Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה ראויה לטויוטה mr2

silver-mr2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכל חברי הפורום הנכבד,

כצפוי, חלפה לה שנה וכהרגלי אני מתחיל לחשוב אולי על "האוטו הבא" (כנראה עניין של אופי...)

בכל מקרה, בבעלותי mr2 כסופה 2002 smt (מי שמכיר מהמפגשים). אני ממש נהנה מהרכב, ומבחינת הנאה מנהיגה - טרם פגשתי ברכב כה מהנה. אבל בכל זאת, רציתי לקבל את חוות דעתכם (רק למביני העניין באמת ולא לאלו שזורקים סתם כל מה שעולה בראש) למחלפה ראויה (סדר גודל 200,000 ש"ח).

מה דעתכם...

תודה נראש - עידן. [/b]

IM000683.jpg

---

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

עידן מה קרה השתגעת???? :shock:

כבר אתה רוצה למכור ???? אל תשכח שיש לי מלאי חלקים לMR-2 ....

:D

טוב בכל מקרה אם אתה מחפש רכב עם התנהגות דומה מבחינת הנעה אחורית הייתי הולך על S2000

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עידן מה קרה השתגעת???? :shock:

כבר אתה רוצה למכור ???? אל תשכח שיש לי מלאי חלקים לMR-2 ....

:D

טוב בכל מקרה אם אתה מחפש רכב עם התנהגות דומה מבחינת הנעה אחורית הייתי הולך על S2000

S2000 היא "קצת" שונה, אני מאמין. חזקה וקיצונית בהרבה. אפילו פחות מתפשרת (מבחינת התנהגות). למצוא כזאת משומשת שלא עברה תאונה זה קשה, לפי מה שהבנתי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחסוך 40 אלף שקל ותקנה מאזדה מיאטה. כיפית כמו הMR שלך (לפחות), אמינה בטח באותה מידה, ביצועים טובים, פאן של הנעה אחורית וגג פתוח - בקיצור - כל מה שהיה לך אבל חדש ובפחות כסף :D

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיאטה???? איך אתה יכול להשוות בכלל???

מנוע מרכזי לעומת מנוע קדמי???

אם לחסוך 40000 אז עדיף למכור את ה2002 ולקנות 2001 :lol:

חוץ מזה שמבחינת מראה המיאטה ממש מכוערת לעומת הMR2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו, אז אם ככה ה MR2 עדיפה גם על ה S2000 , אז איך אתה משווה בכלל ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחסוך 40 אלף שקל ותקנה מאזדה מיאטה. כיפית כמו הMR שלך (לפחות), אמינה בטח באותה מידה, ביצועים טובים, פאן של הנעה אחורית וגג פתוח - בקיצור - כל מה שהיה לך אבל חדש ובפחות כסף :D

יש לציין שהביצועים של המיאטה הידנית יותר טובים מאלו של ה-MR2 עם ה-SMT, אבל אלו של האוטומטית גרועים באופן משמעותי.

מצד שני - היא מאובזרת הרבה יותר וגם יותר פרקטית (יותר מרווח, יותר מקום למטען) וזולה בעשרות אלפי שקלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיראה : הS2000 אוטו חזק לעומת MR2 ככה שאפשר להתפשר על מיקום המנוע בתמורה ל100 כ"ס נוספים....נכון שההתנהגות של הMR עדיין עדיפה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אוהב לראות את הטורים מגיעים ל 9000 בS2000 !

זה מצדיק את הקניה מבחינתי :twisted:

סתאאאם... אבל באמת שמעתי רק טוב על המכונית הזו ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיראה : הS2000 אוטו חזק לעומת MR2 ככה שאפשר להתפשר על מיקום המנוע בתמורה ל100 כ"ס נוספים....נכון שההתנהגות של הMR עדיין עדיפה...

תראה, למיאטה יחס הספק משקל טוב יותר, ביצועים טובים יותר, מראה טוב יותר (לטעמי) ובעצם, הכול טוב יותר, בכל העולם היא נחשבת לרודסטאר האידאלית.

אתה בטח אומר את מה שאתה אומר בגלל הבדל המחיר האבסורדי בינהן (70K) , סיבה נוספת להעדיף את המיאטה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה קשקוש... נעזוב בצד את עניין העיצוב (בו אני נוטה להסכים איתך ;-) מה גם שזה טעם אישי) - המיאטה נחשבת למהנה יותר ומאוזנת יותר.

הנוסחה הקלאסית - מנוע מלפנים והנעה אחורית היא-היא הדבר. מה גם שהמיאטה מציגה חלוקת משקל של 50:50.

בחו"ל המיאטה וה-MR2 עולות אותו דבר, מתחרות זו בזו ראש בראש כשבכל השוואה בעולם המיאטה יוצאת כשידה על העליונה, המיאטה היא הקלאסיקה הזכורה לטובה ואילו ה-MR2 קצת נעלמה עם הזמן... :roll:

רק בגלל שה-MR עולה בארץ פי 1.5 (איזו גניבה!!!) לא עושה אותה ליותר טובה.

אז - אל תקשקש אם אתה לא מבין.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, למיאטה יחס הספק משקל טוב יותר, ביצועים טובים יותר, מראה טוב יותר (לטעמי) ובעצם, הכול טוב יותר, בכל העולם היא נחשבת לרודסטאר האידאלית.

אתה בטח אומר את מה שאתה אומר בגלל הבדל המחיר האבסורדי בינהן (70K) , סיבה נוספת להעדיף את המיאטה

אחי אתה שפוי??? אתה על סמים או משהו??? בתוך אחראי הפורום אתה אמור קצת להבין...

המיאטה שוקלת מעל 100 קילו יותר מMR2 חלשה יותר ...מקבלת את הכוח שלה בסל"ד גבוה יותר...בחו"ל היא עולה כמו MR2 בערך...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה קשקוש... נעזוב בצד את עניין העיצוב (בו אני נוטה להסכים איתך ;-) מה גם שזה טעם אישי) - המיאטה נחשבת למהנה יותר ומאוזנת יותר.

הנוסחה הקלאסית - מנוע מלפנים והנעה אחורית היא-היא הדבר. מה גם שהמיאטה מציגה חלוקת משקל של 50:50.

בחו"ל המיאטה וה-MR2 עולות אותו דבר, מתחרות זו בזו ראש בראש כשבכל השוואה בעולם המיאטה יוצאת כשידה על העליונה, המיאטה היא הקלאסיקה הזכורה לטובה ואילו ה-MR2 קצת נעלמה עם הזמן... :roll:

רק בגלל שה-MR עולה בארץ פי 1.5 (איזו גניבה!!!) לא עושה אותה ליותר טובה.

אז - אל תקשקש אם אתה לא מבין.

נהגת פעם במכוניות האלה??? אני מבין קצת יותר טוב ממך..לפחות בשני הרכבים האלה..

במבחנים נגד S2000 אף פעם לא ראיתי מיאטה...לעומת זאת MR2 לקחה בכולם....

ברשותי 2 MR-2 ויש לי מספיק חברים עם מיאטות שאני נוהג בהן מספיק כדי להבין למי יש התנהגות כביש טובה יותר....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שברחנו קצת מהנושא העיקרי....עידן רצה לדעת לאיזה אוטו הוא יכול להחליף את הMR2 ...אוקיי אז יש לנו שתי אופציות בינתיים מיאטה חדשה וS2000 משומשת...

עוד מישהו??? הצעות???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...