Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה(:

אני מעוניין להפעיל את המגבר שיש לי ברכב בבית ,ניסיתי למצוא תשובה ישירה לאיך אני עושה את זה במדויק אבל לצערי תשובה חד משמעית אין.

אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני עושה את זה בדיוק לפי שלבים , מה אני צריך לקנות ואופן החיבור הנדרש.

תודה רבה,

אמיר.

פורסם

נטחן כמו שאתם אומרים אבל ללא תשובה ישירה,

שנאי מה עוד?מה אני עושה עם הפיוז?איך אני מחבר את הפלוס ואת המינוס,ומה לגבי הREMOTE?

האם אני יכול לחבר רדיו דיסק בבית בלי השנאיוכל אלה?

פורסם

עושים כך:

לוקחים ספק של מחשב מקצרים חוט ירוק מהצמת עם חוט שחור כך הספק נדלק באופן עצמאי כשאתה מחבר אותו לחשמל

+ (הארקה) של המגבר מחברים לאיזשהו חוט שחור שהוא בעצם הארקה של הספק

- של המגבר מחברים לחוט צהוב מהספק שזורם דרכו מתח 12V

REMOTE של המגבר מחברים יחד עם המינוס לחוט הצהוב

כשאתה שם את כבל הספק בשקע , המגבר והספק נדלקים

זה עובד אצלי 100% ואני מקבל עוצמה מטורפת של ווילים

מקווה שעזרתי לך

פורסם

אתה צריך שנאי עגול שמחברים למנורות ונותן DC . אתה יכול לשאול בהום סנטר או חנויות חשמל.

את הרימוט אתה מחבר ל + של המגבר .

את המפסק למגבר אתה מחבר כמו למנורה בשנאי. אתה לא זקוק לפיוז. מטרת הפיוז על הכבל במערכת הרכב הוא בעצם המטרה שיש לך בבית על פסק. לגבי בעיה אחרת למגבר עצמו יש פיוזים.

אם אתה לא יודע באמת מה אתה עושה אל תתעסק עם זה. אתה יכול לגרום לעצמך ,לציוד או לסובבים אותך נזקים שלא שווים את זה.

haq:

אתה טועה מטעה.

ספק של מחשב לא אמור וממש לא מיועד להחזיק דברים כאלו , אתה הולך על חבל דק של תקלות ובעיות. ממש סכנה מה שאתה עושה.

פורסם
אתה טועה מטעה.

ספק של מחשב לא אמור וממש לא מיועד להחזיק דברים כאלו , אתה הולך על חבל דק של תקלות ובעיות. ממש סכנה מה שאתה עושה.

אני יודע שספק של מחשב לא מיועד להחזיק דברים כאלו

אבל אצלי זה מחזיק טוב אני משתמש בספק 500WATT של איזה חברה לא ידועה

וגם זאת הדרך הכי קלה להפעיל מגבר של רכב בבית

פורסם
עושים כך:

לוקחים ספק של מחשב מקצרים חוט ירוק מהצמת עם חוט שחור כך הספק נדלק באופן עצמאי כשאתה מחבר אותו לחשמל

+ (הארקה) של המגבר מחברים לאיזשהו חוט שחור שהוא בעצם הארקה של הספק

- של המגבר מחברים לחוט צהוב מהספק שזורם דרכו מתח 12V

REMOTE של המגבר מחברים יחד עם המינוס לחוט הצהוב

כשאתה שם את כבל הספק בשקע , המגבר והספק נדלקים

זה עובד אצלי 100% ואני מקבל עוצמה מטורפת של ווילים

מקווה שעזרתי לך

טעות רצינית ואף קריטית בהסבר שלך, הפכת את הסדר של החוטים ויותר מכך.

אם זה יעבוד איך שהסברת אתה מקבל פרס נובל.

ממתי + מהווה ארקה??, ארקה זה רק מינוס שהצבע שלו שחור כסטנדרט (גם ברכב)

אם עושים לפי ההסבר שלך מקצרים את המגבר והספק.

את ה + מחברים לחוט האדום לא לצהוב ולא לשחור, צהוב זה 5 וולט אדום זה 12 וולט, ואת המינוס (שהוא מהווה ארקה) מחברים לשחור.

את הרימווט מחברים לחוט האדום, אם תחבר אותו למינוס (חוט שחור) אתה תגרום לקצר ואם תחבר לחוט הצהוב פשוט לא יקרה כלום והמגבר לא ידלק ( שוב צהוב זה 5 וולט)

אני ממש ממש ממש (עם דגש על המילה ממש) לא מאמין שספק מסכן של מחשב יצליח להחזיק מגבר.

פורסם

אוקי טעיתי בסדר של ה+-

ההארקה- (אדמה) של המגבר מחברים לחוט שחור מהספק

המתח + של המגבר מחברים לחוט צהוב מהספק לא אדום (האדום 5 וולט) והצהוב הוא מתח 12 וולט בטוח 100% וגם עכשיו נסיתי את זה עם מאוורר 12 וולט

כבל REMOTE מחברים לצהוב.

הספק מחזיק את המגבר בכבוד

דרך אגב בפעם הראשונה שחברתי את המגבר לספק שכחתי איפה לחבר את הREMOTE חברתי אותו עם חוט שחור הארקה ולא קרה כלום לא היה קצר ולא היה נזק פשוט המגבר לא נדלק, חברתי אותו עם הצהוב ועבד פיקס

פורסם

תקשיב אין לי קטע להתווכח איתך, חוט צהוב הוא 5 וולט, אדום הוא 12 וולט.

זאת עובדה ואין מה להתווכח אם זה, זה שחיברת מאוורר לחוט הצוב - 5 וולט והוא נדלק זה משום שמאוורר של מחבש מסוגל לעבוד גם ב 5 וולט אבל יעבוד יותר עצל.

לפי התשובה שלך וההסבר שלך אני בספק רב מאוד אם אי פעם ניסית לחבר מגבר לספק כוח.

פורסם

לפי התשובה שלך אולי עדיף שתבדוק לעומק את העניין

http://en.wikipedia.org/wiki/Molex_connector

Color Function Yellow +12V Black Ground Black Ground Red +5V

נ.ב

אם לא תהיו עצלנים ותעברו על הדף שצירפתי תוכלו לראות איך בונים מתג הפעלה ורימוט שיהיה מוזן ממקור אחר מאשר כבל ה12

פורסם

אוקיי, בשביל הספורט ניסיתי לחבר בבית מגבר , חברת קונקורד, ישן אבל תקין, בעל הספק דיי נמוך, המגבר נדלק, חיברתי אותו ל 2 רמקולים של הסלון, והפלא ופלא, תוך 15 - 20 שניות מרגע ההפעלה נפל ספק הכוח (צריכים לנתק מהחשמל ולהחזיר כדי שישוב לעבוד)

ניסיתי את זה על ספק כוח של חברת זלמן בעל הספק של 480 וואט (אמיתיים לא כמו הסינים שכותבים 500 וזה בלחץ 250), עשיתי את אותה הפעולה 5 פעמים כל פעם נפל, בגיין פתוח על ממש מעט הוא עוד איכשהו הצליח להחזיק, קצת מגביהים ונופל.

וכמובן לציין - המגבר תקין לחלוטין.

• תוכן חדש...