Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כפי שאתה יכול לראות היא עברה תאונה וירדה מכביש...

אני קניתי אותה לפני כחודש מהביטוח!!!

אני יודע שהיא עברה תאונה.....

לא משנה ... תיהנה משתי המכוניות

אגב קנית עם השיפורים שהיו בה ??

וכמה היא עלתה לך אם מותר לשאול ?

בעל הרכב שמו אריק , הוא מכר לאייל את הרכב, וכרגע אייל מריץ את המנוע שהיה שם שכולל טורבינה ... אייל... האוטו שלך מדהים ! :)

את רכבו של אריק אני יודע...

חבל על התאונה עם הבחורה המפגרת עם המגנום ....

פשוט לא ידעתי שהיא נמכרה בביטוח .....

( אוקי אז כנראה שבכל זאת אני חייל לאייל סליחה :wink: )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היא לא סתם נמכרה בביטוח...צריך קצת להבין איך זה פועל וקצת קשרים.... :lol:

הרי כל רכב שהורד מהכביש הולך למגרש גרוטאות העניין הוא לתפוס את הרכב לפני שהוא מגיע למגרש....ואז שוחטים את הרכב וגם כל מי שרוצה לקנות חלק מסכן....

פורסם
מיאטה???? איך אתה יכול להשוות בכלל???

מנוע מרכזי לעומת מנוע קדמי???

אם לחסוך 40000 אז עדיף למכור את ה2002 ולקנות 2001 :lol:

נו, אז אם ככה ה MR2 עדיפה גם על ה S2000 , אז איך אתה משווה בכלל ?

תיראה : הS2000 אוטו חזק לעומת MR2 ככה שאפשר להתפשר על מיקום המנוע בתמורה ל100 כ"ס נוספים....נכון שההתנהגות של הMR עדיין עדיפה...

המנוע של ה S2000 ממוקם מאחורי הסרן הקידמי כך שזה גם מנוע מרכזי (פחות או יותר).

אני לא מבין למה לך בכלל להחליף? אתה לא מרוצה מה MR2?

second is the first looser

פורסם

ולעניין...

אם אתה יכול להשקיע עוד 30 LARGE (בקטנה :roll: ), קנה STI.

עדיפה על הMR2 בכל מלבד אלמנט הפוזה.

שיקול שלך.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
מיאטה???? איך אתה יכול להשוות בכלל???

מנוע מרכזי לעומת מנוע קדמי???

אם לחסוך 40000 אז עדיף למכור את ה2002 ולקנות 2001 :lol:

נו, אז אם ככה ה MR2 עדיפה גם על ה S2000 , אז איך אתה משווה בכלל ?

תיראה : הS2000 אוטו חזק לעומת MR2 ככה שאפשר להתפשר על מיקום המנוע בתמורה ל100 כ"ס נוספים....נכון שההתנהגות של הMR עדיין עדיפה...

תראה, למיאטה יחס הספק משקל טוב יותר, ביצועים טובים יותר, מראה טוב יותר (לטעמי) ובעצם, הכול טוב יותר, בכל העולם היא נחשבת לרודסטאר האידאלית.

אתה בטח אומר את מה שאתה אומר בגלל הבדל המחיר האבסורדי בינהן (70K) , סיבה נוספת להעדיף את המיאטה

סליחה אבל לא הבנתי,

רגע אחד משווים פה בין המיאטה לMR2,

ואחרי זה לS2000.

מה גם שלפי קריאת כתבות,

הS2000 היא מכונית הרדקור, כלומר לא מתפשרת בכלל בתחום של התנהגות לטובת

נוחות וכדומה, אז איך אפשר להגיד שהMR2 מתנהגת יותר טוב? :?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

מה עם אוודי TT רודסטר?

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
ולעניין...

שיקול שלך.

לא רק בפוזה (עניין שולי לדעתי) ה MR2 עדיפה על אסטי. בהנאה שלא קשורה בהכרח להנעה ה MR2, לדעתי, עדיפה על הסובארו.

פורסם
ולעניין...

שיקול שלך.

