Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהי נכנסה בי מאחורה - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כשיצאתי היום לכיוון העבודה, הרמזור התחלף לאדום, עצרתי ומישהי מאחורה נכנסה בי בפתאומיות.

הנזק לאוטו: וו גרירה התעקם והחור גדל משמעותית בטמבון, כמו כן קילופי צבע בכל מיני מקומות.

התקשרתי לחברת ביטוח לדווח על התאונה, רציתי לדעת מה הפרוצדורה?

הבנתי שיש רשימת שמאים ומוסכים ואני צריך לבחור איפה לטפל.

את מי בעצם אני צריך לשכנע שיחליפו את הטמבון ולא ישפצו?

מה שמפחיד אותי כרגע זה החשש לקצה שילדה, הסתכלתי מתחת לטמבון ונראה שרק הוו עצמו התעקם ולא שום דבר אחר.

אשמח לשמוע על המלצות למוסכים\פחחים טובים.

פורסם

אם יש חור רציני בטמבון או שהטמבון קיבל עיוות רציני אני לא חושב שמתקנים כזה דבר.

אתה לא צריך לשכנע אף אחד,פשוט כשמגיע השמאי תנסה לבקש ממנו שירשום בדו"ח החלפת טמבון.

לאח שלי הייתה תאונה דומה וכנ"ל גם אצלו הוו גרירה התעקם(ללא שלדה/קצה שלדה),למזלו היה וו גרירה אחרת האוטו היה הולך טוטלוסט ואף אחד לא יודע איך זה היה נגמר.

מאיזה איזור אתה בארץ כדי שיוכלו להמליץ לך על מוסכים?

תרגיש טוב!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ממליץ לך בחום לקחת שמאי פרטי, ולא להסתמך על שמאי שאוכל מצלחת חברת הביטוח.

רק כך תבטיח בדיקה נאותה של הרכב , אשר נקיה משיקולי עלות הנזק לחברת הביטוח עצמה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא תמיד החברת ביטוח שלו תרצה לשלם לו את מלוא ההוצאה על שמאי שהוא מביא,הם משלמים לו סכום ממש מזערי ואת השאר הוא יצתרך להוציא מהכיס שלו. זה מה שקרה לחבר טוב שלי שהחליט שהוא רוצה שמאי פרטי שלא מתאם הביטוח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא תמיד מה שחברת הביטוח רוצה זה מה שכתוב בחוק. אני היתי בודק את העניין מה החובה שלהם בהשתתפות שמאי פרטי (השתתפות חלקית או מלאה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עלה בדעתי לצבוע את האוטו צביעה כללית על הדרך,

מה הפרוצדורה מבחינת הביטוח אם אני רוצה לעשות זו ברגע שהחלטתי על פחח\צבעי?

פורסם

גם לנו קרה מקרה שהרכב נכנס למוסך וצבענו את הגג שדהה על הדרך.

הביטוח לא קשור פה אם אתה רוצה לעשות קוסמטיקה כך שתצטרך לשלם מכיסך.

פורסם

מאוד פשוט,

שמאי יקבע ערך לנזק (בע נגיד 500 ש"ח).

הצבעי יקבע ערך לצביעה (בא נגיד 5000 ש"ח).

הביטוח ישלם 500, אתה תשלם 4500.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי במיקרה הזה ספציפי לא חייבים שמאי פרטי כי לא מדובר בפגיעה קשה עם ירידת ערך משמעותית.

לרוב לוקחים שמאי פרטי כי שמאי של חברת ביטוח לא נותן אחוזים הוגנים בירידת ערך של הרכב.

בקשר לצבע כללי - תדע לך שזה כן מוריד מערך של האוטו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא תמיד החברת ביטוח שלו תרצה לשלם לו את מלוא ההוצאה על שמאי שהוא מביא,הם משלמים לו סכום ממש מזערי ואת השאר הוא יצתרך להוציא מהכיס שלו. זה מה שקרה לחבר טוב שלי שהחליט שהוא רוצה שמאי פרטי שלא מתאם הביטוח.

אף אחד לא שואל אותה מה היא רוצה ! החוק מתיר לך ומחייב אותה לקבל את קביעת הערך של כל שמאי בעל הסמכה בישראל, רק מה ? אם היא חושבת שהערך מוגזם היא תמיד יכולה להביא שמאי שלה בנוסף ואז עלפי קביעתו להחליט מה לעשות, במידה והיא לא רוצה לקבלת את קביעת השמאי שלך אז קדימה, לבית משפט

• תוכן חדש...