Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

need for speed undergrund שאלה..

דניאל14
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוא יצא כבר?

אם כן כמה עולה..

ואיך המשחק?

המשחק יצא היום.

נפרץ לפני כמה שעות בלבד, לכן קשה לי להאמין שיהיה קל להשיג אותו.

לעומת זאת, לי כבר צרבו אותו, והוא מחכה לי:).

אז הוא יצא, מי שממש טוב בדברים האלה, יצליח להוריד היום. מי שלא, יוריד עם הזמן, או שיעשה כמוני ויימצא חבר שממש טוב בזה...

Back to the original - NC again.

פורסם

מה?! שבוע?! אתה חיי בסרט אחי...

המשחק נפרץ היום בבוקר ורק השתחרר מחר משתחרר רישמית

למה? ככה!

פורסם

המשחק יצא באופן רשמי אתמול (17.11), אבל היה ניתן להשיג אותו כבר לפני כשבועיים בערוצים פרטיים במירק (IRC) של הקבוצות שפורצות את המשחקים.

תמיד אפשר להשיג בערוצים הללו משחקים שטרם יצאו, אבל צריך סיסמה להכנס לערוץ, ושיכירו אותך שם אחרת הם עושים באן (אפילו שאתה יודע את הסיסמה) לצמיתות.

Finger's gonna kill me.

פורסם

ת'פסיק לזי*ן ת'שכל ... בתור אחד שטיפ טיפה תאמין לי מבין .. ואני בטוח הרבה יותר ממך.. המשחק יצא היום!!! .. לעזאזל לא לפני שבועים וכו'... היום נק'!

DEVIANCE פרצו אותו...

פורסם
קיצור, מאיפה אני מוריד אותו?

1) מפאבים שזה האופציה המומלצת

2) מהאימיול שזה ממש לא מומלץ

לגבי פאב אני אשתדל למצוא פאב פעיל ומהיר לNFS.

פורסם
ת'פסיק לזי*ן ת'שכל ... בתור אחד שטיפ טיפה תאמין לי מבין .. ואני בטוח הרבה יותר ממך.. המשחק יצא היום!!! .. לעזאזל לא לפני שבועים וכו'... היום נק'!

DEVIANCE פרצו אותו...

אם אתה טיפ טיפה מבין, ובטוח הרבה יותר ממני (בטח אתה אחד מיוצרי המשחק, או בעצם פורצי המשחק...) אז מי אני שאתווכח איתך...

וכמובן ... .. .. !!! .. ... ! ... וכולי וכולי

:mm_nah: :mm_tongu:

Finger's gonna kill me.

פורסם

אולי תפסיקו עם הוויכוח הטפשי והלא מועיל הזה ?

המשחק כבר יצא. אני מוריד אותו, ובודק אותו. אם הוא טוב אני קונה אותו, אם לא, הלכו שני דיסקים.

(אני מוריד דרך EMULE)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק

תריץ חיפוש באיטרנט

Deamon Tools

חוסכת דיסקים וכאבי ראש בכמויות.

אם בכל זאת אתה לא מתסדר אז תציק לי ואני אסביר לך

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...