Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזק!

:lol:

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

בפורום צוחקים על בעל האופנוע בשל המדבקות הרבות על האופנוע. עיין קצת בפורום שיפורים פה ותמצא הרבה שיפורים שננעלו כמו מדבקת נו פייר. :)

:-) just smile
פורסם

וכמה כ"ס מוסיפה מדבקה של נו פייר?

אני בדיוק כרגע עושה חישוב כמה מדבקות אני צריך כדי להגיע ל1000 כ"ס, באותה הזדמנות רציתי לשאול לגבי מדבקות של מוצרי חשמל לאחר שנצפתה בעפולה פיאט אונו עמוסת מדבקות ולתדהמתי זיהיתי מדבקות סטייל ELECTRA ו CRYSTAL. אם בעל הרכב הנ"ל נמצא בפורום גם רציתי להציע לו מדבקה של AMCOR להשלמת הסט.

פורסם

הן מוסיפות כוח למנועים חשמליים. אז בפעם הבאה, תרום את המדבקות לבעל פריוס קרוב.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני צריך מדבקה של עוד 100 כ"ס ליונדאי שלי , למישהו יש יד שניה ?:lol:

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
וכמה כ"ס מוסיפה מדבקה של נו פייר?

השאלה הזו נטחנה רבות בפורום!

אם תבצע חיפישו תמצא שמדבקת NO FEAR מוסיפה בדיוק 5 כ"ס.

לא פחות ולא יותר. :lol:

אופנוען

• תוכן חדש...