסיים בכביש , זאת תהיה התחלה מצויינת!

אם כל אחד מאיתנו יאיר לחברו הקרוב , אפילו רק ע"י מתן דוגמא אישית , אולי נצליח להרחיב את המעגל.

לא צריך להתחיל ולהתפלצן , אבל אם הסביבה שלך תראה שאתה בתור חובב מוטוריקה { ואפילו סתם בתור בן אדם} עוצר במעבר חצייה , וההולך רגל מנפנף לך כאות לתודה , לך תדע , אולי זה יימצא גם חן בעיניו.

המודעות לא מספיק רחבה , אם אנשים יידעו, אולי גם יינהגו בהתאם. אנשים חושבים שמעבר חצייה זה בגדר המלצה ...

אם כולנו נגיד , שאי אפשר לשנות , המצב בטוח לא יישתנה, אם לפחות בתור התחלה כל מי שזה חשוב לו גם ייפעל לפי הדעות וההשקפות שלו , השיפור ייראה.

:shock:
פורסם

לא צריך להתחייב ולא להרגיש עוף מוזר. אני תמיד נהגתי כך כי כשמישהו נדחף ממילא או שהוא טיפוס כוחני ולא יעזור ללכת ראש בראש או שהוא טעה ואז למה לא לתת להשתלב?

מי שהוא בן אדם יהיה בן אדם גם על הכביש ומי שחרא ממילא לא יבין אפילו מה לא בסדר בהתנהגות שלו. אני לא בא לחנך אף אחד אלא מתנהג לפי אמות המוסר שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מנסה את זה כבר שנתיים - בלי יותר מדי הצלחה..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אי אפשר בכול נסיעה לחבר,לחברה,למסיבה,לים וכו להפוך להיות מורה נהיגה.

אני נוסע על השמאלי ותמיד פאקל יהיה את הגברת המעצבנת הזאת שתדאג דווקא לנסוע על השמאלי ב50 קמש, והיא חושבת שבגלל שבעיר מותר רק 50 אז היא יכולה לנסוע איפה שבא לה, ואני ? מה אני יתחיל להסביר לכול גברת איך לנהוג ומה לעשות במצב כזה ? לא!

זה תפקידה של הממשלה והתקשורת להכניס למודעות של עם ישראל איך לנהוג!

לא נוסעים בשמאל

לא נותנים סתם ברקסים ואז שיש תאונה מאחור מאשימים את הנהג שנכנס ברכב למרות שזה החוק

הפורום הנ"ל גם ככה מכיל אנשים שמבינים עיניין ואוהבים הגה, הבעיה היא הנ/אנשים שפשוט לא מבינים מזה נהיגה על כביש הם יודעים לנהוג כמו שהם נהגו בטסט ופה הבעיה!

פורסם

סטיקר שאני הולך להפיץ בקרוב:

די למלחמה בתאונות הדרכים.

רון.

-אחרי הסטיקר הזה יבוא סטיקר שקורא לאסור על חבר הכנסת גלעד ארדן להגיש עוד הצעות חוק-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני נוסע על השמאלי ותמיד פאקל יהיה את הגברת המעצבנת הזאת שתדאג דווקא לנסוע על השמאלי ב50 קמש, והיא חושבת שבגלל שבעיר מותר רק 50 אז היא יכולה לנסוע איפה שבא לה, ואני ? מה אני יתחיל להסביר לכול גברת איך לנהוג ומה לעשות במצב כזה ? לא!

דווקא מותר לה לנסוע בנתיב השמאלי במהירות המקסימאלית המותרת.

אתה הוא זה שעובר על החוק היבש בזה שאתה חושב שהנתיב השמאלי (או החיצוני לצורך העניין) הוא נתיב מהיר יותר.

כל עוד היא לא מעכבת את התנועה, ולנסוע בנתיב החיצוני במהירות המותרת הרשומה זה לא נקרא לעכב את התנועה, אין בעיה עם זה בכלל.

!AWDSOME

פורסם

רון.

-אחרי הסטיקר הזה יבוא סטיקר שקורא לאסור על חבר הכנסת גלעד ארדן להגיש עוד הצעות חוק-

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

הדבר הכי חכם שקראתי בפורום לאחרונה, ברצינות.

אביחי

פורסם

יש משל, שאפשר להשליך על ההצעה הנ"ל, והרי המשל:

אדם אחד ניסה לשנות את תרבות הנהיגה במדינה שלו, ולא הצליח.

אמר: "מה נעשה? אה! עלה לי רעיון - אני אשתנה, ואז המשפחה שלי יראו אותי, ויעשו כמוני, ואז החברים של המשפחה, ואז הרחוב, ואז השכונה, ואז העיר, ואז המחוז, ואז המדינה כולה, ואז היבשת, ואז העולם כולו!"

עשה, והצליח!

מה המסר?

אם אנחנו נשתנה, לאט לאט כולם ישתנו!

פורסם
הנתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד , לאחר העקיפה עליה לחזור לנתיב האמצעי

חצי נכון. הנסיעה מותרת אך ורק בנתיב הימני. כל שאר הנתיבים, כולל האמצעי, מוגדרים כנתיבי עקיפה, ועל כן התנועה בהם מותרת לצורך עקיפה בלבד ותו לא.

רון.

אני מזמין שניים מכל סוג :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למרות שגם אנחנו יכולים לשמש דוגמא לסביבה הקרובה שלנו,

למשל חברה שלי לומדת נהיגה עכשיו והיא מסתכלת עליי שאני נוהג, בשיעורי נהיגה היא עוברת נתיבים בצורה מהירה וחדה והמורה מעיר לה על זה ובצדק, ובגלל זה שהיא איתי אני מנסה להסביר לה(להיראות גבר) ללמד אותה איך צריך לנהוג.

אפילו פעם אחת אמרתי לה תראי איך נוהגים "נכון" ולהגיד לכם את האמת ? היה עדיף לקחת אוטובוס!

"נהיגה נכונה" זה פשוט מאוד מ-ש-ע-מ-ם, אני לא אומר לסכן את הנהגים סביבך ולבצע תרגילי הוליווד אבל נהיגה מהירה בריכוז מלא בלי לקחת סיכונים מיותרים זה כיף, אתה לבד על הכביש יש פניה נחמדה אז במקום להאט את הרכב עד ל40 קמש ולבצע פניה כמו קלנועית של זקנים, אלה לתת קצת יותר גז להרגיש איך הגוף קצת נזרק החוצה מזווית הסיבוב זה הכיף באוטו, בנהיגה.

מסקנה : נשים זקנים וכול אדם שאין לו את הלהט החשק וההנאה מנהיגה , בבקשה ממכם סעו בימין אל תפריעו

תנו לחבר'ה המהירים להנות מהרכב שהם קנו/שיפרו/השקיעו/נתנו מהחיים שלהם עברו.

שלכם

באמת

אני לא עובד עליכם

רציני נו...

בן

• תוכן חדש...