Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום להפתעתי מצאתי את הגלגל האחורי הימני מחובר רק עם שתי אומים במקום ארבע!

מסתבר שעפו לי אומים באמצע נסיעה, אני מודה לבורא עולם שלא קרה כלום כי אני אפילו לא רוצה לחשוב מה היה קורה!

שימו לב וסעו בזהירות

אני החמור שלא חיזק אותם כמו שצריך - טוב ששמתי לב בזמן

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לא בהחלפה הוא לא חיזק מספיק את האומים ,אז הם עפו בנסיעה ,ועכשיו הוא חיזק חזק עם אומים אחרים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בגלגלי מגנזיון מומליץ מדי כמה זמן לחזק אומים כי הם משתחררים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מזכיר לי מקרה שהיה עם חבר

גם לו ובאשמתו השתחרר לו גלגל שהרכיב לא מזמן

מאחר והמקרה נגמר בטוב הוא הפך לצחוק כי ברגע שהשתחרר הגלגל האחורי ימני מהגאסטי שלו הוא היה על 80 קמש ואני ועוד חברים נסענו בסמוך אליו ופיתאום כשהשתחרר לו הגלגל הוא פשוט עקף אותו ואותנו.

מסתבר שגאסטי יכולה להמשיך ליסוע ישר על 3 גלגלים מיבלי שהסרן יגע בקרקע כל עוד והנהג יושב במקומו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אגב באותו העניין

נסיעה עם 3 ברגים בגלגל קידמי , מסוכן??

almost as holding the wheel with 2 bolts:-)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אחרי החיזוק הראשון נוסעים כמה קילומטרים ומחזקים שוב

צדק מי שאמר כאן לגבי המגנזיום - לא כולם מתאימים 1:1 (מילימטרים) וגורמים להתרופפות הברגים לאחר זמן

קרה לי גם פעם

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

חבר של אבא נסע בתוך העיר עם ניסן טרנו,

לאחר שבבוקר תיקן פנצר ושמה לא חיזקו לו את האומים טוב כנראה הוא נסע והגלגל השתחרר במהירות די נמוכה והרכב פשוט נפל על הצד!

פורסם
אחרי החיזוק הראשון נוסעים כמה קילומטרים ומחזקים שוב

צדק מי שאמר כאן לגבי המגנזיום - לא כולם מתאימים 1:1 (מילימטרים) וגורמים להתרופפות הברגים לאחר זמן

קרה לי גם פעם

אתה מתכוון לג'אנט סגסוגת קלה לא מקורי בלבד.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

האומים זהים בכל ארבעת הגלגלים. משמע, בשני גלגלים הם מתהדקים נגד כיוון הנסיעה, ובשניים עם כוון הנסיעה. מה גם, שההתהדקות וההשתחררות כתוצאה מסיבוב הגלגל מינוריות. אם אני מבין נכון, הברגים משתחררים בגלל הרעידות, ולא בגלל הסיבוב עצמו.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...