Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ב-100K עד 110K

gmb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב לכולכם

הגיע הזמן והנני קונה רכב...

טווח מחירים 100-110 אלף

רוצה מהרכב:

ספורטיבי, כמה שיותר, או מהנה (להלן, דו מושבי, נפתח (רודסטר))

באם לא ספורטיבי, אהנה גם לרכוש לעצמי איזה ג'יפ קטן ונחמד (מיצובישי פג'רו קצר ידני)

אך ורק ידני

לא רוצה מהרכב:

שיהיה גולף למיניהם! רכב ספורטיבי להזכירכם... :)

שיהיה ישן יותר מ1998

יש למישהו משהו להציע חוץ ממיאטה

יש לכם רעיונות אחרים לרכבי שאהנה לנסוע עליהם (רכבי ספורט/רודסטרים) או רכבים שאהנה לנסוע איתם במקומות מהנים (ג'יפונים לרוב)

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אוודי A-3 טורבו 1800 סמ"ק.

יאריס T ספורט חדשה!!

פיג'ו 206 CC אלפיים סמ"ק.

פיז'ו 306 S16.

פיז'ו 206 GTI.

קליאו ספורט זה אוטו ספורטיבי מצויין אבל הסתכלתי במחירון של יצחק לוי וכתוב שיש אותו רק באוטומט אז אם אני טועה ויש גם בידני אז זה ספורטיבי ברמה אחרת לגמרי (גם בלי קשר זה ספורטיבי ברמה אחרת לגמרי).

אם אתה יכול לגרד עוד 20K אתה יכול לקנות אימפרזה טורבו ואם אתה יכול לגרד עוד 30K אתה יכול לקנות אוודי TT תחשוב על זה יכול להיות משתלם.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קליאו ספורט זה אוטו ספורטיבי מצויין אבל הסתכלתי במחירון של יצחק לוי וכתוב שיש אותו רק באוטומט אז אם אני טועה ויש גם בידני אז זה ספורטיבי ברמה אחרת לגמרי (גם בלי קשר זה ספורטיבי ברמה אחרת לגמרי).

אם אתה חושב שקליאו ספורט באה באוטומטי כי זה מה שרשום בלוי יצחק כנראה שאתה לא צריך להמליץ פה לאנשים ביעוץ. לא מעט אנשים פה (כולל אני מדי פעם) ממליצים על סמך קריאה על רכבים, אפילו את זה אין לך לגבי הקליאו הנ"ל. לא יודעים - לא רושמים. קל מאוד.

א-י-ן קליאו ספורט אוטומטית. לא היתה, ועד רגע זה גם אין. היא ידנית בלבד.

לגבי שואל השאלה, הוצאות תחזוקה משנות לך? תוכל למצוא GT שנת 99 במחיר הזה, היא מעולה, אבל יהיה קשה למצוא אחת כזו, ואם כבר תמצא קח בחשבון שהיא משחטת דלק מטורפת.

קליאו ספורט דור II או I הן גם אופציה, דור שני שנת 02 נכנס לך לתקציב. (שים לב שבמהלך שנת 02 נמכרו 2 הדורות של הקליאו).

אני הייתי הולך על מיאטה בתור משומשת, או על Tספורט בתור חדשה.

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיז'ו 306 S16.

איך היא קשורה לענייננו, בתקציב של 100K מרשרשין ?

לא יודעים - לא רושמים. קל מאוד.

:mm_yeah:

תומר, גם gmb יכול ללכת ולחפש מכוניות במסגרת התקציב אצל לוי יצחק.

תחשוב מה היה קורה לו כל אותם 2405 משתמשים (נכון לרגע זה)

היו עונים על שאלה כזו בתשובות כאלו "טריויאליות", ללא נסיון עם אותו הרכב.

לא לעניין.

דניאל

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם זה מה שאתה רוצה ...

אבל חבר שלי קנה Z3 מודל 98 ידנית ב 110 .....

אוטו חביב למרות שמה שהוא קנה זה 1800 אבל זה גם מהנה ....

אבל האוטו היה מאוד שמור ועם 70000 קילומטרים על המד ....ויד ראשונה ...

אולי זו עוד אופציה שפתוחה לך ... ( זו לא ספורטיבית כי המנוע קטן מידיי אבל זו בהחלט הנאה :twisted: )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב שקליאו ספורט באה באוטומטי כי זה מה שרשום בלוי יצחק כנראה שאתה לא צריך להמליץ פה לאנשים ביעוץ. לא מעט אנשים פה (כולל אני מדי פעם) ממליצים על סמך קריאה על רכבים, אפילו את זה אין לך לגבי הקליאו הנ"ל. לא יודעים - לא רושמים. קל מאוד.

א-י-ן קליאו ספורט אוטומטית. לא היתה, ועד רגע זה גם אין. היא ידנית בלבד.

לגבי שואל השאלה, הוצאות תחזוקה משנות לך? תוכל למצוא GT שנת 99 במחיר הזה, היא מעולה, אבל יהיה קשה למצוא אחת כזו, ואם כבר תמצא קח בחשבון שהיא משחטת דלק מטורפת.

קליאו ספורט דור II או I הן גם אופציה, דור שני שנת 02 נכנס לך לתקציב. (שים לב שבמהלך שנת 02 נמכרו 2 הדורות של הקליאו).

אני הייתי הולך על מיאטה בתור משומשת, או על Tספורט בתור חדשה.

גיא

באמת חשבתי על הקליאו, אבל אם אני לא טועה הדור הII פחות מוצלח מהראשון מבחינת נהיגה, הלא כן?

