Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וחברות, (אין כמעט חברות אז בעיקר חברים)

לאחרונה התחלתי בפרוייקט קאר פיסי חשבתי לעשות איזה שהוא "WORK LOG" כדי שמי שמעוניין\מתעניין\מעניין אותו יוכל לצפות ולקבל רעיונות,

בגדול תכלית הקאר-פיסי יהיה בעיקר מרכז מדיה סנטר רב תכליתי, בשלב הראשון הוא יכלל :

MP3 מאוחסן בצורה מסודרת כלל עברית וכו' (עברית זאת בעיה שהפריע לי מאוד בHU הרגיל),

סרטי DVD\DIVX,

: GPS בעברית מלאה (תצוגה+ניווט קולי) שממושק בצורה מוחלטת למחשב (משתיק את המוזיקה בזמן מתן הנחיות)

רדיו FM : שיודע לעשות פאוס בלייב (ע"י לחיצת כפתור הוא ימשיך להקליט, ובחזרה לרכב הוא ימשיך לנגן מאיפה שעצרתם - במקביל ימשיך כמובן להקליט כדי שלא תרגישו "לג")

דיאגנוסטיקה לרכב : חיבור

מחשב הCAR-PC למחשב הרכב וקבלת תקלות שגיאות ונתונים שונים בזמן אמת

אינטרנט מבוסס WIFI (בעמידה ליד ארומה\מקדונלד וכו')

התממשקות למכשיר הסלולארי, SMSים בעזרת מקלדת וכו'

ניהול סאונד מתקדם (קרוס אובר מלא וגמיש במאה אחוז, טיים קורקשיין, אקולייזר נפרד לכל ערוץ, עד 10 ערוצים נפרדים)

כל הדברים האלו כבר קיימים ועובדים בצורה מוחלטת ויציבה,

מה יהיה בעתיד ?

אינטרנט מבוסס מודם סלולארי,

מצלמת רוורס (עוד לא החלטתי אם אני צריך:))

המערכת מורכבת מהרכיבים הבאים :

מסך מגע של חברת lilliput גירסה מיוחדת שנת 08 עם תאורת לד אחורית (ניגודיות 1\500, דבר שמקנה ראיה מעולה בשמש)

ספק מיוחד לרכב שממיר DC - DC, לוקח מתח שבין 9 וולט ל18 וולט ונותן יציאות סטנדרטיות למחשב (ללא צורך בממיר מתח ל220)

לוח אם של חברת ג'יגה בייט דגם GA-M61SME-S2L לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, ותמיכה במעבדי AMD, כרטיס קול היי-דפינינישן שאני בעיקרון לא משתמש בו

מעבד של חברת AMD מדגם BE2350, מעבד כפול ליבה במהירות 2.1 ג'יגה הרץ עם צריכת חשמל של 45W ופעילות מאוד מאוד קרירה, כמה קרירה ? באיידל עם קירור במהירות 800 סל"ד המעבד עומד על 17 מעלות, בבדיקה של strees מלא בעזרת התוכנה orthos וקירור במהירות של 2000 סל"ד (הקירור יכול להגיע עד 3000) המעבד עומד על 23 מעלות (וזה אחרי שעתיים וחצי של FULL STREES לזיכרון והמעבד במקביל

זיכרון RAM של חברת קינגסטון - DDR2 מהירות 667, בנפח 1 ג'יגה (סלוט בודד, כדי שיהיה אופציה למעבר לדואל צ'אנל בעתיד, 2 ג'יגה)

דיסק קשיח - 160 ג'יגה של ווסטרן דיגיטאל 2.5 אינץ' (כונן של מחשב נייד), עמיד הרבה יותר בפני זעזועים, ומותקן על רבעיית כריות גומי לשיכוך זעזועים

כרטיס קול - קריאטיב audigy2 ZS בתצורת PCI, מותקן עם דרייברים משופרים של KX-DRIVER

כרטיס רשת אלחוטי USB של חברת אדימקס

קירור למעבד - Zalman CNPS7500-AlCu

קירור למארז - 2 מאווררים של 12 סנטימטר גם של חברת זלמן

כל הדבר הזה נתפר לתוך מארז שבניתי בעצמי כדי לחסוך במקום (את המארז לא יראו ההתקנה תהיה בתא מטען אך נסתרת לחלוטין) ועכשיו מספיק דיבורים נעבור לקצת תמונות

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תן בראש:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רגע, כל זה יהיה במחשב שיאוכסן בבאגז', נכון?

