Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך היא מתנהגת ...( נסעתי רק על אחת עם מנוע 1900 )

אבל Z3 מנוע 2800 תהיה אופציה ... לא??

אולי אודי TT 225 QUTTRO ??

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ידידי היקר אתה שפוי??? אתה על סמים או משהו??? בתוך אחראי הפורום אתה אמור קצת להבין...

תגיד, קשה לך לנהל דיון כמו בן אדם ?

אם כן, אז תגיד, נפסיק את זה כאן.

חבל שאתה לא קורא מה שכתבתי, תחזור אחורה ותראה שרשמתי שלמיאטה יש יחס הספק משקל טוב יותר, לא משקל נמוך יותר .

חוץ מזה, הבדלי המשקל בין שתי המכוניות הוא 20 קילו ולא 100, בתור אחד שיש לו 2 כאלה וזו הפעם השלישית שאתה מדבר שטויות, אתה צריך להוריד קצת את האף .

לעניינינו , ב 200K הייתי מחפש 911 משומשת, משהו שהגיע לכאן כייבוא אישי או אולי בוקסטר ידנית.

לפני כמה זמן פירסמו כאן M3 פתוחה למכירה, גם זה כנראה אופציה טובה

פורסם

לא הבנתי בסוף אם זה חייב להיות רודסטר או לא. אבל אם לא אז הנה כמה אופציות:

מיני קופר S. יקרה מאוד, מהנה מאוד!

ב.מ.וו 330 ידנית משומשת קופה תעלה לך 34K יותר. תחסוך קצת :wink: .

אם כבר לחסוך - STI חדשה ב250K. או אחת משומשת בפחות.

כולן מאוד מהנות. שונות מאוד אחת מהשניה. אם היה לי את הכסף הייתי הולך כנראה על STI חדשה או בימר משומשת. (מבין אלו)

הS2000 מפחידה אותי :shock:

פורסם
ידידי היקר אתה שפוי??? אתה על סמים או משהו??? בתוך אחראי הפורום אתה אמור קצת להבין...

תגיד, קשה לך לנהל דיון כמו בן אדם ?

אם כן, אז תגיד, נפסיק את זה כאן.

חבל שאתה לא קורא מה שכתבתי, תחזור אחורה ותראה שרשמתי שלמיאטה יש יחס הספק משקל טוב יותר, לא משקל נמוך יותר .

לשתי המכוניות 140 כ"ס...והמיאטה שוקלת 120 קילו יותר...

תוסיף את העובדה שיש הפסדים בגלגל הדרייבשפט במיאטה ותגיע לעובדה שהמיאטה מקבלת פחות כ"ס בגלגל...

פורסם

חוץ מזה, הבדלי המשקל בין שתי המכוניות הוא 20 קילו ולא 100, בתור אחד שיש לו 2 כאלה וזו הפעם השלישית שאתה מדבר שטויות, אתה צריך להוריד קצת את האף .

לעניינינו , ב 200K הייתי מחפש 911 משומשת

אנ י מדבר שטויות????

פורשה 911 משומשת...הוא ייצטרך להשאיר משהו כמו 30000 ש"ח לביטוח ועוד 30000 ש"ח לטיפולים....

וכן יש לי 2 MR2 אני אצרף את האלבום...לפעמים יש דברים שקשה להאמין...אבל לא צריך לפקפק...

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=4D9C64D2D21E4B2C848C6AA991FE6EE2&alid=13323

פורסם

תוסיף את העובדה שיש הפסדים בגלגל הדרייבשפט במיאטה ותגיע לעובדה שהמיאטה מקבלת פחות כ"ס בגלגל...

למיאטה 146 כ"ס. היא שוקלת 20 קילו יותר. הביצועים של שתיהן דומים ביותר בידני. עם SMT המיאטה מהירה באופן משמעותי.

תראה לי איפה משווים MR2 ל-S2000 בבקשה, אני לא מכיר השוואה כזאת.

ובנוגע ל-2 מכוניות MR2 - יותר נכון 1.5, לא?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למיאטה 146 כ"ס. היא שוקלת 20 קילו יותר. הביצועים של שתיהן דומים ביותר בידני. עם SMT המיאטה מהירה באופן משמעותי.

