Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה.. הודעה ראשונה ראיתי שיש פה המון אנשים שמבינים ועכשיו שהתחלתי לעבוד אני מתכנן להוציא את הכסף דבר ראשון על מערכת לאוטו..

הרכב זה מזדה לנטיס 323 2001

אז הבנתי שהמידות בדלות הם 6.5

רציתי להתייעץ איתכם בקשר למערכת.. בינתיים אני מוכן להשקיע 1000 שקל ברדיו דיסק 1000 שקל בקומפוננט קדמי...

מגבר אני לא יודע עוד נראה מה תציעו

וסאב אני מתכנן לקנות את ה LANZAR MAX 12 אינטש מחבר ב400 שקל שווה?

ורדיו דיסק אני די סגור על קלריון לפי מה שראיתי בפורום אבל אין לי מושג דגם.. אני אשמח לעזרה

וקומפוננט תאמת שאין לי מושג אז אני אשמח להצעות!

תודה,

יוגב

פורסם

מידת הרמקולים אצלך ברכב זה מקדימה 7*5 מאחורה9*6

לגבי הסאב מחבר שלך לא משתלם

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33991

אני מציע שלך לחנות מערכת ותתחיל לשמוע רמקולים מה שהכי טוב בשביל האוזן שלך ונכנס בתקציב תקנה

לגבי רדיו דיסק אני חושב שבמחיר כזה קלריון לא משתלם אתה תקבל מכשיר של חברה טובה אבל סדרה נמוכה

שיהיה בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תודה על התגובה..

כן התבלבלתי במידות תודה על ההערה..

אני אשמח לעוד תגובות ואם לא שווה קלריון במחיר כזה מה שווה להביא?

פורסם

שכחתי לציין גם שהסאב מחבר זה כולל תיבה

ושמעתי אותו כבר והוא נשמע לי די טוב..

400 שקל כולל תיבה לא שווה?

פורסם
בלי מגבר לא תוכל לנצל את הקומפוננט שתקנה ואת הסאב.

אתה מתכוון לחבר אותם לרדיו דיסק?

מקס.

מה פתאום.. אני מתכוון לקנות מגבר כתבתי עוד בהודעה הראשונה אבל אני רוצה לדעת איזה רדיו דיסק וקומפוננט ואז אני יוכל להתאים את המגבר לא?

• תוכן חדש...