Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על השאלה אך היא מטרידה אותי הרבה מאוד זמן!

כל פעם אני מסתובב בהרבה מקומות בארצנו ואני רק רואה את הכיתוב "מכון לשיפוץ גיר אוטומט",ומה עם גיר ידני?

כל מוסכניק שאני בא אליו אומר לי "לא שווה עדיף להביא גיר חדש" ואז מביא לי איזה עלות של 3500-4000 ש'ח כש סך הכל אני רוצה להחליף סינכרונים שבהשוואה למחיר שהוא אמר זה ממש אבל ממש יותר מדיי,סבבה עבודה והכל אבל התשובה שלהם תמיד "עדיף להביא גיר אחר" ואני יודע שהגיר שלי במצב טוב וסך הכל צריך לעשות את מה שאמרתי.!

חוץ מזה הגיר לרכב שלי הוא דיי נדיר,(הגיר הידני של הסופר לאנסר) אז לא ממש בא לי להשבית את הרכב לאיזה חודש עד שימצאו גיר במצב טוב.

הבעיה היא בכללי שבטורים גבוהים מאוד ה 2 משתלב בחריקה קטנה ובנאדם שלא רגיל פשוט במשיכת הילוכים יכול לשבור את הגיר וזהו.

הקלאץ' הוא יחסית חדש סך הכל 3-4 חודש עבר מאז ההחלפה.

אז,יש מקום כזה שיכול לשפץ את הגיר בצורה מקצועית ולא חאפרית ולא לדפוק מחיר בשמיים?אני מבין שזה הרבה עבודה אבל זה הגזמה כי שיפוץ גיר אוטומטי עולה 6 אלף!לאותו הרכב!

פורסם

בודאי שעושים שיפוץ לתיבות ידניות.

לפי התקלה שתארת השיפוץ לא אמור להסתכם בחצי מחיר מתיבה מפירוק כך ששווה לחפש מוסך, ורצוי מורשה, שיהיה מוכן לבצע את העבודה.

אולי ירימו את הכפפה מומחי הפורום שלנו? (הצעות מהמומחים רק בה"פ, כמובן).

פורסם

אין לך מה לחפש במוסכים. לא תמצא מוסך שיתעסק בזה. גם מכונים נשארו מעט מאוד.

פנה ל מאירמן"שברח' השילוח 3 קרית מטלון פ"ת, טל' 03-9232588 ובקש אתאורי.הוא מכון לשפויץתיבות הילוכיםידניות

דוד .

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

.

צלצל לחבר שלי משה ושאל אותו. הוא בעל המוסך בקיבוץ אפק, הוא מהמכונאים הותיקים ואולי אפילו יסכים לשפץ בעצמו.

הטלפון שלו הוא, 04-8784072 נייד 052-4264955.

בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...