Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה לי טובה, תעשה קורס\ים בנהיגה מתקדמת.

מבלי לפגוע בך, אתה נראה חסר מושג לחלוטין בנהיגה.

נהג - קובע בטיחות. האוטו, זה החלק הפחות קריטי.

בידידות,

אביחי

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אביחי צודק 100%.

מבלי חלילה לפגוע, להעליב או להמעיט בערכך, אני חושב שעוד לפני שיצא לך לקחת את הרכב לנסיעה "הגונה" אתה כבר חושב מה להחליף ומה לשפר.

יש מגוון גדול של קורסים לכל רמה ו(כמעט)לכל כיס - עשה לפחות אחד מהם, צא עם הרכב לנסיעה תוך שאתה מיישם את מה שלמדת, ורק לאחר מכן תחליט מה לא מוצא חן בעיניך.

ההמלצה שלי היא להתחיל עם קורס במשטח סגור ולאחר מכן לעבור לאימון נהיגה מתקדמת בכביש ציבורי.

אגב, מדריך מקצועי, לאחר שנהג ברכבך, גם יוכל לתת לך הכוונה לגבי הנקודות החלשות בו (בולמי זעזועים עייפים, פרונט לא מכוון וכיו"ב) וסביר שגם תוכל להיוועץ בו בנוגע לשינויים שבדעתך להכניס ברכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חברה אין שום ספק שאתם צודקים אבל לגבי קורס אין לי מה להתייעץ איתכם. לגבי מצב הרכב כן.

קורס חשבתי לקחת רק בתחילת חודש הבא ובינתיים אני פשוט מחפש לתקן את מה שאני צריך( כפי ששמתם לב התקציב לא גדול)

רוב השאלות הם לידע והתעניינות- זה שמעניין אותי מה עושה מוט מייצב תחתון בניגוד לעליון ממש לא אומר שאני הולך לקחת אחד

מחר ולהרכיב.

ואל תדאגו זה בסדר אני לא נפגע אתם צודקים בסה"כ.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

מישהו כבר רמז לך בעדינות בתגובה הראשונה בשרשור הזה משהו... :roll:

אם אתה לא יודע להבדיל בין סוגי החלקות שונים, אתה לא תדע גם איך להיחלץ מהן, במקרה הצורך.

הקשחה של הרכב אמנם תרחיק את המגבלות מעט, אבל תוביל להתנהגות קיצונית יותר וסלחנית פחות - על המגבלות.

הייתי ממליץ לך להקדיש חלק מהכסף לקורס או שניים של נהיגה מתקדמת,

ואז תדע הרבה יותר טוב מה הכיוון של השיפורים שתרצה לרכוש.

מה גם, שתוכל להיוועץ במדריכים ע"מ לגבש תמונה כוללת יותר של כל שיפור ומשמעותו.

הכיוון שלך נכון ומבורך, אתה רק ממהר לרוץ לפני שלמדת ללכת. 8)

זה לא נכתב סתם.

חברה אין שום ספק שאתם צודקים אבל לגבי קורס אין לי מה להתייעץ איתכם. לגבי מצב הרכב כן.

יש לך מה להתייעץ גם לגבי קורסים, חלק נכבד משוכני הפורום עברו קורסים כאלו ואחרים,

ויש גם אנשים שמתעסקים בתחום בין כתלי הפורום (בין היתר, כמו כותב שורות אלו).

אתה צריך להבין משוה מאוד בסיסי שחומק מעינייך - הנהג יותר חשוב מהכל.

או כמו שנאמר:

נהג - קובע בטיחות.

אל תלמד את זה בדרך הקשה.

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כן אבל על הקורס אין על מה לדבר- פשוט עוד לא עשיתי אותו ורוב הדברים שאני שואל זה להעשרת הידע בנוסף אני לא חושב שיש כל פסול בזה.

נסיים תקורס נתקדם הלאה אבל בינתיים אני מנסה ללמוד להכיר טוב יותר את הרכב שלי עד לפרטים הקטנים יותר שאוכל.

יש לי ידע טכני בסדר גמור ופשוט מעוניין להבין דברים לעומק יותר.

ורוצה לעשות את ההחלטות לגבי הרכב שלי בהתייעצות ולא לפי סתם איזה גחמה.

סבבה אנחנו מתואמים?

