Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

הוריי קנו לי את הפורשה קאררה 2005

ואני חושב שיש בעיה במיכל או במצוף דלק.. אני ממלא לו פול טנק נוסע מרחק מנתניה עד קיסריה והמיכל מתרוקן..

מה יכולה להיות הבעיה..?

תודה לעוזרים

פורסם

זה בגלל שהרכב שוקל כל כך הרבה.

אז קשה לו לזוז, כי המנוע חלש מדי. :puzzled:

ובגלל זה אתה צורך כ"כ הרבה דלק.

אגב, קפיצה לא קטנה עשו לך מפיז'ו 306... :screwy:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שלום..

הוריי קנו לי את הפורשה קאררה 2005

ואני חושב שיש בעיה במיכל או במצוף דלק.. אני ממלא לו פול טנק נוסע מרחק מנתניה עד קיסריה והמיכל מתרוקן..

מה יכולה להיות הבעיה..?

תודה לעוזרים

איזה התקדמות מה 306 מודל 94 שהייתה לך, זכית בלוטו ?:twisted:

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא ידעתי שיש בארץ קררה GT ובמיוחד למשפחה שעד אתמול החזיקה 306

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא מבין למה אתם מסתלבטים...

לשואל המקורי -

היתה לי אותה בעיה בקאררה שלי, 2006 עם מגנזיום מקוריים :)

לך לחברה, הם עושים עדכון תכנה וזה מסתדר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בעיה מוכרת בארץ עם המכוניות האלה :roll:

אני מכיר מלא מכוניות כאלה עם אותה בעיה :-)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...