והוא יחובר למסך כלשהו? (לדוגמא מסך נשלף או מובנה?).

ודרך המסך אתה שולט על המחשב כמו שאתה שולט על מחשב בבית? רק במסך נגיעה?

תודה ובהצלחה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כל הכבוד! נשמע סוף הדרך :-D

יהיה מעניין לראות את המערכת שלך באחד המפגשים

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אמיל221 : כמו שכבר כתבתי, הוא יחובר למסך 7 אינץ' מסך מגע של ליליפוט, הממשק יהיה ממשק מיוחד ולא יראה כמו מחשב רגיל כך שהניווט בפונקציות השונות קל ואינטואיטיבי

xxxagxxx : מן הסתם, בלוטוס לא רק לטלפון הסלולארי, אלא גם למקלט GPS ועוד כל מה שרק רוצים או צריך

Shafrir : המחשב ירוץ על XP שעבר מודינג שלי, בכל מקרה הנתונים שלו מספיק חזקים להריץ גם VISTA ככה ש....

sharonarn : אני משתמש בRoadRunner שעבר קסטומייזינג שלי גם בתוכנה וגם בסקין, כלל הוספת תמיכה מלאה בעברית (גם במקלדת המובנית שלו)

JUNIOR 66 : קשה לי להעריך את זה, כי היו הרבה חלקים שהיו לי, ועוד כמה דברים שקיבלתי וכמה דברים שהזמנתי מחול ועלו לי גרושים ולאחרים עולים ה-מ-ו-ן כסף ככה שבאמת קשה לי להעריך כמה יעלה מה יעלה, כרגע אני עומד +/- על איזור ה4 אלף שקל הוצאות, הכל חדש (ה-כ-ל) ועם 3 שנים אחריות ככה שתאחלס גם אם יהיו תקלות עושה רושם שיהיה בסדר

P1010001.JPG

P1010002.JPG

P1010003.jpg

P1010004.JPG

P1010005.JPG

P1010006.JPG

פורסם

יש לי מקלט GPS מעולה שקולט בכל מקום, ואין לי עיניין לקנות אחר, בקשר לזה של "להתחבר לנתנתק" אין בעיה התוכנה מבצעת את זה לבד לחלוטין כך שאין בעיה אתה לא נוגע היא מחברת ברגע שהתוכנת ניווט נפתחת וסוגרת את הקונקשיין שהיא נסגרת

פורסם

לגבי המסך,

מומלץ בחום להסתיר אותו בצורה כלשהי[בין אם זה בד שאתה תולה על המסך]

או לחלופין, אתה יכול להתקין תושבת[לעקור אותו מ-CD רגיל] שבלחיצת כפתור המסך מסתובב ומבחוץ רואים את חלקו האחורי של המסך,

אני עוד בודק אם הדבר אפשרי[בלאי לכבלים],

אם אתה יכול לפרט על הדגמים הספציפים של המסך והספק כוח[ולינק למשווק יתקבל בשמחה],

אגב, האם הספק מכבה את המחשב כאשר הוא קולט שהמנוע נכבה? נדלק כשהאוטו מתניע?

אגב,

אני לא יודע אם אתה רווק/נשוי+,

אבל אם לרוב אתה לא לבד ברכב,

מסכים במשענות הראש יוצרים שקט במושב האחורי.

בהצלחה,

אבי[ששוקד על קדיחת אמ אימו של הקונסולה בפיג'ו 306].

----

• תוכן חדש...