Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נקרא צומת ראש העין, והמגרש הוא של גרר צחיק, ואין לו פיאט פנדה, מה שיש שם זה רנו 5.

ואם כבר פנדה, לפני שבוע ראיתי על כביש 5 פנדה כחולה, שנת 89 4X4

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ה-4X4 היא לא פיאט. יוצרה ע"י STEYER PUCH באוסטריה .

בטוח??? מערכת ההנעה ב- 4X4 היא אכן מתוצרת שטייר פוך - אבל לדעתי שאר המכונית היא פיאט.

:turn-l:
פורסם
וואלה אתה ממש לא בסדר,ומה אני עז?!

אתה יודע כמה זמן אני מחפש כזאת ללא הצלחה..

ואתה משיג אחת ועוד אחת למה לא לבריאות שיהיה לך

ובהצלחה,ושוב פעם אני ישמח אם תמצא גם לי אחת''קופה''

יניב

:evil:

פניתי אליך כמה פעמים בקשר ל 2 סובארואים ,אך אתה כאלה שסתם אומרים ''רוצה,רוצה '' וכשכן יש מציעים החלפה עם רכב אחר.

אז ,תהיה פעם רציני .:x

בקשר לסובארו הזאת---פאקקקקקקקק

הבן אדם חזר אלי אתמול בערב כשהייתי בעבודה ואמר שהמשפחה שלו התנגדה לעניין המכירה ולכן העסקה תבוטל!!!!

התרגזתי עליו והחלתי להתווכח איתו אך לשוא.

ההחלטה לא למכור בגלל רצון להנצחת זכרו של הבעלים שך הרכב שנפטר והחזיק בה כ 30 שנה כדברם.

נאחס!!

אני יחזור וישגע אותם כל חודש.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

יש סובארו קופה אדומה בת"א, איזור תחנה מרכזית ישנה.

אם אני לא טועה (עברתי שם כמה פעמים עם האוטובוס) אז האוטו במצב תנועה

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לצערי אתה טועה.

הצומת בכניסה לפ"ת מכיוון ראש העין נקראת צומת גנים באופן רשמי , כך רשום גם על השלטים.

ייתכן שיש כמה שקוראים לצומת כך אך הצומת המדוברת נקראת צומת גנים.

זה נקרא צומת ראש העין, והמגרש הוא של גרר צחיק, ואין לו פיאט פנדה, מה שיש שם זה רנו 5.

ואם כבר פנדה, לפני שבוע ראיתי על כביש 5 פנדה כחולה, שנת 89 4X4

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אגב יש פנדה כחולה 4 על 4 (כך לפחות לפי הכיתוב עליה) משנות ה 80 ,צבע כחול ששיכת לבחור שעובד בשדה התעופה בן גוריון , והרכב בשימוש יום יומי וחונה כל יום בחניית מסוף בונדד אשדוד שבשדה התעופה בן גוריון (סמוך לבנין ממ"ן)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

נצפתה קורטינה מודל 76 (לפי המספר) 1.6 אוטומטית ביפו בפינת סלמה - שד' ירושלים.

הרכב נראה בשימוש יומיומי וחוץ מכמה מקומות חלודים בחוץ נראה במצב מצויין.

הרדיו ברכב הוא עדיין המקורי כך שהדבר כנראה מעיד על המקוריות של שאר הרכב.

15022008(001)1.jpg

15022008.jpg

פורסם

פרסמתי בעבר תמונות של הקורטינה הזו. מתוך השוואה עם התמונות הישנות, אני רואה שצצו לה כמה חצ'קוני-חלודה חדשים..

אכן נמצאת בשימוש (לא יודע אם ממש יום-יומי) וכל פעם חונה במקום קצת אחר.

פורסם
ה-4X4 היא לא פיאט. יוצרה ע"י STEYER PUCH באוסטריה שמייצרים את ה PINZGAUER שהלואי שהיה בצ"הל במקום ההמר.

אני כבר לא יכול לערוך את הודעתי הקודמת.

לפי האתר הזה (שאגב מעניין מאוד וכולל הסטוריה מפורטת של המון יצרנים ודגמים) ה-4X4 היא פיאט. שטייר יצרה את

מערכת ההינע בלבד.

http://www.histomobile.com/dvd_histomobile/histomo/14/916.asp

The Austrian company, Steyr-Puch, developed a four wheel drive system for the next addition to the range, the Panda 4x4. ... Steyr-Puch supplied the entire drivetrain (clutch, gearbox, power take-off, three-piece propshaft, rear axle inc diff and brakes) to the plant at Termini Imerese where it was fitted to the reinforced bodyshell.

פורסם

בגבעתיים נצפו ג'יפ אספנות שנראה כמו וויליס ולאנצ'יה פריזמה מודל 1984.

שתיהם לא נראים במצב נסיעה, אבל בהחלט נראים ברי-שיקום. עומדים בחנייה מקורה ומכוסים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
על ה-4X4 אין סמל פיאט , רק ה"מטרה" של שטייר.

הפנדה 4X4 מאוד נפוצה באיזורים הכפריים בצפון איטליה, וראיתי שם רבות כמוה, אבל כולן עם גריל הפסים האלכסוניים

וסמלי פיאט. גם לאלו שראיתי בארץ היו סמלי פיאט.

panda4x4.jpg

panda4x4_2.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...