לא רק בפוזה (עניין שולי לדעתי) ה MR2 עדיפה על אסטי. בהנאה שלא קשורה בהכרח להנעה ה MR2, לדעתי, עדיפה על הסובארו.

הנאה זה סובייקטיבי.

אני אהנה יותר עם STI, אני ורבים אחרים (עד שנתקל ב406 סוררת בהרי ירושליים... :silly: ).

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
אני אהנה יותר עם STI, אני ורבים אחרים (עד שנתקל ב406 סוררת בהרי ירושליים... :silly: ).

אני חושב שהוא התכוון לעובדה שזה רכב פתוח עם מנוע מרכזי, התנהגות של קארט, ישיבה נמוכה... לא בהכרח לנהיגה ספורטיבית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ולעניין...

שיקול שלך.

הנאה זה סובייקטיבי.

אני מניח שאתה קובע קביעה כל כך נחרצת אחרי נהיגה ארוכה וממצה בכל אחת מהמכוניות בכביש האמור, נכון? :roll:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
אני מניח שאתה קובע קביעה כל כך נחרצת אחרי נהיגה ארוכה וממצה בכל אחת מהמכוניות בכביש האמור, נכון? :roll:

בכביש האמור..? כנראה שלא הבנת את הבדיחה. :roll:

נהיגה ארוכה וממצה? אתה באמת חושב שכל מי שהגיב בשירשור הזה נהג נהיגה ארוכה וממצה במכוניות המדוברות??? הרוב המוחלט פה ניזון מנסיון "יד שנייה" ונתונים יבשים. אין בזה פסול כשמדובר בכאלה רכבים לא נפוצים אחרת הדיון כלל לא היה מתקיים.

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לעובדה שזה רכב פתוח עם מנוע מרכזי, התנהגות של קארט, ישיבה נמוכה... לא בהכרח לנהיגה ספורטיבית.

רוני

נכון, רק שכחת הנעה אחורית.

לישי, הנאה, כמו שאתה טוען ובצדק, היא דבר סובייקטיבי ולכן רשמתי שלדעתי ה MR 2 תהיה יותר מהנה. אולי היא תהיה פחות מהירה אבל עצם העובדה שהגלגלים הקדמיים חופשיים רק להיגוי הופכים אותה לטעמי ליותר מהנה (זה לא אומר שאני יעדיף כל מכונית הנעה אחורית על פני הנעה כפולה).

פורסם

תודה לכולם על ההארות וההערות, אבל הרבה אופציות לא קיבלתי פה. האמת היא שאחרי שראיתי את הסרט הג'וב האיטלקי, אני ממש חם על מיני קופר S, ולכן אני נמנע מלהחליט עכשיו כדי לתת לסצינות שם לשקוע.

לגבי כל הת'רד הארוך שהתנהל פה. אז רציתי רק להבהיר דבר אחד - הטויוטה mr2 smt מהירה ב- 2 עד 3 רכבים מהמיאטה הידנית !! ואני מדבר ממבחן מבוקר וארוך בין 2 המכוניות הללו. מי שלא מאמין - יווכח בכך בקרוב...(המבין יבין...).

לעניין שאר הוויכוחים - כל אחד ודעתו שלו, לגבי הנאה מנהיגה, זה באמת תלוי בהעדפות אישיות. עם זאת - אשמח לקבל עוד המלצות (לאו דווקא רודסטרים)

תודה וסופ"ש נעים...עידן

---

פורסם
לגבי כל הת'רד הארוך שהתנהל פה. אז רציתי רק להבהיר דבר אחד - הטויוטה mr2 smt מהירה ב- 2 עד 3 רכבים מהמיאטה הידנית !! ואני מדבר ממבחן מבוקר וארוך בין 2 המכוניות הללו. מי שלא מאמין - יווכח בכך בקרוב...(המבין יבין...).

זה בהחלט הגיוני.

במיוחד אם נהג הידנית לא ממש יודע להעביר הילוכים :roll:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

כרגע העלבת את אחד הנהגים הבכירים ביותר בארץ (שנהג על המיאטה)....אבל כנראה שאתה היית גם במבחן ופשוט לא ראיתי אותך.

---

• תוכן חדש...