Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצועה לא חדשה. השאלה אם להחליף את הרצועה בלבד, או גם את המותחן. הסימפטומים הם שכשהמנוע קר או רטוב, כמעט כל סיבוב הגה גורם לו להפסיק להסתובב בגלל ההתנגדות של התגבור הגה, וכשהמנוע חם זה רק כשההגה בסוף סיבוב איפה שאסור להחזיקו. האם השינוי בהבדל הטמפ' מעיד על בעיה במותחן או בהגה כח? או שהגומי פחות מחליק כשיותר חם? מה אמור להיות עלות? כי הציעו לי ב-600 כולל רצועה ומותחן. והאם אני יכול להחליף רצועה לבד או שאוכל לגרום לנזקים? בסובארו, פיאסטה, וסקודה ישנים החלפתי, והשאלה על ברלינגו. תודה.

פורסם

אני מנסה לצלול על ההודעה שלך אבל מתקשה!

אתה טוען שבגלל החלקה של הרצועת אביזרים על גבי משאבת השמן של תיבת ההגה האוטומטית, אתה מרגיש לקראת הנעילה התנגדות (או במילים אחרות שאתה צריך להשקיע יותר כוח).

אל תבלבל בין ה2. הרכב בסיבוב שואף לחזור להיות "ישר" בגלל מאפיין של זווית אקרמן במבנה מערכת ההיגוי.

לקראת סגירת המהלך של ההגה יכולה להיות בריחה פנימית בין התאים של ההגה ההידראולי. אתה יכול לבחור לקשר את זה גם לרצועה.

תראה קיים קשר כלשהו, לקראת סגירת המהלך, יש יותר חלל למשאבה להסניק לתוכו שמן, וככה המשאבה יכולה להסתובב יותר מהר:-D, ובאותה מהירות סיבובית הרצועה מחליקה.

מנוע רטוב ישפיע על החלקה של רצועה.

לפי ההגיון רצועת גומי (מזמן כבר לא רק גומי) מתקווצת בחום.

אתה יכול להחליף רצועה לבד, יש לצייר קודם את הרצועה, אם לא מגיע סרטוט עם הרצועה החדשה.

לבדוק שיש לך את המפתח המשושה. תשים לב הבורג המשושה מאוד חלש, ונוטה להחליק בקלות (מנסיון).

כמו כן הגישה לא כ"כ נוחה, ממש מול קורת האורך.

אתה צריך לפרק את הגלגל, להסיר מגן פלסטיק ולדחוף את היד שלך לעבר המותחן.

וככה גם בסדר ההפוך כדי להרכיב.

תעשה סקר שוק עבור הרצועה/מותחן. מקורי עולה יותר

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

תודה.

אז זה שכשמתחמם הוא כמעט ולא מחליק, מעיד על כך שזה המותחן או הרצועה או אי אפשר לדעת ולכן להחליף קודם רצועה, או, שאם כבר, מחליפים גם מותחן?

אני חשבתי שבסוף מהלך ההגה המשאבה ההידרואלית עובדת במאמץ יתר כדי לנסות לסובב את ההגה הלאה למרות שהוא בסוף המהלך, ולכן גורם ללחץ הידרואלי מוגזם ומיותר, ולכן הוא עוצר את הרצועה שם.האם זה לא נכון?

• תוכן חדש...