Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי sony CDX 7705 עם קומפוננטים מורל פולס מקדימה שמחוברים למגבר פולס אודיו 4400 וסאב שמחובר בגישור אליו.

אתמול קניתי מורל פולס 6X9 והתלבטתי איך לחבר אותם וכניראה שהדרך היחידה היא לHU מכייון שתקציב למגבר אין לי כרגע, אז חשבתי שאולי אפשר לחבר בגישור אל כל 2 ערוצים בHU ככה שבמקום שאני יקבל מכל אחד 22 RMS זה יכפיל לי את הוואטים.

זה אפשרי?

או שישנה דרך יותר טובה שאתם יכולים להציע?

פורסם

חבר לHU או למגבר 2 ערוצים\4 בגישור יד שניה וזול (200-300 ש"ח)

ובHU אתה לא יכול לגשר

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הבאתי מגבר קונקורד 2 ערוצים אני מאמין שהוא מוציא משהו כמו 40 RMS לערוץ אבל כשחיברתי אותו כשהוא עבד משהו כמו 4 דקות ניגמר המצבר הוא ממש גמר לי את כל המצבר.

יכל להיות שעשיתי טעות? חיברתי חוט + 8 גייג' גם אליו וגם לפולס אודיו והמינוס מחובר גם על אותו מינוס.

פורסם

שכחתי גם לציין שלא השתמשתי במפצל אלה הוצאתי חוט + מהמגבר אל המגבר השני וכך גם שאר החוטים.

מחכה לתשובה..תודה.

• תוכן חדש...