Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופית: החלה הייבוא של האוודי R8!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מכונית הסופר-ספורט של אודי תגיע בייבוא סדיר לישראל. המחיר: 1.4 מיליון ש"ח, זמן אספקה: עד שנה."

לכתבה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה ידוע. אכן יפה וכל הכבוד.

אבל, אחרי שה-911 דיי שולטת בתחום הזה (אם לי הייתה את היכולת והאפשרות, אני הייתי מעדיף 911 turbo על פני ה-R8 )

אני באמת אתפעל שפרארי תתחל לשווק בארץ (גם 2-3 דגמים בשנה זה בסדר :wink:).

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

את זאת היית רוצה אאהה?!:lol:

בכל זאת, גם אני הייתי מעדיף את הטורבו, היא ממש מכונה גרמנית לכל דבר.

IMGP1271.jpg

פורסם

פייי. סוף סוף.

עכשיו יחליף מר ישראל ישראלי את האלף-שש-מאוטומטית שלו...

ברור לך שזה סתם שטויות? כמה ימכרו בשנה? 1? 2? אותה כמות שהייתה מגיעה בייבוא אישי.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אני לא ממש בטוח שהייתי רוצה את הפורשה לעומת הR8 . צריך לקחת אותה לנהיגת מבחן (אם יתנו לעני כמוני) , אבל לענ"ד מכונית ספורט מתוכננת היטב עם מנוע מרכזי , אמורה להיות הרבה יותר טובה ממכונית שהשתפרה במשך כמה עשורים אבל עדיין המנוע שלה מאחורה .

מה שכן אם מישהו שם סכום כזה הוא בהחלט רוצה פורשה או משהו כזה ולא אאודי

בברכה יהודה

פורסם
אני לא ממש בטוח שהייתי רוצה את הפורשה לעומת הR8 . צריך לקחת אותה לנהיגת מבחן (אם יתנו לעני כמוני) , אבל לענ"ד מכונית ספורט מתוכננת היטב עם מנוע מרכזי , אמורה להיות הרבה יותר טובה ממכונית שהשתפרה במשך כמה עשורים אבל עדיין המנוע שלה מאחורה .

מה שכן אם מישהו שם סכום כזה הוא בהחלט רוצה פורשה או משהו כזה ולא אאודי

מזל שענ"ד מגובה בידע הנדסי גדול בתחום הנדסת רכב.

תקשיב, לא נהגתי על R8 (אם כי עמיתים שלי נוהגים בה ברגעים אלו) אבל כן נהגתי על 911 בלא מעט גרסאות. הרכב הזה נבנה, כויל, תוכנן והונדס ברמה הגבוהה ביותר לאורך עשרות שנים. סמוך על מהנדסי פורשה שהם עשו ועושים ימים כלילות בשביל להפוך את ה-911 למכונית ספורט ברמה הגבוהה ביותר. מכונית ספורט שיכולה להתחרע כל היום על מסלולי המרוצים ולהחזיר את בעליה הביתה בערב רגוע ובשלום. על ה"בעיה" ההיסטורית של המנוע האחורי הם התגברו כבר מזמן, תאמין לי. האוטו הזה נוסע כמו שד בכל מצב ובכל כוח G - ואם הבקרות מופעלות אתה צריך להיות טמבל גמור בשביל לגמור אותו על עמוד. לא שאני טוען שהיא בהכרח עדיפה על ה-R8 (שזתה לשבחים בכל העולם). אני רק טוען שאל לך לזלזל בה ובמנוע האחורי שלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זמן אספקה של שנה????

דברו איתי עוד שנה...

עידן

חצי שנה עד שנה ליתר דיוק, ובארצות אחרות (כמו ארה"ב) מחכים יותר זמן.

פורסם

מי שיש לו כסף לקנות R8 לא כותב בקארז פורום... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם יש סיבה עיקרית לכך שבעלים של 911 יעברו לR8, זה השירות של פורשה.

אני מכיר כמה אנשים בעלי פורשה (בעיקר 911, אבל גם בוקסטר) - וכולם מתלוננים על השירות.

אז ברור שצ'מפיון לא צדיקים גדולים - אבל מסתבר שהם עדיפים על השירות שמקבל בעל 911.

לגבי כמות מכירות - בשנה הראשונה בהחלט אפשרי שאודי ימכרו כ-5 יחידות. בהמשך אולי 1-2 בשנה.

לא כל בנאדם שקונה רכב ספורט במליון וחצי שקל רוצה פורשה. לא סתם יש SL55 ו CL63 על הכבישים בארצינו.

לפי מה שידוע לי, יש 2 אנשים שכבר נרשמו לפני כמה חודשים שהם רוצים R8 במידה ויחליטו על התחלת הייבוא.

אז לא נצטרך לחכות יותר מידי שתהיה אחת בארץ :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איפה אתה מתכוון ספציפית שהשירות גרוע בפורשה?

אני כיידוע לך עושה את הפרוייקט שלי בסוכנות פורשה בפ"ת ואני לא הייתי עד לשירות גרוע אך אני יכול להגיד לך שיש שם אנשים על הכיפאק.

כמו ייטב סגוואי (סוכן המכירות) שהוא בשבילי אפילו עושה מאמצים ועוזר לי בכל דבר...:-D

פורסם

אתה, כידוע לך, לא בעלים של 911 שצריך להכניס את האוטו למוסך לשבוע+ כשיש איזו שהיא תקלה כי יש רק בנאדם 1 שהוכשר לטפל בזה.

אתה גם לא בעלים של בוקסטר שנאלץ להשאיר את הרכב שלו שלושה ימים תמימים במוסך בשביל טיפול 10,000.

שמעתי כבר הרבה דברים - וכמו שאמרתי, התלונות הן על השירות במוסך, לא בסוכנות עצמה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה, כידוע לך, לא בעלים של 911 שצריך להכניס את האוטו למוסך לשבוע+ כשיש איזו שהיא תקלה כי יש רק בנאדם 1 שהוכשר לטפל בזה.

אתה גם לא בעלים של בוקסטר שנאלץ להשאיר את הרכב שלו שלושה ימים תמימים במוסך בשביל טיפול 10,000.

שמעתי כבר הרבה דברים - וכמו שאמרתי, התלונות הן על השירות במוסך, לא בסוכנות עצמה.

זה טוב שאמרת לי, אני אנסה לדבר עם ייטב שיישים תשומת לב לזה, כל עוד זה ניתן לשינוי.

פורסם
מי שיש לו כסף לקנות R8 לא כותב בקארז פורום... :lol:

למה? אם אני פותח את החסכון שלי בבנק, מוכר את האוטו ומשכנע את אמא שלי למכור את הבית, לתת לי את הכסף ולהשכיר דירת שני חדרים בשדרות, אני יכול בקלות לקנות אחת ואפילו יישאר לי כסף לביטוח+דלק לשנה-שנתיים :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הישראלים הצרי עין לא התבגרו מספיק בשביל רכב זה.

יש מקומות בארץ שאי אפשר להשאיר מאזדה חדשה בלי שיעלימו אותה/יגנבו אותה/ישרטו אותה.:idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...