Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת נורות Philips Diamond Vision 5000K מהיכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפשת נורות:

Philips Diamond Vision 5000K.

ונורה בודדת H4

הנורות מיועדות להרכבה על אופנוע.

אשמח להכוונה למקום שמוכר בוודאות את המוצרים הנ"ל באיזור המרכז.

אם יש ברשותכם גם מספר טלפון בבית העסק הדבר ישמח אותי מאוד.

תודה רבה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם ה H 4 עדיין לא נמכרת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תפרק את המנורה ותוכל לדעת איזה מנורה מתאימה לרכב שלך.

היתכוונתי לנורות עצמם, Diamond Vision או Blue Vision? אני רוצה שהגוון של האור יהייה לבן.

Hyundai IONIQ

פורסם

אוקיי,קצת חדשות בעניין:

שבוע שעבר ביקרתי בחנות GLTV ברחוב המסגר בת"א.לדברי בעלת החנות ה-Phillips Diamond Vision

אמור להגיע עוד שבועיים לארץ,זה מה שנמסר לה על ידי היבואן.ברגע שזה ייכנס לארץ זה כבר יהיה תקני לדבריה.

פורסם

הערכה/השערת מחיר למוצר הנ"ל?

ל'

פורסם

ניסיתי לדלות ממנה הערכה גסה לגבי המחיר,אבל היא בשלה:"כל עוד הנורות לא מגיעות לארץ על ידי היבואן אין לי מושג".

בכל אופן ראיתי שהבלו פיליפיס אצלה נמכר ב-180 ש"ח,אם נעשה שקלול גס,אני מאמין שהדיימונד יעלה בסביבות ה- 280-320 ש"ח.

נהיה חכמים עוד שבועיים.

שי

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...