Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם פחות או יותר סיימנו היום עם העניין של המערכת עצמה אבל אני צריך לדעת אם לרדיו דיסק שלי יש את היציאות המתאימות...

אז ככה המערכת תכלול: קומפוננט(כנראה מורל פולס6) מגבר(כנראה רוקפורד P4004) וסאב וופר(כן, שוב כנראה P3D412)

עכשיו לשאלה עצמה: האם אני צריך יציאה אחת בלבד מהרדיו דיסק למגבר, וממנו אני מחבר את הקומפוננטים ל2 יציאות ואת 2 היציאות הנוספות אני מחבר לסאב וופר ע"י גישור, או שהתהליך הוא שונה..

ואני לא ציינתי מהו הדגם של הרדיו דיסק כי אני פשוט לא יודע, גם ביקשתי מאבא שלי שיעלה איתו את הפאנל הבייתה כדיי שאוכל לחפש את הדגם, כל מה שראיתי זה שזהו רדיו דיסק מחברה בשם DAEWOO וההספק הוא 4x40 לא רשום דגם ולא מצאתי באינטרנט כלום כי זה דיי בעייתי שכל מה שיש לך זה לנסות לחפש תמונה זהה..

אם זה עוזר למישהו הרכב נקנה ע"י החברהשבה אבא שלי עובד מליסינג-יונדאי גטס 07'

אהה וכן, אני יודע שקרוב לוודאי שזהו רדיו דיסק לא מי יודע מה למערכת רצינית, אבל כרגע אין לי כסף להשקיע על אחד חדש ככה שאם אני יכול "לסחוב" איתו חודשיים שלוש אז אין לי בעייה אם זה..

פורסם

היציאות מהרדיו דיסק תלויות בכמה שליטה אתה רוצה דרכו

אתה יכול יציאה אחת 2 ו 3.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
היציאות מהרדיו דיסק תלויות בכמה שליטה אתה רוצה דרכו

אני רוצה שכל הנ"ל יהיו מחוברים בצורה הטובה ביותר(אם יש כמה אפשרויות, חוץ מקומפוננט לרדיו דיסק) אז האם דרך החיבור שכתבתי למעלה הינה הנכונה או לא?!

בבקשה אנשים מעל 30 כניסות ורק צדיק אחד בסדום?!

זאת אולי אחת מהשאלות היותר פשוטות שהיו פה אי פעם, כולה האם החיבור נכון או לא כי אני צריך לדעת אם רדיו דיסק בעל יציאה אחת מספיק לי(הרדיו דיסק שיש לי כרגע)

פורסם

תקנה לפחות 2 יציאות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם ניקח לדוגמא את הHU הזה שאני מאמין שאין יותר ממנו לדייהו

http://www.getit.co.il/group/38534/

אין לו אפילו יציאה אחת למגבר

אבל יש פתרון (כמו במערכות מובנות מסויימות) שיש מנחת\מנחת מובנה על המגבר עצמו (HI INPUT)

כלומר - אתה תוכל לחבר את היציאות הרגילות של הרמקולים (+ ו- של כל רמקול ליציאה) ולקבל במנחת יציאת RCA למגבר

או במגבר כמו הJBL 75.4 ללא צורך במנחת רק לחבר את חיווט הרמקולים למגבר עצמו

סוג של ממיר

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא זה לא הדגם(הוא נראה יותר טוב ממה שיש לי וגם יש בו USB)

אבל החלטתי ללכת לבסטה של ציון או של השני(דרור נראה לי) ואני אקנה כבר משם, סה"כ זה רדיו דיסק נראה לי שכל מה שאני צריך לבדוק זה שאין עליו שריטות ואני מסודר, פחות או יותר.. כי אני לא יכול להשקיע עליו יותר מ350 400 שחשחים ואני הבנתי מאיש מקצוע שהכי טוב זה לקנות 3 יציאות- נכון או לא?

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

אתה צריך לכל "מקום " ברכב יציאה. כלומר יציאה לרמקולים הקדמיים , יציאה לרמקולים האחוריים ויציאה לסאב. עכשיו תחשוב כמה אתה צריך.

איך אתה הולך להגביר את הסאב? כי אני מקווה שברור לך שהמגבר הנ"ל לא יעמוד בזה.

פורסם

תראה לי יש PIONEER 560MP זה מסדרת PREMIER ויש לו 3 יציאות של RCA קדימה אחורה + ארבע יציאות של רמקולים רגילים.

השאלה מה אתה רוצה להגביר ומה לחבר ישירות למערכת.

אם אתה רוצה להגביר את הקומפוננטים ואת ואת הסאב. אז תיכח רק עם שני יציאות .

אבל אם בעתיד אתה רוצה להביא עוד זוג רמקולים ולהגביר אותם תיכח מערכת עם 3 יציאות RCA.

• תוכן חדש...