Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו נסע פעם אחרונה יום רביעי. היום בערב האזעקה החלה לפעול, פעלה כמה שעות עד ששמתי לב וכבר היתה חלשה כשהגעתי אליה.

המצבר היה ריק לגמרי (מצבר חדש בן חצי שנה). ניתקתי את האזעקה וניסיתי להניע עם כבלים. היה רעש של סטארטר אבל לא הניע.

יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך לפתור אותה?

פורסם

אם יש אחריות על המצבר-גש להחליף את המצבר לחדש.

ממליץ להגיע לחשמלאי לבדיקת טעינה לאלטרנטור מחשש שהוא זה שפורק את המצבר.

כמובן שיתכנו אפשרויות נוספות-תקלות במיגון :אזעקה /אימובילייזר/תקלה אחרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא ניתקתי את האזעקה אלא כיביתי אותה עם המפתח הקטן

ניסיתי להניע כשהיא מכובה וגם כשהיא עובדת אך לא הצלחתי

הכבלים נראים לי בסדר כי ברגע שהם היו מחוברים האורות עבדו והיה סטאטר

מה שנראה לי זה שמשהו באזעקה התקלקל והניתוק של המשאבת דלק עובד תמיד

פורסם

עליך לכבות את האזעקה עם שלט ולא ע"י המפתח.

זאת משום שהאזעקה דרוכה.

אל תיבהל מהסירנה , כבה והדליק פעמיים את האזעקה(דרך השלט). כמובן עם כבלים מחוברים .

נסה להדליק. אם יש לך קודנית בנפרד , הקש את הקוד כמובן.

חזור לדווח . בהצלחה .

פורסם

עידן , האם בזמן שהכבלים מחוברים האזעקה מגיבה לשלט ?

ברשותך עוד שאלה , האם אתה שומע בזמן פתיחת הסוויץ את משאבת הדלק

למס' שניות?

פורסם

לאחר חיבור כבלים איכותיים יש לנתק את האזעקה/קודנית/אימובילייזר באופן רגיל. כשאתה מנתק בעזרת המפתח הקטן יתכן וזה מכבה רק את הסירנה. נשמע שזו הבעיה. אם לא תיתכן בעיה נוספת הדורשת חשמלאי.

פורסם

תחבר את הכבלים (כמובן שהרכב התקין מונע), תכבה את כל מה שצורך חשמל מהיונדאי שלך, (אורות, רדיו, אור פנימי בתקרת הרכב, ) תוציא מפתח מהסווי'צ, תסגור את הדלת של היונדאי, עכשיו תחכה בערך 15 -20 דקות, ואז תנסה להניע...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
תחבר את הכבלים (כמובן שהרכב התקין מונע), תכבה את כל מה שצורך חשמל מהיונדאי שלך, (אורות, רדיו, אור פנימי בתקרת הרכב, ) תוציא מפתח מהסווי'צ, תסגור את הדלת של היונדאי, עכשיו תחכה בערך 15 -20 דקות, ואז תנסה להניע...

בשביל מה הוא צריך לחכות הוא אומר שיש סטרטר טוב אז הבעיה היא לא במצבר כרגע.

פורסם
בשביל מה הוא צריך לחכות הוא אומר שיש סטרטר טוב אז הבעיה היא לא במצבר כרגע.

כי הוא אמר רק שיש סטרטר. אם המצבר ריק והכבלים אינם טובים המתח עלול שלא להספיק גם לסטרטר וגם להזרקה והצתה.

:turn-l:
פורסם

בדוק בקוספת הפיוזים שבתא המנוע אם יש פיוז שרוף.

יכול להיות שאחד הפיוזים שאחראים על מערכת הדלק שרוף, ואז גם אם תשים מצבר חדש הרכב לא יניע מכיוון שמשאבת הדלק לא תעבוד.

פורסם
כי הוא אמר רק שיש סטרטר. אם המצבר ריק והכבלים אינם טובים המתח עלול שלא להספיק גם לסטרטר וגם להזרקה והצתה.

יובל לדעתי זה מאד לא סביר. אם הסטרטר מסתובב סביר להניח שהמתח מספיק גם לכל השאר. נראה לי שהבעיה ברכב היא מערכת הגנה או שבמהלך הנסיונות שלו הוא שרף פיוז כלשהו.

• תוכן חדש...