Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב שאלה לגאוני המחשב!! (-;

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. בעצם שתי שאלות. האחת נוגעת לאופיס. יש לי בבית אופיס מקורי שכבר הותקן על מחשב אחד. המחשב בבית הוא המחשב השני שעליו מותקן האופיס הזה. מתברר כי בשלב מסוים פג התוקף של האופיס וצריך להרשם דרך האינטרנט. אבל אני מקבל הודעת שגיאה כי האופיס הספציפי הזה כבר נרשם, ולכן אי אפשר לרשום. (ובלי רישום חצי מהאופציות באופיס לא עובדות)

איך עוקפים את זה??

שאלה שניה - סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש. עכשיו אני נוטה להתקין WIN2000. יש לכם סיבות אמיתיות למה עדיף XP?

תודה!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

איך עוקפים את זה??

משיגים קוד מזוייף (חס וחלילה, BSA וכו'... :roll: ) ב http://www.astalavista.com (שמשום מה נפל כרגע..) או ב http://astalavista.box.sk/ שזה פחות או יותר אותו דבר...

שאלה שניה - סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש. עכשיו אני נוטה להתקין WIN2000. יש לכם סיבות אמיתיות למה עדיף XP?

יותר ידידותי, נראה טוב יותר, נראה יותר טוב, נראה יותר טוב, יציב באותה מידה ויותר מתקדם בזיהוי Plug & Pray. כמו כן, 2000 בעייתי בהרצת משחקים.

פורסם

דעתי תשאר על 98.

98 בנתיים הכי יציב שיש כיום.

היו לי מלא סוגים שעשו בעיות, אבל 98 לא עושה כמעט בעיות.

(דעה אישית)

פורסם

רוני דבר ראשון מתקשרים למיקרוסופט והם יביאו לך קוד

דבר שני יש לך את הקוד הבא

FM9FY - TMF7Q - KCKCT - V9T29 - TBBBG

תהנה :)

tAoS FoReVeR

פורסם

רוני, אני אסכם בקצרה

אם אתה מחפש יציבות לך על windows 2000 proffesional

אם אתה מחפש colored UI עם אנימציות וואפקטים לך עלה-XP

לגבי דרייברים דווקא ל-2000 יותר קל למצוא, ה-XP כבר מתעקש על driver signature

בפעם הבאה אני מבקש אך ורק שאלות בעניני מחשבי webber alpha,magnetti marrlei,haltech וכו' :wink:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

רועי - אני שונא את המראה של ה-XP. הוא מתקדם יותר בפלאג אנד פליי? אתה בטוח?

טלאור - כן, בטח. הסיבה שעזבתי את ה-98 היא בגלל שהוא יציב כמו ירון כוכבי שנוסע באלמרה. הוא גם לא מזהה כלום לבד.

טאוס - תודה, הקוד יחזיק מעמד? עוד כמה חודשים הם לא יבקשו גם שאני אעדכן?

ליאור וולקן - שמחתי להכיר, יש לי 2000 פרופשיונל מקורי ו-XP רגיל לא מקורי.

דיוויד - ה-2000 יותר יציב מה-XP? ובקשר לקולורד UI ואפקטים - בתכלס מה ההבדלים בין ה-2000 ל-XP? וגם לא הבנתי את הכוונה בדרייברים - האם אני אסתבך איתם כל פעם שאני אצטרך להתקין? התרגלתי במחשב של אחי לפלאג אנד פליי בלי שום בעיה של כל דבר...

תודה!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תתחדש על המחשב (אני זה שעזר לך בתפוז)

98 לא הכי נוח לעבודה אבל במשחקים הוא הטוב ביותר...

בקיצור

XP ו2000 לא רעים בכלל הXP כבד מאוד אבל דיי נוח

בחירתי היא:

2000+SP3

את החבילה השלישית אפשר להוריד ממיקרוסופט

או לחלופין להשתמש בלינוקס לעבודה

ובעזרת LILO להתקין גם וינודס למשחקים כמו שאני עושה

דרך אגב לינוקס זה המקביל לצרפתיות לא אמינות בעולם המחשבים כל בוקר מאבק כפול

אחד עם ה309 בחניה ואחד עם המחשב

פורסם

רוני, אם יש לך קומבינות עם מפעיל מחשב בצה"ל, בקש שישאיל לך אופיס XP צבאי. למיטב ידיעתי, אין להם קוד הגנה (זה מה שמותקן אצלי :D ).

שי, שכמובן קנה רשיון ממיקרוסופט :wink:

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
רועי - אני שונא את המראה של ה-XP. הוא מתקדם יותר בפלאג אנד פליי? אתה בטוח?

תודה, הקוד יחזיק מעמד? עוד כמה חודשים הם לא יבקשו גם שאני אעדכן?

ה-2000 יותר יציב מה-XP?

1. אפשר לשנות למראה "קלאסי" (זה מה שאני עושה).

ואני בטוח ב100%, הוא מזהה טוב יותר - יותר פליי ופחות פריי.

2. כן, זה קוד "לתמיד" - אלא אם תשדרג עם SP1 - אז יש תהליך שלם להחלפת הקוד...

3. לא בהכרח, ואם כן זה זניח מאוד (מנסיוני כסטודנט לניהול 2000\עובד בחברה עם תחנות 2000 מול משתמש ביתי+ בXP)

פורסם

תודה שוב, קניתי בסוף פנטיום 1.8 512KB, זיכרון 256DDR, הרדיסק 40GB 7200, ולוח של MSI. בחרתי ג'י פורס 4 MX בתור התחלה, אם אני לא אהיה מרוצה ממנו אני אוכל להוסיף עוד כ-250 ש"ח בשביל הרדאון 9000 פרו (הרבה כסף, לכן לא הוספתי) עלה סה"כ כ-2700 והמע"מ יורד כי התשלום על החברה של אבא שלי.

בכל מקרה, אני חושב שאתקין את ה-2000 באמת.

סלח לי על הבורות אבל - SP3??

אני לא מתכוון לשים גם לינוקס, אני ממש לא משתמש כבד ולא רוצה להסתבך. הכי פשוט שאפשר בשבילי, במיוחד אחרי המחשב הקודם שעשה צרות מכאן ועד הודעה חדשה (בערך כמו מכוניות צרפתיות, כן... :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סלח לי על הבורות אבל - SP3??

service pack, דרכם של מיקרוסופט לתקן את הכשלונות של הגרסה המקורית באמתלה של שידרוג אינטרנטי תמים ;-)

סבבה, אני מתקין 2000 פרופשיונל ואת ה-SP3. תודה.

דרך אגב האופיס המקורי שיש לי הוא אופיס XP SMALL BUSINESS. הוא כבר מותקן - יש דרך לגרום לו לאשר לי את ה"רישום" בלי להצטרך להתקין מחדש? (אני לא יכול להכניס קוד שונה עכשיו...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...