Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יכול להיות שיש 147 GTA על הכביש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה ראיתי 147 דיי מעוטרת ועם אגזוז כפול שלא נראה מקורי, הצמיגים נדמה לי היו רחבים יותר מהרגיל וכשיצא לי להיות מאחוריו ראיתי שרשום מצד ימין GTA, יתכם כמובן שזה הודבק שם... היא הייתה שחורה אגב.

פשוט סיקרן אותי אם היא אמיתית או לא כי אני קצת מבולבל אם בכלל היא מיובאת ונמכרת אחרי כמה דיונים שהיו בפורומים בנושא ? אז מה השורה התחתונה, ה-GTA מיובאת ? ומה סימני הזיהוי שלה ?

ינון.

פורסם

אכן יש כמה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אכן יש כמה.

אוקיי ואיך ומזהים אותן ??? משום מה זאת שראיתי נראתה לי חיקוי... יש למישהו תמונה של GTA מאחורה ??? זה יעזור... אני רץ לנסות לחפש בעצמי גם.

ינון.

פורסם

אוקיי ואיך ומזהים אותן ??? משום מה זאת שראיתי נראתה לי חיקוי... יש למישהו תמונה של GTA מאחורה ??? זה יעזור... אני רץ לנסות לחפש בעצמי גם.

ינון.

מאחורה יש לה חצאית עם חורים גדולים בשתי הצדדים

alfa147gta2.jpg

פורסם

ינון.

מאחורה יש לה חצאית עם חורים גדולים בשתי הצדדים

או, זאת תמונה טובה... עכשיו אני מנסה להיזכר, האגזוז דומה וגם סימול ה-GTA... מצד שני אני לא זוכר חצאיות כאלה... אבל אם אתם אומרים שמסתובבות כאלה על הכביש אז אולי זה נכון...

מצד שני, השניה נזכרתי שהמספר שלה הסתיים ב-50, שלרוב זה דגם שנת 2003 או סוף 2002 כמו שלי... ואז אני יודע בודאות שלא הייתה GTA... מה אתם אומרים ? אמיתית או לא ?

ינון.

פורסם

אמיתית, ראיתי גם אחת כזאת, שחורה והמספר מסתיים ב-50, יש לי אפילו תמונה שלה במחשב. עודמ מעט אני יעלה אותה כי פשוט אני כותב לא מהמחשב שלי

:wink:

פורסם

אני יודע שיש כמה אקזמפלרים בודדים על הכבישים ארצנו המצולקים. סמיני הזיהוי כמו שכבר נאמר חצאיות מנופחות אגזוז כפול וגם גאנטים נמוכי חתח בצורת עלי תלתן.

אגב האוטו בניגוד למה שנרשם בכמה עיתונים מדהים מבחינה דינמית, הוא קשה כמו סלע בזלת, מעביר כל גרגר חול הישר לחוליות הגב, יש לו הגה מהיר מאוד, 1.72 סיבובים מנעילה לנעילה המתקשר בצורה נפלאה, בקיצור התנהגות של קראט. המנוע הוא פשוט פנינה אמיתית (ולא אכפת לי עד כמה זה שחוק) והוא מעניק חווית סאונד שלא מהעולם הזה וזאת בשילוב עם גיר נפלא בן 6 הילוכים. כל אלה עטופים בעיצוב מלבב.

בקיצור ב300 אלף ש"ח, זה האוטו שלי.

second is the first looser

פורסם
אתמול בלילה ראיתי 147 דיי מעוטרת ועם אגזוז כפול שלא נראה מקורי, הצמיגים נדמה לי היו רחבים יותר מהרגיל וכשיצא לי להיות מאחוריו ראיתי שרשום מצד ימין GTA, יתכם כמובן שזה הודבק שם... היא הייתה שחורה אגב.

פשוט סיקרן אותי אם היא אמיתית או לא כי אני קצת מבולבל אם בכלל היא מיובאת ונמכרת אחרי כמה דיונים שהיו בפורומים בנושא ? אז מה השורה התחתונה, ה-GTA מיובאת ? ומה סימני הזיהוי שלה ?

ינון.

פשוט תנסה ללחוץ איתה...

אם היא משאירה לך רכבות/ספסלים/נייר טואלט/צ'ולנט לשבת/ארטיקים/גימלים לחצי שנה... סימן שהיא GTA.

:lol:

פורסם

ינון.

פשוט תנסה ללחוץ איתה...

אם היא משאירה לך רכבות/ספסלים/נייר טואלט/צ'ולנט לשבת/ארטיקים/גימלים לחצי שנה... סימן שהיא GTA.

:lol:

הייתי עם הקליאו של אמא שלי... וזה היה בתוך פקק... ביציאה מיד אליהו אחרי המשחק אתמול...

במקום פתוח ועם הרכב שלי זה תלוי רק בו... אם הוא יודע להעביר הילוכים כמו שצריך אז הוא יקח בכל מהירות... אבל לא יודע לגבי רכבות... יש לו רק 10 כ"ס יותר... והנתון הרשמי שלה ל-100 הוא 6 וקצת נדמה לי, שלי אחרי השיפור עושה את זה ב-7 ומעמידה היא עוד חלשה יחסית להאצות ביניים.

אגב... לפני כמה ימים איזה אופנוע השפיל אותי... ממש לא ניסיתי להתחרות איתו, הוא נסע לאט ועקפתי אותו לא מהר ואז הוא פתאום לחץ... אז לחצתי גם אבל לפי עובי הצמיגים שלו הייתי צריך לדעת שחבל לי על הזמן... למרות שהוא לא ברח לי, אבל אני חושב שזה רק בגלל שהוא לא ניסה לברוח, זה לא היה כביש ממש מתאים וגם אני לא לחצתי הכי חזק למרות שיצא לנו להגיע ל-200, הוא גם היה עם חברה שלו מורכבת מאחוריו... :-)

ינון.

פורסם

תגידו, גם פה אפשר להזמין איזה נסיעת מבחן על הרכב?

מה זה לא סוכנות פה?!

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

ראיתי אותה ליד האוניברסיטה, שהנהג בפנים חונה על המדרכה ...

בדרך כלל אני תמיד מפרגן לאנשים שקונים רכב משובח אבל הפעם באמת הסתכלתי על הנהג הצעיר שמחנה ככה את היצירה וחשבתי האם הוא באמת מודע לאיזה רכב זה :?:

האם הוא מבין כמה אנשים רגילים צריכים להשקיע ולחסוך כדי לקנות אותו ...

ולטובתו ולטובת הרכב אני מקווה שכן

• תוכן חדש...