ה GT ממש יוצאת לי מהראש, מהירה מדי, לא יפה מספיק ויותר מדי בזבזנית בדלק/טיפולים/הוצאות נלוות...

המיאטה האחרונה שיצאה לפני הדגם הנוכחי הייתה רק ב1998, נכון? מה אתם אומרים, אפשר למצוא אחת שלא הרוסה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תומר - שוב אני מזהיר אותך מעל גבי הפורום - אם לא יודעים, לא כותבים. אני פשוט אמחוק לך כל הודעה מהסוג הזה להבא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מיאטה 98 למכירה של בחור ממועדון הרודסטרים. ראיתי אותה בטיול האחרון שלנו. היא נראית במצב מצויין.

תן לי להגיע הביתה מהעבודה ואני אשלח לך את הטלפון.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקליאו MK2 יותר "רגועה" מהדור הראשון

תעשה חיפוש בפורום היו דיונים לא מעטים בנושא

גם הדור השני מהנה מאוד וההבדלים לא כאלה גדולים

בעיקרון גם הדור השני וכמובן שגם הדור הראשון נכנסים בתקציב

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיז'ו 306 S16 בהחלט לתקציב שלך המחיר שלה נע בין 40 אלף ל110 אלף למצב מעולה מהשנים 93-95 היא מאוד ספורטיבית, מגזין אוטו מחשיב אותה ל-GTI הטובה בכל הזמנים!!! תאמין לי אתה תאהב אותה. אם אתה רוצה תכתבה עליה יש אותה במגזין אוטו 207 בהשוואה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מיאטה 98 למכירה של בחור ממועדון הרודסטרים. ראיתי אותה בטיול האחרון שלנו. היא נראית במצב מצויין.

יניב

מצוין!

תודה רבה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיז'ו 306 S16.

דניאל

למה, מהי עלותה של אותה S16?

נראה לי שראיתי אחת למכירה, כאן בעירי, האם היא שווה? או שמא עדיף לחפש איזה מיאטה טובה או רנו קליאו ספורט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיז'ו 306 S16.

דניאל

נראה לי שראיתי אחת למכירה, כאן בעירי, האם היא שווה? או שמא עדיף לחפש איזה מיאטה טובה או רנו קליאו ספורט?

בתקציב שלך מדובר ב-GTI6 (החל משנת 97' ועד 2000), לא ב-S16 (עד 1995).

שתיהן עם זאת מופיעות בטעות אצל לוי יצחק כ-S16. פיז'ו 306GTI שנת 2000 עולה 93 אלף שקל - במחירון.

ההבדל: 167 כ"ס ל-GTI ושישה הילוכים לעומת 155 כ"ס (בערך...) וחמישה ב-S16, ל-GTI יש גם יותר אבזור, ומערכת בלימה טובה יותר.

ה-GTI6 היא ככל הנראה המכונית המוכשרת/מהנה ביותר שנמצאת בשרשור הזה, מלבד המיאטה (סגנון אחר) והאימפרזה (גם, סגנון אחר).

מצד שני, למצוא GTI6 זה לא פשוט (נשארו בודדות בארץ מהמעט שמכרו מלכתחילה) ומקדם הפוזה שלהן אפסי - אף אחד לא מכיר אותן. לי זה היה דווקא חיובי, לך זה עלול להיות "מבאס".

אני ממליץ לך גם לבחור במיאטה, אפילו שזה ידרוש הרבה מאמצים בחיפוש אחת במצב סביר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיז'ו 306 S16.

דניאל

בתקציב שלך מדובר ב-GTI6 (החל משנת 97' ועד 2000), לא ב-S16 (עד 1995).

שתיהן עם זאת מופיעות בטעות אצל לוי יצחק כ-S16. פיז'ו 306GTI שנת 2000 עולה 93 אלף שקל - במחירון.

ההבדל: 167 כ"ס ל-GTI ושישה הילוכים לעומת 155 כ"ס (בערך...) וחמישה ב-S16, ל-GTI יש גם יותר אבזור, ומערכת בלימה טובה יותר.

ה-GTI6 היא ככל הנראה המכונית המוכשרת/מהנה ביותר שנמצאת בשרשור הזה, מלבד המיאטה (סגנון אחר) והאימפרזה (גם, סגנון אחר).

מצד שני, למצוא GTI6 זה לא פשוט (נשארו בודדות בארץ מהמעט שמכרו מלכתחילה) ומקדם הפוזה שלהן אפסי - אף אחד לא מכיר אותן. לי זה היה דווקא חיובי, לך זה עלול להיות "מבאס".

אני ממליץ לך גם לבחור במיאטה, אפילו שזה ידרוש הרבה מאמצים בחיפוש אחת במצב סביר.

טוב

לאור תגובותיכם אני חושב שהגעתי למחשבה

למצוא לי איזה 306 GTI6 טובה, באם לא אמצא, אחפש לי איזה מיאטה (או שהסדר הפוך ביניהם, טוב נו, נקווה שנמצא משהו מהם)...

באם חיפושים אחר שניהם לא יעלו שום דבר ראוי, אולי אסתפק לי באיזה רנו קליאו ספורט...

באם גם זה לא יהיה אז איזה יאריס T ספורט... אבל זה יקרה רק לאחר חיפוש ארוך ביותר :)

יש למישהו עוד איזהשהם הצעות/הערות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יניב

מצוין!

תודה רבה...

OK חזרתי.

נבירה באימיילים הולידה שתיים.

מס' טלפון של המיאטה המדוברת: 052-501139 - רמי

מיאטה 97: 052-635354 - ירון

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...