Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חשמל ax 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה התחדשתי בAX 92 אחרי שנסעתי בשל חבר שלי גם אני קניתי..

יש לי בעיות בחשמל של האוטו, אז ככה המזגן..

הוא עבד פיקס עד לפני שהבעלים הקודמים החליפו לו מצבר מאז הוא לא עובד.. פיוז? היכן זה נמצא?

ד"א בעת הפעלת המדחס ישנה הרגשה של עליית טורים המראה על כך שהמדחס עובד, חשוב לציין שאין זרימת אוויר בכלל!

אם מותקנת מערכת באוטו איך אני מוצא את הפיוז שלה? הוא שרוף.. וצריך להחליפו.

תודה מראש!

פורסם

הקופסאת פיוזים ברכב נמצאת בצד שמאל מתחת להגה תעבור על הפיוזים תראה אם אחד מהם שרוף.

אם אין לך ידע בנושא כדיי ללכת לבעל מקצוע שיתקן את הבעיה במקום שתגרום יותר נזק.

בהצלחה.

פורסם

עברתי פיוז פיוז לא מצאתי משהו שרוף..

חפשתי ליד המנוע אין קופסאת פיוזים שם..

השאלה אולי זה מתחת להגה כי יצא לי משם חוט עם פיוז והכנסתי אותו חזרה..

אורות בסקלה ? מסובך להרכיב? כמה עולה? איפה קונים?

פורסם

הקפצה.. פתחתי את ההגה גילתי שהשחמל של הרדיו מתחבר ישירות לסיווצ' או באיזור שם,

הדבר הכי מוזר שקרה זה שהוא לא מתכבה כאשר הסוויצ' סגור.

עוד משו שקרה לי.. אני וחבר נסינו להפעיל מזגן פתאום הוא נדלק לשנייה נתן חום ונכבה.. מאז לא עובד..

מישהו מכיר את הבעיה?

פורסם

לגבי המזגן, אתה מתכוון שהמפוח לא עובד כלומר אין לך אויר.

1. תקנה לך נורת ביקורת

2. תבדוק שיוצא מתח ממתג הפעלת המפוח

3. תגיע לחיבורי המפוח מתחת לדשבורד ותבדוק שלשם מגיע מתח כשהמתג עובד כאשר אתה בודק את זה על שני החוטים שנכנסים למפוח כדי להיות בטוח שמגיע פלוס ומינוס.

4. אם הכל בסדר אז המפוח לא תקין אם לא בסדר חפש את הנתק או החלף את המתג

לגבי הרדיו. ישנם שני חוטים של מתח אחד להפעלה ואחד לשמירת נתונים.

אם מחברים את שניהם למתח קבוע אז הרדיו ישאר דולק גם לאחר כיבוי סויטש מה שלא קורה אצלך

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

לגבי הרדיו. ישנם שני חוטים של מתח אחד להפעלה ואחד לשמירת נתונים.

אם מחברים את שניהם למתח קבוע אז הרדיו ישאר דולק גם לאחר כיבוי סויטש מה שלא קורה אצלך

נראלי שזה כן מה שקורה אצלי..

יש חוט אדום חוט צהוב ביחד ויש תמינוס...

השאלה אם הם לא צריכים להיות ביחד מחוברים?

פורסם

אסביר לך שוב.

1. אם החוט האדום והצהוב מחוברים יחד לפלוס קבוע הרדיו יעבוד לך תמיד גם אחרי כיבוי סויצ'

2. אם אחד מהם (בד"כ האדום) יחובר לפלוס אחרי סויצ' והצהוב לפלוס קבוע אז הרדיו יכבה כשתכבה את הסויצ'

3. אם את שניהם תחבר אחרי סויצ' הרדיו יכבה אחרי שתכבה את הסויצ' ואיתו גם כל ההגדרות של התחנות בס טרבל וכד'... :wink:

כלומר תבחר באפשרות 1 או 2

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
אסביר לך שוב.

1. אם החוט האדום והצהוב מחוברים יחד לפלוס קבוע הרדיו יעבוד לך תמיד גם אחרי כיבוי סויצ'

2. אם אחד מהם (בד"כ האדום) יחובר לפלוס אחרי סויצ' והצהוב לפלוס קבוע אז הרדיו יכבה כשתכבה את הסויצ'

3. אם את שניהם תחבר אחרי סויצ' הרדיו יכבה אחרי שתכבה את הסויצ' ואיתו גם כל ההגדרות של התחנות בס טרבל וכד'... :wink:

כלומר תבחר באפשרות 1 או 2

אז כן הבנתי אותך.. זה מה שנסיתי להסביר לחברים שלי.. בתאוריה שלי בלי לקרוא פה עוד.. וכנראה שצדקתי..

בכל אופן אני עוד כמה ימים מקבל מערכת חדשה

אני יכבר יסדר אותה שתעבוד טוב!

תודה .

• תוכן חדש...