Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כמוכם, גם אני סטודנט.

והאמת שדיי הייתי תקוע בתקופה האחרונה, כי הייתי צריך למצוא עבודה.

העיניין הוא, כמו שאתם בטח מכירים, רוב החברות שנותנות תעסוקה לסטודנטים, מחייבים בקורס שנערך ברובו בבקרים, והוא על חשבון שעות הלימוד.

ואם כבר מצאתם עבודה ללא קורס, המשכורת היא כל כך נמוכה, שלא ממש שווה להשקיע בה את השעות.

אז רציתי להציע לכם ולידע אותכם, כל אותם סטודנטים...

שלאחרונה הצתרפתי לחברה שמספקת מקומת תעסוקה בעיקר לסטודנטים, ולכן היא מכירה בצורך להתחשב בצרכים שלהם.

קודם כל הקורס נמשך שבוע בלבד! ישנה אפשרות לקורס ערב. המשכורת טובה מאוד. בסיס + אחוזים מהמכירות.

אפשר להגיע למשכרת ממש יפה, מדובר על בונוסים של בין 25$ ל-40$ ביום אם אתה בעל כישרון מכירה, יש אנשים שגם עושים יותר. וזה כמון בנוסף לבסיס.

שעות עבודה: 4 פעמים בשבוע(מתוכם משמרת בסופ"ש) משעה 17:00 עד 22:00, אפילו השעות נוחות!

הדרישות הם: ידע בכל שפה אפשרית נוספת מלבד עברית. מאנגלית שזו שפה הכי בסיסית, עד השפות הכי מוזרות שאפשר לחשוב עליהן. כמובן שהידע צריך להיות ברמת ניהול דו שיח.

כמובן שככל שהידע בשפות יותר גדול, הסיכוי למכור יותר ולעשות יותר אחוזים הוא גדול יותר.

אגב, מדובר בחברה שנותנת הרגשה משפחתי וחמה, לכל אותם אנשים שזה חשוב להם. אותי אישית זה פחות מעניין, אני בא כדי לעשות את העבודה(היחידה שאני כרגע יכול לעשות בתור סטודנט) ולחכות בסוף החודש לתלוש, שלא מאכזב בכלל.

לפרטים נוספים:

0507600049

אופיר

[פורסם באישור ההנהלה, נא לא למחוק]

פורסם

מוות לשיווק הרשתי. :evil:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא שיווק רשתי... אני נגד.!

אכן מדובר בחברת DSNR, לא מוכרת אשליות בכלל.

היא מוכרת עזרה לאנשים מכל העולם ברישום לתחרות הגרין קארד האמריקאי.

לא מבטיחה זכיה, ומצינת בפניהם שזו הגרלה.

אגב, זה לא משנה את העובדה שבתור סטודנט, אתה מקבל שעות נוחות ומשכורת יפה.

זה לא ממש משנה מה אתה מוכר, כל עד הכל נעשה בצורה חוקית.

והחברה עושה הכל על מנת שהלקוחות ידעו על מה הם משלמים. לפני סליקת האשראי של הלקוח, מוודאים איתו בשפה שהוא מבין שהוא יודע בדיוק על מה הוא משלם וכמה.

בגלל זה מוענייים באנשים שיודעים לדבר בכל שפה.

התשלום הוא לפי שעות ובונוסים, ממש לא שיווק רשתי/פרמידה או כל סוג של שטות כזאת, למרות שאני מכיר אנשים שעשו כסף גם מזה. אבל אני בכל זאת נגד!

פורסם

:shock:בלי לעליב. זה בולשיט החברה שבה אתה עובד. מה הבעיה להירשם לבד? אתה לא יודע לשלוט על עכבר ומקלדת?!:shock:

אם אני נרשם דרך האתר של ממשלת ארה"ב הפרטים שלי נשמרים רק שם. אם אני נרשם להגרלה דרככם הפרטים שלי גם אצלכם וגם באתר ההגרלה. ומדובר בפרטים הכי רגישים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לא שיווק רשתי... אני נגד.!

אכן מדובר בחברת DSNR, לא מוכרת אשליות בכלל.

היא מוכרת עזרה לאנשים מכל העולם ברישום לתחרות הגרין קארד האמריקאי.

לא מבטיחה זכיה, ומצינת בפניהם שזו הגרלה.

