Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים רכשתי סיאט איביזה חדשה, אחי הקטן יצא איתה מספר פעמים לסיבוב, ומה לעשות, דפק טיפה את האוטו ועכשיו הצבע מתקלף באיזור הדפיקה. מה גם שרחצתי פעם אחת את האוטו במכונה, וימח שמם הם שרטו לי את האוטו ליד הפנסים וסירבו לקחת אחריות.. ואין לי ממש דרך להוכיח שזו אשמתם... אז נדפקתי חזק... בכל מקרה אני רוצה לצבוע את האוטו בצבע המקורי, ואני אשמח לקבל ייעוץ לגבי מקומות טובים ואמינים באיזור השרון, שיחזיק הרבה זמן (אם יש גם טיפה יותר רחוק, אני מעדיף לנסוע עוד 50 קילומטר ולעשות את זה אצל מישהו שיודע מה הוא עושה).

אגב, אני אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי טיפה אילו פעולות אני אצטרך לעשות (אם בכלל אפשר) כדי למנוע את ירידת ערך האוטו, ושאם ארצה למכור אותו בעתיד שלא יגידו שהוא עבר תאונה.

תודה מראש,

ירון.

פורסם

גש אל מקום מקצועי מאוד לפחחות וצבע איכותיים וברמה גבוהה ושגם מבצעים קוסמטיקת רכב כפוליש, וקס, ציפוי אקרילי

וסביר למדי שגם ביכולתם להעלים את השריטות ממכונת השטיפה:

"אוטו פיקס" שברח' החושלים 11 א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9583827 או 052-3202782 ובקש את דניאליס.

צלם את הפגיעות הקיימות ושמור התמונות וכך תוכל להראות לקונה עתידי לרכב את מהות הנזק שהיה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רק שתדע זה לא חדש שמכונות שטיפה אוטומטיות משאירות שריטות על הרכב.

ולרוב גם יש שלט לפני הכניסה שאומר שהם לא יקחו אחריות לכל נזק שיגרם או משהו כזה.

פורסם

כל האוטו שרוט?

כי אם לא כמובן שתצבע רק את האיזורים שנשרטו.

ובכלל עדיף לא לצבוע בכלל, הרי לא תרוץ לצבוע את הרכב כל פעם שיש שריטה נכון? (בסוף יהיו לך 500 שכבות צבע).

תאמין שקונה יעדיף לקבל רכב עם שריטה וצבע מקורי ולא רכב בלי שריטות אחרי תיקוני צבע (אנשים מפחדים מי ישמע מה היה שם).

• תוכן חדש...