Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב החדש שלי .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רועי, אם כבר הזכרת מספר. מעניין מי קיבל את 66-666-66? (שכבר יצא)? נכון להיום זה אחד המס' הכי יפים בארץ, כנראה מתוך שלושה.

הסיומת 77 שייכת לרכבים ממשלתיים, ככה שיש מצב ש-77-777-77 יושב על איזו קורולה שחוטה עם 400K ק"מ.

אין לי מושג לגבי 66-666-66, אבל 21-666-66 יושב על S CLASS בצבע אפור כהה (ראיתי אותה היום ליד היכל נוקיה במשחק של מכבי).

לגבי 77-777-77, הוא שייך לוולבו S70 בצבע בורדו-סגול.

ראיתי אותה ממש מממש מזמן ליד בית של אחת המורות שלי :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רועי, אם כבר הזכרת מספר. מעניין מי קיבל את 66-666-66? (שכבר יצא)? נכון להיום זה אחד המס' הכי יפים בארץ, כנראה מתוך שלושה.

הסיומת 55 שייכת לרכבים צבאיים - ועדיין לא יצא לי לראות רכב צבאי עם 55-555-55.

המס' 88-888-88 שייך בוודאות לסיטרואן BX.

הסיומת 77 שייכת לרכבים ממשלתיים, ככה שיש מצב ש-77-777-77 יושב על איזו קורולה שחוטה עם 400K ק"מ.

אגב, המס' 55-555-05 שייך לפיאט אונו חבוטה בשכונה שלי.

נ.ב בסיטרואן לא הייתי צריך לערוך את המס' בפוטושופ, הוא היה יפה גם ככה. חוץ מה-04 בסוף שהרס את הכל ;-)

ולבחור - תתחדש על האוטו! רכב ראשון הנעה אחורית? סע בזהירות!

ללאנצ'יה שלי לשעבר היה 55-005-05 .. והיא בערך התמא הכי שמורה בארץ אם זה עושה לך טוב על הלב :)

פורסם

...

לעניות דעתי, המספר הכי יפה בארץ הוא 50-000-50.

נראה אתכם מנחשים למי הוא היה שייך... :-)

פורסם

המפר 99-999-90 שייך ל S CLASS הראשונה שראיתי בחיים שלי - ליד קלאב הוטל באילת... וואי זה היה מזמן:roll:

תתחדש אחי רכב מדהים, ותשמור על עצמך

פורסם

רכב מדהים!! , תשמור עליו ועל עצמך.

לנושא השני.. , לאחת האלפות שהיתה להורים שלי פעם היה מספר 45-000-05 , רכב מדהים היה שמור בצורה מטורפת.. , לצערי עכשיו היא כבר מזמן לא על הכביש :mm_cry::mm_cry:

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

לנו היה מספר 50-500-50 למיטב זכרוני כאשר קנינו ג'יפ סאניונג רקסטון חדשה מהיבואן (חבר של אבא).

שתדעו שמספר קליט זה לא טוב. לשוטרים ואנשים מאוד קל לזכור את המספר הזה. שאני אקנה רכב אני בחיים

לא אבקש מספר קליט-בשביל מה זה טוב חוץ מפוזה? או לשחק אותה "חלק מהמאפיה?" :roll:

Lexus CT200H

פורסם

איזה אוטו יפה , תתחדש!

בעצם , תיחנק ! שעה אני מבסוט , מתלהב "ייווו איזה מספר מדליק הוא קימבן" , יצאתי טמבל :oops:

:lol::lol:

אוטו נהדר , תביא סיבוב...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קאררה - 99-999-60

אודי 80 - 88-888-89

מרצדס S קלאס 50-000-00

יש עוד מלא כאלה כמובן, הכל עניין של כסף וקומבינה קטנה לדעתי.

בעיקרון בשבילי המספר של הרכב זה האישיות שלו, מוסיף יופי באיזה מובן ולא איזה חלק מהמאפיה, מקסימום ישחבו שאתה צנחן (הבן של אלפרון למבינים) ודווקא גאווה להיות צנחן לא? :-)

Polo 2012

פורסם
איזה אוטו יפה , תתחדש!

בעצם , תיחנק ! שעה אני מבסוט , מתלהב "ייווו איזה מספר מדליק הוא קימבן" , יצאתי טמבל :oops:

:lol::lol:

אוטו נהדר , תביא סיבוב...

חחחחחחח יש לי אין לי כזה מספר אבל יש לי גם מספר קומבינה

• תוכן חדש...