Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[GPS] עבור רכבי פג'ו - עמדה והמלצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ע"ט לנוכחים,

יותר מאשר פעם אחת שמעתי כי לרכבי פיג'ו יש "בעייה" עם מכשיר gps הואיל והשמשה אטומה/אטימה

לתשדורת הלוויין.

האם נכון הדבר?

ואשר על כן, איזה gps יכול להתמודד עם מגבלה זו? ברשותי פיז'ו 407 שנת 2005.

מודה על ההמלצות.

נ.ב. מחפש מכשיר אשרלא נזקק לאנטנה חיצונית, קרי אשר מסוגל להתמודד לבדו "מבפנים" עם משימתו.

פורסם

תיגש לשלום מנהל מחסן בבני ברק אולי תיקבל הנחה או תיבקש שיזמינו לך את המסגרת המקורית של דשבורד . אולי אז תוכל להכניס איזה מכשיר שתירצה .אגב יש לי MIO ואני לא צריך שום אנטנה וגם אין בעית קליטה !

בהצלחה

פורסם

חן חן נתן,

איזה Mio יש לך? אני מסיק מדבריך שגם לך פיז'ו כלשהי...

אין לי נסיון מלבב ממחסן החלפים של שרודר...

בברכה,

פורסם

שני מכשירים הומלצו:

Mio C230 בעלות של 1,749.00 ש"ח

מירס GPS בעלות שטרם הובהרה לי.

חלק מאנשים אותם שאלתי נוטים לכיוון מיו. למען האמת, אין לי שמץ של מושג :?.

אם מישהו יכול להוציאני מלבטי :wink:, יבורך (ברצינות).

פורסם

כן אני בעלים של סיטרואן .

יש לי MIO320 עובד כמו שעון גם בחול לא צריך התקנים מיוחדים הכל מגיע עם האריזה .לא ידוע לי מחיר קניית בחול אבל היבואן יושב באזור תעשיה החדש של ראשון לא רחוק מאלקטרה .

נתן

פורסם

רק לחזק את השאר- גם אני לא נתקלתי בבעיות עם GPS במחשב כף יד HP ועם N95 (אנטנה) מובנת.

בשני המקרים הרכב הוא פיג'ו 407 שנת 2006 והמכשירים מוקמו מול שמשת הרכב הקדמית כמקובל.. והכל עבד

פיקס. אז רכוש GPS ואל תחשוש :)

Lexus CT200H

פורסם

מיו P550 מתקשה מאוד ל"תפוס" את הלווינים בסיטרואן ברלינגו, פזו 307, רנו סנייק (דור שני) ורנו קליאו. וזאת בניגוד מוחלט לרכבים אחרים. הפתרון הוא "תפיסת" הלווינים מחוץ לרכב, אח"כ בדר"כ אין בעיה, הבעיה בסביבה אורבנית צפופה שם יש בעיות קליטה. או קניית אנטנה חיצונית (פחות מ100 ש"ח באי-ביי) יש לה הגבר עצמי והיא מודבקת על השמשה הקדמית באיזור המפוספס (היכן שמתקינים את הפס-קל של כביש שש) וזה פותר את הבעיה לחלוטין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא יודע מאיפה כל השמועות האלה באות. יש לי IPAQ 5940 והוא עובר מצויין בכל דגמי פז'ו וסיטרואן... ויצא לי לעשות נסיעות ארוכות גם כאשר המכשיר על המושב.

אני אגלה לכם סוד קטן, הIPAQ שלי קולט לווינים גם במבנה סגור ! :)

פורסם

היי, IPAQ HP5710, היה בשימוש חצי שנה יום-יום על סיטרואן ברלינגו שלי, ללא כל בעיה וללא קשר למיקום המכשיר בחלון הרכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...