Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ע"ט ושבת שלום לכולם,

מבקש את עצתכם: ברשותי כחודש את הרכב הנ"ל (2005) עם מפתח/שלט מקורי אשר תקינים עתה.

מטרידה אותי העובדה כי לרכב שכבר מעל שלוש שנים על הכביש, אין ברשותי מידע אם הוחלפה הסוללה ביחידת

המפתח במרוצת זמן זה.

האם הגיע הזמן להחליפה ככה או אחרת?

וחשוב לא פחות: אולי זה מיתוס אולי סתם היטעו אותי: הבנתי כי החלפת סוללה זה בלאגן אחד גדול הואיל ויש

צורך לסנכרן/לאפס/להתאים מחדש את השלט לאוטו. האם זה נכון כי החלפת סוללה נעוצה בכזה "סיפור"?

האם מישהו מוכן להדריך אותי איך לעשות זאת? ובעצם איך נקראית סוללה זו?

תודה ושלכם,

פורסם

לגבי אורך חיי הסוללה אל תהיה מוטרד מידיי. כשהסוללה תתקרב לסוף חייה סביר שתרגיש זאת כיוון שטווח הפעולה של השלט ילך ויתקצר עד למצב שתצטרך להזיז אותו בזוויות שונות עד שיתפקד. זה יהיה הזמן להחליף את הסוללה. השיקול האם להחליף בסימן הראשון, השני או כשאתה כבר לא מצליח לפתוח את הרכב תלוי באופי הנהג (ישראלי או פדנט).

לגבי השאלה השניה, אני לא יודע להגיד ספציפית לגבי הרכב שלך אז התשובה תהיה כללית ואוליי לא נכונה עבורך-

גם באזעקות שצריך אח"כ לסנכרן מדובר בפרוצדורה שלא דורשת תואר ראשון אלא שמישהו יסביר ויראה לך פעם אחת. מומלץ לרשום.

פורסם

אתה יכול לשאול במוסך המורשה, אתה יכול בזמן הטיפול לבקש (וכדאי גם לראות שלא שוכחים..) החלפת הסוללה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה דני. הטיפול הבא רק בעוד 15K ונראה על כי הסיכויים שזה יקרה קודם גבוהים דיים. אסע על כן

למוסך בעבור זה אם לא נותרת ברירה.

פורסם

אין ברירה? לא בטוח.

בכל אופן אם זה מאוד מטריד אותך, קפוץ אליהם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...