Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לצביעת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי קופה שנת 97.צבע שחור מקורי..

אני מעוניין לצבוע את הרכב בצבע שחור.. אבל השאלה שלי היא כזאת.. איזה צבע יגרום לאוטו שלי להראות ממש ממש מבריק כמו ראי. לדוגמה ראיתי את המאזדה 6 החדשה בצבע שחור האוטו היה פשוט מבריק כמו ראי שחור ממש יפה.. השאלה היא כזאת איזה צבע שחור זה? מטלאי או שחור רגיל אין לי מושג איזה צבע לעשות כדאי שהאוטו יראה כאילו הוא יצא מהחברה.

אם מישהו יודע איזה שם מסויים של צבע שחור להמליץ זה יעזור.

פורסם

לדעתי הסיבה שהצבע על המאזדה 6 נראה כל כך מבריק בגלל שהרכב והצבע חדשים, עם הזמן הצבע דוהה ומאבד "מהזוהר"

שלו עם לא שומרים עליו וכדומה.

גם הרכב שלך היה מבריק בשנת 97 לפני שנפגע אחרי 11 שנה מפגעי מזג אוויר וכדומה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא הבנת את השאלה. ברור שמזג האוויר עם הזמן הורס את הצבע. אני פשוט מתכוון לאיזה סוג של צבע הצבע במאזדה 6. כי ראיתי גם המון מכוניות חדשות בצבע שחור אבל לא כזה שחור מרשים. השאלה איזה צבע זה? מטאלי או רגיל או יש לו שם מיוחד למשל כמו שיש לבן פנינה יש גם שחור פנינה?

אני הולך להכניס את האוטו ביום ראשון לצבע אז אני לא רוצה להתבאס מסתם צבע שחור פשוט.

פורסם

לחבר שלום,

הצבע שאותו אתה רואה על דגמי רכב שונים הוא צבע שנרקח במפעל הייצור.

הצבע הזה מגיע עם מספר שלכל דגם ושנתון קיים

לדוגמא - כשפחח רכב מעוניין לבצע תיקון שכולל תיקוני צבע הוא מקבל את המספר (נוסחא) לערבוב הצבע המתאים לרכב על מנת שזה לא יראה שונה מהצבע שכבר קיים על הרכב.

ככה שאם אתה באמת רוצה צבע כמו של מאזדה 6 2007 או מה שזה לא יהיה אתה צריך לגשת לפחח/צבעי ולבקש ממנו שיצבע את הרכב בצבע שאותו אתה רוצה...

מניסיון - המון עבודה דקדקנית שדורשת מיומנות עליונה מצד בעל המקצוע... (כמובן שאם אתה בררן ופדאנט כמוני אתה תרצה שגם סף הדלתות הפנימי יהיה צבוע באותו צבע וכד' (הרי לא תרצה הבדלי צבעים כשאתה פותח את הדלת ופתאום השחור של הרכב ממש לא אותו שחור שקיים בחוץ...

תתכונן להשקעה של למעלה מ 5000 ש"ח... במקרה הזול והפשוט...

בהצלחה...

נ.ב. - אגב, תמיד עדיף לצבוע את הרכב בצבע שממנו הוא יוצר זה מונע את כל כאבי הראש האפשריים...

פורסם

ערב טוב .

אל תשכח שהמאזדה חדשה והאוטו שלך לא חדש , קיימת אפשרות שבצבע המאזדה יש גוון מטאלי (פיגמנט ) אם רצונך הוא צבע כללי ( לצבוע את כל מכוניתך ) אז תוכל לקבל את הצבע של המזדה , לפי מספר הצבע שצבועה המאזדה הנ"ל כפי שראית , צביעה איכותית עולה לא קצת , אבל זה נירא חדש !

אני ממליץ מאוד מאוד על מוסך אלפא פחחות וצבע בכפר סבא, הם מקצוענים אמיתים ! אם תרצה פרטים נוספים שלח הודעה .

בהצלחה !!

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

כאשר צובעים רכב פעם שנייה, המרכיב החשוב להברקה הוא איכות העבודה מתחילתה ועד סופה.

אם בסיום הצביעה (והתזת ה"לכה") יבצעו שיוף בנייר שיוף העדין ביותר (על רטוב) ובאופן מקצועי, ובסופו של דבר, יעשו לרכב ואקס איכותי באופן מאוד איכותי (רק הפעולה האחרונה תארך 4 שעות) , האוטו יבריק לא פחות מכל אוטו חדש.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...