Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער שלא שמתי תמונה אני לא מצאתי תמונה באינטרנט של מנוע 1.6 של בורה/גולף בשנים 01-05.

אני מחפש את החלק הנ"ל:

הפקק מילוי שמן מנוע מתברג בתנועה סיבובית לצילנדר מפלסטיק קשיח, הצילנדר הנ"ל מתחבר בתנועה סיבובית למכסה שסתומים.

היתי בחברה הם רוצים על החלק 700שח לפני מע"מ והמליצו לי ללכת לחפש בפירוקיות.

חיפשתי בכל פירוקיה אפשרית (לאחר חיפוש באתר על פירוקיות במרכז + שפלה)

כולל הפירוקיות בכביש בית דגן-חולון משני צדדיו.

לכל מקום שאני פונה אליו התשובה היא או שאין לו את החלק הנ"ל או שתשובה הגיונית אחרת : "יש לי רק מנועים תקינים אני לא יכול לפרק את החלק הזה ולמכור לך".

האם מישהו יכול להפנות אותי למקום עם מנועים גמורים מאיזור המרכז? או מישהו יכול להפנות אותי למקום שיהיה ניתן לקנות את החלק הנל במחיר של עד 300 שח?

בתודה ושבוע טוב

פורסם

נסה במוסכים המתמחים בפולקסווגן שאולי אצלם יש מנועים כאו לא תקינים:

1. "מוסך אדמונד" שבחולון, טל' 03-6500613-4 ובקש את אדמונד או יורם או רפי.

2. "מוסך רון" שבת"א, טל' 03-5373204 ובקש את רון.

או בפרוקית רכב המבצעת החלפת מנועים במקום, "חלפי אזולאי" שבת"א, טל' 03-6390095 ובקש את דודי או אבי.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• ספונסר פורום
פורסם

החלק הזה נקרא משפך שמן ואין בעיה למצוא אותו

במוסכים שעובדים על רכבי VAG אתה אמור לשלם על משומש

כזה כ200 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...