Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח חניה בלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בליל שישי האחרון הגעתי לבקר את הורי בעיר עכו, לצערי לא מצאתי חניה במרחק סביר (רחוב שלם) מהבית ובשל מחלתו של בני בן השנה וחצי לא רציתי לחשוף אותו לקור העז ששרר באותו הערב, על כן בקרבת הבית מצאתי חניה על מדרכה ועלתי עליה עם ארבעת הגלגלים כדי לא להפריע לתנועה. בשעה 23:50 ירדנו אל הרכב כדי לנסוע לביתנו וגילינו כי מספר דקות לפני כן (23:35) נרשם לנו דו"ח על סך 500 ש"ח בשל חניה על המדרכה. שאלתי היא האם ניתן לרשום דוחות גם בשעות אלו (סמוך לחצות)?

פורסם

דוחו'ת חניה הם כמו כל דו'ח והם פועלים 24/7 גם בחגים, שבתות ומועדים לשמחה

בכל אופן, מה הקשר לנחיה ?:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בוודאות ניתן!

אשתי קיבלה דו"ח כזה לפני חצי שנה בחולון.

דרך אגב לבסוף שלחנו מכתב לעיריה ביקשנו התחשבות בנסיבות (והיו נסיבות טובות ומגובות במסמכים...)

הדו"ח בוטל

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

את האמת בת"א העירייה רושמת דוחות וגוררת רק עד 3:30 בלילה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ואני לא יודע איך זה היום, אבל פעם גם לא היו גוררים בשישי בלילה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ואני לא יודע איך זה היום, אבל פעם גם לא היו גוררים בשישי בלילה.

לא היו גוררים בשישי בלילה בת"א ? נראה לי שאתה מדבר על תקופות שלומדים עליהן בשיעורי היסטוריה בתיכון... :shock:

איזור מרכז ת"א בשישי בלילה זה חגיגה לגוררים, הם עובדים בקצב מטורף.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

יש רחובות בתל אביב שאין איפה להחנות כחוק, פשוט אין, הכל תפוס הכל מפוצץ, מצב כזה נקרא מצוקת חנייה ובלילה הם לא אמורים לעשות כלום, בכל אופן איפה הם רוצים שאני יחנה את האוטו אם אין שום מקום שאפשרי

פורסם
שלום לכולם,

בליל שישי האחרון הגעתי לבקר את הורי בעיר עכו, לצערי לא מצאתי חניה במרחק סביר (רחוב שלם) מהבית ובשל מחלתו של בני בן השנה וחצי לא רציתי לחשוף אותו לקור העז ששרר באותו הערב, על כן בקרבת הבית מצאתי חניה על מדרכה ועלתי עליה עם ארבעת הגלגלים כדי לא להפריע לתנועה.

בערים הקטנות הפקחים בד"כ "הולכים לישון" מוקדם, על אחת כמה וכמה כשמדובר בליל שישי. אני משער שעדיין יהיה נכון לומר שהסיכויים לקבל דו"ח עירייה קטנים ככל שהשעה מתאחרת, בחגים ובשבתות.

חנייה עם ארבעת הגלגלים על המדרכה עשויה להוות הפרעה להולכי רגל, להרגיז שכנים ועוד כהנה וכהנה. יכול להיות שהפרעת/הרגזת מישהו שגר ממש קרוב והוא במקרה פקח או מקורב לאחד כזה, ופשוט דאג שתקבל דו"ח באופן אישי.

בשעה 23:50 ירדנו אל הרכב כדי לנסוע לביתנו וגילינו כי מספר דקות לפני כן (23:35) נרשם לנו דו"ח על סך 500 ש"ח בשל חניה על המדרכה. שאלתי היא האם ניתן לרשום דוחות גם בשעות אלו (סמוך לחצות)?

על זה אומרים בעיריות: "כל המרבה, הרי זה משובח" :cry:

פורסם
יש רחובות בתל אביב שאין איפה להחנות כחוק, פשוט אין, הכל תפוס הכל מפוצץ, מצב כזה נקרא מצוקת חנייה ובלילה הם לא אמורים לעשות כלום, בכל אופן איפה הם רוצים שאני יחנה את האוטו אם אין שום מקום שאפשרי

חניון או כמה רחובות ליד... אבל חס וחלילה שהישראלי ילך 5 דקות ברגל, אין בעיה למצוא בלילה חנייה אם לא מתקמצענים או לא מתעצלים ללכת 5 דקות ברגל.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
לא היו גוררים בשישי בלילה בת"א ? נראה לי שאתה מדבר על תקופות שלומדים עליהן בשיעורי היסטוריה בתיכון... :shock:

איזור מרכז ת"א בשישי בלילה זה חגיגה לגוררים, הם עובדים בקצב מטורף.

לא כלכך מזמן.. משהו כמו שנתיים גג.

אני זוכר את זה גם כי הייתי חונה (יחד עם כולם) באדום לבן ליד מקום ספציפי.

וגם כי פעם שחסמו יציאה של חנייה בבניין בו חניתי, והתקשרנו למוקד העירוני, היא אמרה שהגרר לא עובד בשישי בלילה ושנתקשר למשטרה שינסו לאתר את בעל הרכב.

פורסם

בת"א יש חניונים המוגדרים כחניון קרוב לבית ובהם מותרת חניה חינם לתושבים בעלי תו אזורי מתאים, לאחר השעה 19:00 בערב ועד לשעה 08:00 למחרת וכן מיום שישי אחה"צ ועד יום ראשון בשעה 08:00. חניונים אלה ממוקמים מרחק הליכה של דקות אחדות מהבתים שסביבם.

אז להגיד שהעירה לא דואגת לתושבים זה יהיה ממש לא מדוייק.

מצד שני, יותר מידי תושבים מתעצלים ללכת לעיריה להוציא תו חניה אזורי ואח"כ מתלוננים שאין חניה, ושעולה כסף וכהנה וכהנה.

אולי הפתרון של העיריה לא מספק, אבל במסגרת הסביר, היא פועלת די בהיגיון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא מזמן קיבלתי מייל על כך שכל אזרח יכול להמיר שני דו"חות של עריית ת"א בשנה, זאת מהסיבה:"מצוקת חניה".

אם אתם רוצים אני אוכל לפשפש בתיבה ולהביא את המייל בניסוחו המלא..

172

פורסם

לא כל אזרח. כל תושב ת"א.

• תוכן חדש...