Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי קנס 100 שקל בת"א (עיר הדוחות)

רציתי לשלם אבל פיספסתי בכמה ימים את המועד

בקיצור מה עכשיו ?

ישלחו לי כפל קנס ?

איך זה עובד ?

מדובר על דוח שהוצמד לחלון , אפשר לטעון שבכלל לא קיבלתי אותו ?

פורסם

אם אתה לא מכחיש את העובדות הרשומות בדו"ח, כדאי לשלם אותו. הרשויות המקומיות יכולות להטיל עיקול על חשבון הבנק שלך והן אכן עושות זאת.

לגבי קנס פיגור, אתה יכול לברר בעיריית תל אביב. אני מצטט מן האתר של העיריה:

לבירורים בנושא יש לפנות לאגף החניה, שארית ישראל 35, יפו, טל: 5218666, פקס 5133344.

בימים א'-ה', בשעות 20:00-08:00.

פורסם

אם מדובר בדו"ח שהוצמד לחלון הרכב והתאריך בו חלף,

הרשויות יוצאות מנקודת הנחה שרבים יטענו שהדו"ח נעלם ועל-כן בחלוף הזמן שולחות דו"ח נוסף עם הסכום המקורי ושוב קוצבות לך 90 יום לשלמו או 30 יום לערער.

הדו"ח הנוסף אמור להגיע בערך כעבור חודש מתום המועד של דו"ח החלון. בד"כ הוא יגיע בדואר רשום בכדי שלא יטען שלא נשלח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

או קיי אז כמו שאמרתי אני מעונין לשלם אותו כי אכן חניתי מבלי לשים תו וזה רק 100 שקלים ואיןם לי כח לשטויות האלו

אז בכל מקרה אמתין לדוח החדש

תודה רבה

• תוכן חדש...