Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים!

לפני יומיים עברו ליד הרכב שלי כמה ילדים וכמובן

איך אפשר בלי, אחד הוציא מפתח ושרט את הדלת שלי

השריטה די עמוקה והיא מסתכמת באורך כל הדלת האחורית + המכסה דלק (אין אפשרות להעלים ע"י פוליש ווקס)

הרכב המדובר הינו פיג'ו 206 בצבע אפור מטאלי

זאת השריטה הראשונה שיש לי על הרכב

והיא מאד מטרידה אותי

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא איזה חומר/מוצר אשר יכול לשטשט את השריטה ואם אפשרי להעלים אותה

אגב אשמח גם לברר על מחיר ממוצע לתיקון אצל פחח או מש שלא יהיה

אני יודע שפעם היתה משחה כזאת שאפשר למרוח וזה כאילו מעלים את השריטה

בתודה מראש,

אורי

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם

צר לי לאכזבך, אבל שריטה עמוקה בצבע לא ניתן להעלים או לטשטש ואין מנוס מעבודת צבע מקצועית.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למקום מתאים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רק הפחח/צבע לכשיראה את השריטה/ות בפועל יוכל להגיד לך עלות ובודאי שאנחנו דרך המסך והמקלדת, שלא יכולים לראות בדיוק לא את השריטות ולא את החלקים הפגועים, לא נוכל לתת הערכת מחיר.

המחיר שונה בהתאם לגוון וסוג צבע (, לבן או צבעוני, רגיל או מטאלי) ואם יש צורך רק בצביעה חלקית של חלק או בכל החלק

(דלת מלאה או רק חצי דלת וכו').

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ממליץ לך להציב מצלמה או להשקיף קצת על הרכב, חבל שאחרי שתתקן יהרסו לך שוב.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...