Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב הוא כזה :

בסוף אפריל נגמר לי הביטוח חובה וגם הצד ג'

באמצע אוגוסט אני בן 24 , זאת אומרת אני מסיים נהג צעיר ,רישיון יש לי כבר 6 שנים אוטוטו.

בבעלותי לנצ'יה דדרה בציר 96 עליה על הכביש ב97

הביטוח שאני רוצה לעשות זה מקיף (ולא ג') , איך יכולה להתנהל הפרוצדורה של העניין?

שנה ראשונה של הביטוח התנהלה ללא תביעות ( טפו טפו טפו)

איך זה יכול להתנהל ?

יתנו לי מקיף לשנה כאשר על 3 חודשים אני אשלם אקסטרה ? או שלא יתנו לי מקיף עד סיום הנהג צעיר ?

באיזה חברה כדאי לבטח ?

תודה לכולם

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

1. למקיף אין כל חשיבות אם אתה נהג צעיר או לא. בעיקרון חברת ביטוח לא ששה לבטח את רכבך במקיף, כיוון שערכו נמוך וכל תאונה קטנה יחסית תביא להשבתת הרכב.

2. בעיקרון, ומה שאני עשיתי בעת שינוי תנאי הפוליסה תוך כדי הפוליסה, זה שאתה משלם את הפוליסה לפי נהג צעיר לדוגמא, ובאוגוסט מתקשר להם ומחליף את הביטוח לנהגים מעל לגיל 24,והם מחזירים לך את החלק היחסי מהביטוח.

פורסם

יש חברות שמוכנות לבטח גם DL :p

הייתה על זה כתבה בידיעות אחרונות לא מזמן.

שנה שעברה יכלתי לבטח מקיף , לא הייתה בעיה עם זה , אבל המחיר היה בשמיים כי זה היה ביטוח ראשון שלי.

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...