Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי לא שמת לב, אבל כמדומני זאת אודי 80 באחת התמונות שצילמתי, אגב היא לא ממש נטושה, אבל לא נראת מזהיר, אם תרצה שאני אדבר עם הבעלים או משהו, צור קשר.

attachment.php?attachmentid=106286&d=1202117676

Kernel, החיפושית הרבה יותר מעיינת. :-P

עמרי.

כן אני יודע אני מכיר שאלתי את הבן אדם הוא רוצה עליה הרבה כסף.

תודה בכל אופן.

אסף

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכפר סבא, דודג' בהמית שרובצת על משכבה, ככל הנראה, כבר שנים רבות.

לידה עומדת מכונית שלא הצלחתי לזהות מזוית זו, נראית צרפתייה משנות ה-60'-70', למישהו יש זיהוי?

Picture 005.jpg

פורסם

מיני 82, נראתה נוסעת על ז'בוטינסקי, נראת די שמורה.

שברולט סבורבן משנות ה-70, עם מספר רישויי שימצא חן בעיני ליאור ברוך, משמשת כמחסן ברח' מקוה ישראל בחולון.

ואחרונה חביבה לא ענתיקה, אלא רכב שלא ראיתי עדיין כמותו על כבישי הארץ- פז'ו 806

מקוה ישראל 26.jpg

תמונה003.jpg

תמונה006.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ברעננה באחוזה פינת מכבי מאחורי מנעולי רואר ודן-סיטי יש מגרש חניה ובו צצה לה ביואיק משנת 1966 במצב סופני למדי.

_____012.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אופקים עיר אספנות? ראיתי פיג'ו GR או GL שש ספרות כחולה במצב נסיעה ובשימוש יום יומי, חיפושית אדומה לבנה 6 ספרות אספנות, מעלה אבק כנראה לא בשימוש.

[אני חייב להגיד שאין לי מושג איפה מיקום הרכבים הנ"ל, מאחר ואיני מתמצא בעיר, אין לי שום קשר לבעלים].

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אם נתקלתם ברכב מסוג אאודי 80 נטושה איפשהו

בבקשה עדכנו אותי.

תודה,

חולה אאודי

z

האאודי בתמונה שנת 84 נמצאת בחדרה ברחוב בוארון.

בתמונה השנייה,סובארו במכמורת,לא זוכר בדיוק איפה.

ללא שם.JPG

2ללא שם.JPG

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

חבר'ה אם יש למישהו פרטים על הסובארו או שיכול לקפוץ לשים לו פתק בשבילי אני מאוד אשמח לדעת...

פורסם

כבר פנו אלי כמה בקשר למיקום האוטו.אני מבקש,לא לפנות אלי בפרטי כי אין לי שום קשר לרכב,ואת המספר מחקתי כך שאין לי אפשרות לשחזר.

גם לגבי מיקום מדויק אני לא יודע לתת פרטים,אבל מכמורת זה ישוב קטן ובסיבוב של 10 דקות אפשר למצוא.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
אם נתקלתם ברכב מסוג אאודי 80 נטושה איפשהו

בבקשה עדכנו אותי.

תודה,

חולה אאודי

לא נטושה, אבל אאודי 80 שנת 82' ברחוב הכנסת בחולון, צבע ירוק כהה, גריל לא מקורי ונראית בשימוש יומיומי.

אור.

ג'יפ פורד מודל 1942

אוסטין A30 מודל 1955 (בשיפוץ)

מחפש בדחיפות כל דבר שקשור לAustin A30/A35

פורסם

בקיבוץ כרם שלום המופגז יש כמה ענתיקות שמשמשים או למעשה שימשו מתקנים בגני הילדים של הקיבוץ המקורי שהתקיים עד שנת 1996 (כיום מרבית הגנים נטושים וצמחיה צומחת בהם)

כרגע אני מצליח להיזכר בסובארית מהדור הראשון ופורד טרנזיט שנות ה 70 בצבע חאקי באחד הגנים הנטושים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
z

האאודי בתמונה שנת 84 נמצאת בחדרה ברחוב בוארון.

שווה בדיקה הסובארו!!!

יש כאן המון בפורום שמחפשים כזאת... כמוני למשל שנים :?...

בכל אופן למי שיש את האפשרות לבדוק שלא יהסס :roll:..

:evil:

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...