אגב, זה לא משנה את העובדה שבתור סטודנט, אתה מקבל שעות נוחות ומשכורת יפה.

זה לא ממש משנה מה אתה מוכר, כל עד הכל נעשה בצורה חוקית.

והחברה עושה הכל על מנת שהלקוחות ידעו על מה הם משלמים. לפני סליקת האשראי של הלקוח, מוודאים איתו בשפה שהוא מבין שהוא יודע בדיוק על מה הוא משלם וכמה.

בגלל זה מוענייים באנשים שיודעים לדבר בכל שפה.

התשלום הוא לפי שעות ובונוסים, ממש לא שיווק רשתי/פרמידה או כל סוג של שטות כזאת, למרות שאני מכיר אנשים שעשו כסף גם מזה. אבל אני בכל זאת נגד!

החברה הזאת מפרנסת הרבה אנשים שאני מכיר, אבל כולם ציינו שמדובר בעבודה בעיניים.

מעולם לא זכה שם אף אחד בגרין קארד, וכל האופרציה הזאת היא אחיזת עיניים.

זה שמבקשים ממך להתחזות למישהו אחר כשאתה מתקשר לפראיירים פוטנציאליים זאת לא רמאות?

תאמין לי שאני מכיר את כל מה שהולך שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
:shock:בלי לעליב. זה בולשיט החברה שבה אתה עובד. מה הבעיה להירשם לבד? אתה לא יודע לשלוט על עכבר ומקלדת?!:shock:

אם אני נרשם דרך האתר של ממשלת ארה"ב הפרטים שלי נשמרים רק שם. אם אני נרשם להגרלה דרככם הפרטים שלי גם אצלכם וגם באתר ההגרלה. ומדובר בפרטים הכי רגישים.

חבר'ה, אתם שוכחים רק דבר אחד.

לא באתי ואמרתי לכם, לכו תירשמו דרך החברה הזאת לגרין קארד, כדאי לכם...

בסה"כ הכל הצעתי לכם מקום עבודה חמים ונעים עם משכורת יפה.

אני מבקש לא לעשות בי לינץ', אני לא הבעלים של החברה, למרות שהייתי רוצה.

אנחנו מצעים עזרה ברישום, מי שרצה לוקח את שירותינו ומשלם, מי שחושב שהוא מסוגל לבד פשוט לא משלם.

לגיטימי.

החברה לא מחריכה אף אחד.

פורסם
חובה רק סטודנטים?

ומאיזה גיל אפשרי?

לא חייב רק סטדנטים,

פשוט לסטודנטים אני חושב שזו עבודה שממש מתאימה.

כמו שרשמתי, לפרטים נוספים, אם אתה מעוניין, תתקשרל- 0507600049

אופיר

פורסם

הכוונה לא היתה לעשות לינץ' חס וחלילה.

ברור שכוונותיך טובות.

המטרה היתה להוסיף מימד נוסף , וראית שפגעתי בול פגיעה בלי לדעת את שם החברה...

אני אישית דרך אגב, מעולם לא עבדתי שם. אבל אני מכיר מספיק אנשים שעבדו (ואחת שעדיין עובדת) שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הכוונה לא היתה לעשות לינץ' חס וחלילה.

ברור שכוונותיך טובות.

המטרה היתה להוסיף מימד נוסף , וראית שפגעתי בול פגיעה בלי לדעת את שם החברה...

אני אישית דרך אגב, מעולם לא עבדתי שם. אבל אני מכיר מספיק אנשים שעבדו (ואחת שעדיין עובדת) שם.

שמע, איך שלא תביט בזה, בתור סטודנט המקום מציע תעסוקה נוחה.

אני מניח שחבירך לא עובדים שם יותר,מהסיבה שהם כבר לא סטודנטים, או שיש להם זמן פנוי לעבודה במשרה מלאה.

אגב גם בDSNR יש אפשרות למשרה מלאה, רק שמאישים אותה אנשים בלי התמחויות מיוחדות, כאלו שהבחירה להם זה בין לעבודב-DSNR או בקניון הקרוב. ובDSNR הם פשוט עושים משמעותית יותר כסף לשעה.

רק כמוני, השאיפות שלהם בחיים קצת יותר גבוהות מלהשאר במקום כזה...

• תוכן חדש...