Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבירות מאוד גבוה שאני מגיעה לגיחה קצרה לירושלים כדי לפתוח עמכם את הקיץ באופן רשמי.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחכים בקוצר רוח, המפגש מתקיים אבל בגלל תקלה הבאגי אינה מוכנה ווהצגתה תדחה למועד אחר!-רן

נשמח לקבל עידכונים בנושא, לתאריך החדש של הצגת הבאגי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זהו, KAMOD, אתה בזה הרגע מוגדר כ"צלם הרשמי של המפגש" הירושלמי, כמו שליטל הוגדרה ככזו בת"א!:-D

אגב, אני שמח, שלא הייתה הצגה של הבאגי, כי גם אני רציתי לראות, אבל מה לעשות- דודג' שנת 21, DUDE...:-):roll::oops:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה לכולם, קצת רשמים...למפגש הראשון והמחודש ,הגיעו הגרעין הקשה בהרכב חסר מסיבות אמיתיות. וחברים חדשים נוספים, המקום החדש מצריך התארגנות קצרה, אבל בעל פוטנציאל גדול, כתב עיתון י-ם נכח במקום ותמונות יתפרסמו בעיתון שישי הקרוב ויגבירו את החשיפה! הבאגי תוצג ביום שישי בעוד שבועיים ואז תזכה למעמד מפואר כנידרש!-תודה למחזקים וכל אלה שפיספסו מוזמנים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בהצלחה.

מאמין שנבוא לבקר ,כנראה רק לקראת סיום הליגה (הפועל(יש רק אחת) ללאומית!).

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

ביום שישי הקרוב(11.4) נפגשים בפאב טוביה החל מהשעה 1500, במפגש תערך היכורת עם הבאגי המיוחדת של דובי.

הבאגי נימצאה בתעלת ביוב ושופצה בצורה מיוחדת ויוצאת דופן, והיא בין הבודדות שברשיונות שלה מצויינת המילה באגי באנגלית בסוג המרכב.

דובי שיפץ אותה במו ידיו וביצירתיות מעוררת התפעלות.

כזכור, הארוע היה אמור להתקיים לפני שבועיים, אך נדחה עקב בעיות טכניות בלתי צפויות.

מביקור שערכתי בסדנא של דובי, יש למה לצפות. דבר כזה עוד לא נראה ועוד ידובר בו רבות.

צפוי מפגש היכרות מפתיע, רב רושם ומשתתפים.

מתארגנת שיירה מאזור המרכז, פרטים בהמשך.

הציבור מוזמן.

פורסם

אכן צפויה "חגיגה אמיתית" בעלי רכבי אספנות מתבקשים להקדים מעט, על מנת לתפוס מקום ראוי ולהישמע להוראות הסדרנים!

אל תגידו לא ידענו!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
זהו, KAMOD, אתה בזה הרגע מוגדר כ"צלם הרשמי של המפגש" הירושלמי, כמו שליטל הוגדרה ככזו בת"א!:-D

אגב, אני שמח, שלא הייתה הצגה של הבאגי, כי גם אני רציתי לראות, אבל מה לעשות- דודג' שנת 21, DUDE...:-):roll::oops:8)

כן, קניתי פילים חדש לשישי :-)

פורסם
אכן צפויה "חגיגה אמיתית" בעלי רכבי אספנות מתבקשים להקדים מעט, על מנת לתפוס מקום ראוי ולהישמע להוראות הסדרנים!

אל תגידו לא ידענו!-רן

אני מגיע...

• תוכן חדש...