תראה לי איפה משווים MR2 ל-S2000 בבקשה, אני לא מכיר השוואה כזאת.

ובנוגע ל-2 מכוניות MR2 - יותר נכון 1.5, לא?

רוני

אל תשווה SMT לידני...אנחנו מדברים על ידני מול ידני...בכל מקרה תראה לי איפה רשום שלמיאטה יש 146 כ"ס ושהיא שוקלת רק 20 קילו יותר...דרך אגב...ביצועים זה לא הכל..

מה עם אחיזת כביש? אם תשאיר לי איי סי קיו או משהו כזה אני אשמח לשלוח לך סרטונים..

וגם השוואה בין מיאטה לMR2 ותבין....

וכן...יש לי משהו כמו 1.5 MR2 ...כאשר לחצי יש משהו כמו 250 כ"ס בגלגל...

פורסם
אל תשווה SMT לידני...אנחנו מדברים על ידני מול ידני...בכל מקרה תראה לי איפה רשום שלמיאטה יש 146 כ"ס ושהיא שוקלת רק 20 קילו יותר...דרך אגב...ביצועים זה לא הכל..

מה עם אחיזת כביש? אם תשאיר לי איי סי קיו או משהו כזה אני אשמח לשלוח לך סרטונים..

ידני מול ידני? המיאטה שוקלת כ-30 ק"ג יותר. לפי NETCAR ואתר טויוטה העולמי. בנטקאר כתוב גם שלמיאטה יש 146 כ"ס לעומת 140 לטויוטה.

אחיזת כביש? לא יודע. אבל אני אשמח לראות סרטון השוואה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ידני מול ידני? המיאטה שוקלת כ-30 ק"ג יותר. לפי NETCAR ואתר טויוטה העולמי. בנטקאר כתוב גם שלמיאטה יש 146 כ"ס לעומת 140 לטויוטה.

אחיזת כביש? לא יודע. אבל אני אשמח לראות סרטון השוואה.

רוני

אז באתר הרשמי של מאזדה רשום שיש למאזדה 142 כ"ס ועדיין אין מה להשוות כי זה במנוע שיושב כאמור מקדימה כאשר ההנעה אחורית...ככה שלמעשה אין לה יותר כוח...

http://www.toyota.com/vehicles/2004/mr2spyder/specs.html

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=modelsSpecsSpecs&vehicleCode=MIA

לגבי משקל...הפרש של 240 פאונד...שזה יותר קרוב למה שאני אמרתי....

המידע נלקח מאתרים רשמיים של החברות ככה שאין סיבה לסטיות...לכאן או לכאן...

תודה ושלום...

פורסם

אני לא מכיר אותך .. סבבה ( לאייל )

אבל תגיד איך קוראים לך ...

כי הטויוטה הכחולה שנפגעה לא שייכת למישהו שקוראים לו אייל !!

כך שאני לא ממש בטוח שהמכונית שלך בכלל...

אני לא מתגרה אבל רוצה להבין ( או שזו חרטא אחת גדולה או שאני חייב לך סליחה על זה! )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
כפי שאתה יכול לראות היא עברה תאונה וירדה מכביש...

אני קניתי אותה לפני כחודש מהביטוח!!!

אני יודע שהיא עברה תאונה.....

לא משנה ... תיהנה משתי המכוניות

אגב קנית עם השיפורים שהיו בה ??

וכמה היא עלתה לך אם מותר לשאול ?

Henry Miller

פורסם
כפי שאתה יכול לראות היא עברה תאונה וירדה מכביש...

אני קניתי אותה לפני כחודש מהביטוח!!!

אני יודע שהיא עברה תאונה.....

לא משנה ... תיהנה משתי המכוניות

אגב קנית עם השיפורים שהיו בה ??

וכמה היא עלתה לך אם מותר לשאול ?

בעל הרכב שמו אריק , הוא מכר לאייל את הרכב, וכרגע אייל מריץ את המנוע שהיה שם שכולל טורבינה ... אייל... האוטו שלך מדהים ! :)

• תוכן חדש...