Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני זקוק לתכנה שאוכל להמיר סרט מקובץ AVI לקובץ שיאפשר לי צפיה בסרט על מחשב כף-יד.

אם מישהו מכיר תכנה כזה ויכול להסביר לי מה עושים ואיך, אני מאוד יודה לו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

MyVideoConverter

לא יודע איזה קובץ מתאים למחשב כף יד, אבל בתכנה הזאת אפשר להמיר אל הקבצים הבאים:

avi

asf

vcd

svcd

dvd

mpeg

3gp

swf

mp3

rm

wmv

mov

mp4

flv

פורסם

קודם כל, גם מחשב כף יד יכול לעבוד עם קבצי AVI. מה שמפריע יותר זה הגודל של הקבצים.

תוכנת PocketDivxEncoder מאפשרת להמיר את כל סוגי הקבצים לגודל 320X240 או 640X480, כאשר על הדרך אפשר גם לצרף את התרגום ולבחור באיכות סאונד ווידאו (משנה את הגודל הסופי של הקובץ כמובן).

כמו כן התוכנה יודעת גם להמיר את הקבצים גם לטלפונים, IPOD למיניהם וכו'.

לא זוכר מאיפה הורדתי את התוכנה, אבל כדאי לחפש בפורומים של מחשבים/טלפונים וכו'.

פורסם

היי, ניסיתי לחפש בNFO וגם בפוקט פיסי, אני לא מצליח למצוא

יש לי סרט בפורמט AVI בגודל 240*320 אבל אני לא מצליח להפעיל אותו, אין לי בעית מקום יש לי כרטיס 2 ג'יגה ועוד 1 ג'יגה מובנה והסרט הוא 250 מגה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

http://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm

מפה אפשר להוריד את התוכנה PocketDivxEncoder שבה אפשר להגדיל\להקטין את הרזולוציה של הסרט ולהוסיף תרגום באותה הזדמנות , תוכנה פשוטה להפעלה וגם הוספת התרגום נעשת מהר יותר ביחס לתוכנות אחרות בגלל שבתוכנה זאת לא נעשה קידוד מחדש לסרט

פורסם
היי, ניסיתי לחפש בNFO וגם בפוקט פיסי, אני לא מצליח למצוא

יש לי סרט בפורמט AVI בגודל 240*320 אבל אני לא מצליח להפעיל אותו, אין לי בעית מקום יש לי כרטיס 2 ג'יגה ועוד 1 ג'יגה מובנה והסרט הוא 250 מגה.

אתה לא צריך לשנות את הפרמט. תוריד תוכנה נורמלית ומעודכנת לצפייה בוידאו למחשב כף יד.

• תוכן חדש...