Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקן USB הפסיק להיות מזוהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הMP3 שלי הפסיק להיות מזוהה ע"י המחשב.

עד היום הכל היה תקין, וכעת כשאני מחבר אותו אני מקבל "אחד מהתקני הUSB המחוברים למחשב זה פעל באופן לא תקין...."

ריסטרט לא עזר, ובמנהלי ההתקנים לא נראית שום בעיה.

יש כיוון?

המכשיר מדגם APEX MP-876

פורסם

קודם כל, נסה במחשב אחר.

אם לא, הסר את כל רכיבי ה USB ממנהל ההתקנים, הפעל מחדש את המחשב, תראה שהוא מתקין שוב את ההתקנים באופן אוטומטי ואז חבר את הנגן.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

נסה ביציאה אחרת, או מחשב אחר כך תכל לדעת אם הבעיה ביציאה/מכשיר/מחשב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כיצד תהיה הבעיה ביציאת המחשב? הרי הוא מזהה התקן מחובר.

הבעיה היא בדרייבר של הנגן. נסה להתקין מחדש את הדרייבר, או חפש באינטרנט דרייבר מעושכן יותר למכשיר (בהנחה שליצרן יש אתר כזה , והוא לא סתם עוד איזה מכשיר סיני פשוט).

לחילופין, כשההתקן לא מזוהה, כנס להגדרות ההתקן (דרך הודעת השגיאה של ה-USB), ובצע "עדכון מנהל התקן". ספק לו את הדרייבר של המכשיר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תבדוק שלא שיחקו בהגדרות האבטחה של המחשב(בד"כ הוא רושם שזאת תוכנה שלא מוכרת ע"י מייקרוסופט ואז הוא ממליץ לא להפעיל אותה -ולא נותן לפתוח את ההתקן).קרא לי מקרה דומה עם התקן בלוטוט וMP3 במחשב והורדתי את רמת האבטחה וזה עזר.

• תוכן חדש...