Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב עד 50000 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסעה בסביבות 30K + בשנה. ואני רוצה לקנות רכב עם רמת אמינות וצריכת דלק סבירה. עם עדיפות לגיר ידני.

חשבתי על ה C3 ורציתי לדעת כמה שיותר פרטים על הרכב.

פורסם

יש סיטרואן C3 טורבו דיזל מנוע 1400 סמ"ק גיר רגיל.

זהו אחד הרכבים הכי חיסכוניים שיש בשוק, אם לא הכי חיסכוני.

מחיר מחירון נמוך.

בקילומטראז' שאתה נוסע יכול להתאים בול.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=265&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בקילומטרא'ז שאתה נוסע אל תיגע באירופאיות (בגלל בעיות אמינות בסיטרואן למשל בעיות בגיר )

בכל מקרה אני ממליץ על יפנית (אולי טויוטה)

יצאתי עמבה

פורסם

אוקטביה TDI -אם תמצא אחת שלא הייתה חברה או מונית, ממליץ על גיר ידני. אוטו אמין, חסכוני ומושך מצויין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בקילומטרא'ז שאתה נוסע אל תיגע באירופאיות (בגלל בעיות אמינות בסיטרואן למשל בעיות בגיר )

בכל מקרה אני ממליץ על יפנית (אולי טויוטה)

חוק העדר פועל שוב...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פאביה דיזל נראת לי אפשרות טובה

רכב חסכוני ומרגיש גדול בפנים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
חוק העדר פועל שוב...

עידן

מה קשור חוק העדר ?

ידוע ומוכח שאירופאיות נוסעות פחות !

אין פה ויכוח זה מוכח .

אני לא בא להגיד שהם רכבים מעפנים .

ההפך על חשבון האמינות הם רכבים מפנקים ביותר .

אם היה מדובר ברכישת רכב חדש הייתי ממליץ בחום על אירוםאיות .

אבל מכיוון שמדובר ברכב שכבר נסע על הכביש (וכניראה שלא מעט ב-50K)

אז כדי יפאנית

יצאתי עמבה

פורסם
מה קשור חוק העדר ?

ידוע ומוכח שאירופאיות נוסעות פחות !

אין פה ויכוח זה מוכח .

איפה זה מוכח? מי הוכיח? מה זה השטויות האלה?

:?

פורסם

איפה זה הוכח שאירופאיות נוסעות פחות?

תראה לי נתון כזה

חלק מהאירופאיות נוסעות פי כמה וכמה מהיפאניות הכל שאלה של מה עבר ואיך טופל ובמה טופל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

"אירופאיות נוסעות פחות" הוכח כניראה בסטיגמה דומה ל"אלפא לא אמינה" וכו'.

מרצדס למשאל, עוברים את המיליון ק"מ, אלפות עוברות על מנוע מקורי מעל 400K... אז נכון שהחלקים יקרים יותר, אך לרוב הם גם אמינים יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יאריס ידנית או הונדה ג'אז גיר רגיל גם אפשרויות טובות. רק שמחירן יקר וקשה למצוא שמורה מפרטי.

ליאריס, אפשר להגיד, אין בגאז'.

במיקרה שלך רכב דיזל חיסכוני עדיף מאשר רכב בנזין משפחתי בגלל אותם 30 אלף ק"מ בשנה .

תוכל לחסוך על ההפרש בצריכת סולר מול בנזין 5000 ש"ח כל שנה.

סכום לא מבוטל .

גם רכב יפני שנחשב אמין יכול יהזדקק לתיקונים בנסיעות מרובות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...