Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המבינים

הזמנתי בימים האחרונים פרוססור של ALPINE PXA - H701 ואת המסך שליטה ה RUX - H701 בסה"כ 625$ דרך אייבי ובמקביל עוד מגבר של בוסטון אקוסטיק בעוד איזה 800 שקל כולל משלוח

מישהו פה יודע עם חוץ מלשלם את המכס שאני ישלם שיצא לי אחרי חישוב של הכל ב50% שזה 1500

יעשו לי עוד בעיה לשחרר את המגבר ואת הפרוססור

האם יש תקנות חדשות בנושא?

פורסם

אני יודע על תקנה עדכנית ליבואנים שאומרת שמכון התקנים צריך במקרים מסויימים לאשר את המכשיר שנכנס לארץ (כולל אודיו לרכב) ביבוא מסודר,

לא מאמין שזה יחול על מה שרכשת.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני הבנתי שכמעט כל מגבר יצטרך את זה כמה זה יהיה עיקרוני לגבי

ואני עשית חישוב של 42% מכס אם זה יהיה פחות מה טוב

פורסם

יש עוד תשלום חדש של 30-100 תלוי במה הבאת , דובר על זה בפורום לא מזמן.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תעשה חישוב של עלות המשלוח + עלות החבילה , תוסיף 15 אחוז, ועל התוצאה תוסיף עוד 15.5 אחוז.

זה החישוב שעושים במכס.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ה30-100ש"ח זה בגלל ההפרטה של הדואר השתנו כמה חוקים ומחירים אבל...

הזמנתי קונקטורים של RCA מהונקונג ולא לקחו ממני ולא שקל בודד נוסף על המוצר ומשלוח וזה היה לפני שבוע בחיפה

sound connecting people

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברה יכול להיות שזה המזל הטוב שלי אבל הבאתי לאחרונה דרך אייבי

גם 2 מגברים של בוסטון אקוסטיק GT28 וגם GT 40 וגם פרוססור עם מסך שליטה של אלפיין ה PXA 701 הכל בסך כולל של לא יותר מ1500$ וכל המכס ששילמתי היה 600 שקל ותו לא.

הכל כולל משלוח כמובן הבוסטונים נשלחו תוך שבוע דרך פדקס והפרוססור השולח היה גבר ורשם להם מחירים בהצהרה הזוים לכן שילמתי על 660 דולר רק 88 שקל

כדאי ליבא מארה"ב.

• תוכן חדש...