VW GOLF V5 2001

פורסם
ילך לקורס או לא ילך לקורס , זה העניין שלו .

ילך או לא ילך לקורס - עניין שלו.

יחליף סתם ברקסים - גם עניין שלו

מוט מייצב קדמי או אחורי, עליון או תחתון - גם עניין שלו.

יתייעץ או ל א יתייעץ - כאן זה גם עניין שלנו..

מר חבר SHAKED, קרא את הודעתי הקודמת לגבי המתלים, הבלמים והרכב שלך, ע"פ תגובותיך דילגת עליה למרות שהיא מכילה את כל החומר לכל השאלות שלך !!!, כתבתי לך מכיוון שעשיתי פרויקט די מקיף על רכב עם שילדה זהה לשלך, כנ"ל לגבי הההמלצות לקורס, ע"פ מה שכתבת, אינך מבין דבר וחצי דבר בנהיגה מתקדמת (אל תעלב) ולכן גם לא יהיה לך מושג מה לשפר ברכב (גם כאן אל תעלב), ואתה קופץ למקומות שנוגעים בהם רק בסוף תהליך השיפור !!!.

אתה יודע מה ? אין לי בעיה שתעלב, כל עוד תפנים מה אומרים לך, עדיף נעלב חי, מ"גבר גבר" מפורק בצד הדרך, האמן לי, אני מדריך נהיגה ויש לי לא מעט סיפורים על "חכמים" שהתחילו כמוך, הם מסווגים בקטגוריה של "אין שכל - אין דאגות", בנוסף, יש בפורום את כפתור הקסם - "חיפוש", תמצא עשרות דיונים על מתלים, בלמים, מנועים, שיפורים, מוט מייצב עליון, תחתון, STRUT, קרא בבקשה לפני שאתה "משפיט" את כלל הפורום.

בידידות: ליאור.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ל 4RUNNER לא נעלב.

אם לא איכפת לך אנא קרא את ההודעות שלי מתחילת השרשור.

לא יודע איך זה נהיה הנושא של השרשור אם אני אעשה קורס או לא, וכמה אני מבין בנהיגה. לא התיימרתי להיות שומאכר בשום נקודה בדיון הזה.

אני מאוד מוגבל תקציבית לדברים שאני צריך ולמה שאני לא צריך אז אין לי תקציב בכלל ולא מתכוון לשים סבבה.

שואל בשביל ידע.

כשאני אחליט שהגיע השלב בשבילי להוסיף משהו אני כן אתייעץ שוב עם הפורום כי אני חושב שיש פה משתמשים עם ידע ומקצועיות גבוהים מאוד.

וגם לגבי כל מי שזורק פה קורס נהיגה אני בטוח שרק קומץ של אנשים בפורום עשו את זה ואני מדבר רק על הקורס הראשון אז בטח ובטח שלא שאר הקורסים, אז בבקשה לא להטיף לי ואני לוקח בכובד ראש כל מה שאומרים לי ומספיק פעם אחת.

תודה

VW GOLF V5 2001

פורסם

תתפלא, אבל הרבה יותר מקומץ אנשים כאן בפורום עשו קורס נהיגה מתקדמת.

אני בטוח שהרוב עשו, או שגם אם לא עשו יודעים איך לנהוג ולשלוט על הרכב במגבלותיו כתוצאה מתרגול במסלולים מתאימים.

פורסם

נו, אז מה נסגר עם הצמיגים?

החלפת אותם כבר לכאלה שכן מתאימים לרכב?

בקשר לקורסי נהיגה למיניהם: זה שיקולו האישי והפרטי, לדעתי אין לקשור זאת לשיפור הרכב, או יותר נכון : תחזוקה מונעת והחלפות בלאי באוטו, על מנת להחזירו למצב חדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קורס כזה הוא תמיד מומלץ. בתור אחד שלקח קורסים כאלה, אני לא יכול לומר שזה לא מוסיף.

אבל זה לא אומר שלא צריך לבצע יישור קו ברכב בראש ובראשונה, במיוחד בכל מה שקשור לאביזרי הבטיחות והקשר בין הנהג לכביש.

אני אישית לא יכול לקחת רכב משומש שזה עתה קניתי - למגבלות שלו בלב שקט (וללא פחד) , בלי שאני יודע שהכל תקין ובמצב מצויין, ושאני יכול "לסמוך" על הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...